arkdaşlar vatan da bikaç gün sürecek bi kampanyadan bu monitör 389+kdv. ytl olrak 580 lira. yalnızca film izlemek için bu aralar monitör almayı düşünyordum. samsubg 226bw de karar kılmıştım en son. ama şimdi bu kampanya aklımı çeldi. dvi bağlantı yok. bi özelliklerine bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. oyun oynamayacağım. yalnızca film izlemek için alıcam. bana çok ideal geldi.ama sizin de yorumunuzu almak isterim.
pek gözüm tutmadı açıkcası. üstelik ölü piksel çıkma ihtimali var. haliye lg. çoğu incelemelerde 3.sınıf ilan ediliyor. bence samsungdan şaşma. ya da philipsde olur. ucuz etin yahnisi hesabına benziyor işin sonu.
yani internette ozellikleri bile cıkmıyo ama fiyat oalrak cok iyi sahsen bunlarla ben film ızlemeyı pek sevmıyorum genede fiyat olarak cok ıyı bı gıdip gormek lazım
Ekran Boyu (inch) 24 Geniş Ekran Tepki Süresi(Ms) 5 Nokta Aralığı(mm) 0.27 Maksimum Çözünürlük 1920*1200 Monitör Bağlantısı Analog Kontrast 800:1 (DFC 2000:1) Parlaklık 400 cd/m2 İzleme Açısı 170/170 (CR.5)
ne diyosunuz arkadaşalar? bu özellikler yeterli midir değil midir? yalnızca pc'de film izlemek için alıcam monitörü.
Kontrastına dikkat edersen kayde değer bir monitör olarak görünmüyor. 600 ytl bu monitör için çok ayrıca sadece analog girişi var bu büyüklükteki bir monitörü insan uyduya da bağlamak ister ama pc ye mahkum kalırsın 300 ytl daha verip hp nin 24 lüğünü de alabilirsin karar senin
Altı ay önce o fiyata 22" alınabiliyordu 24" için fiyat gayet iyi. O fiyat aralığında rakibi de yok sanırım. Yakından görüp değerlendirmekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 17 Mayıs 2008; 19:49:50 >
Arkadaşlar 17" Casper LCD monitorum yandı yeni bir monitor almak için piyasa değerlendirmesi yapıorm bu monitor nasıldır bende almayı düşünüyorum bir yardım edin arkadaşlar 24" de başka rakipi varmıdır eğer başka uygun fiyatta rakipi yoksa alacağım