Valla babama sordum yok, ona sordum yok buna sordum yok.E bende yüklemedim. Otomatik yükleme filanda yapmadım. Kredi kartımdanda bişey çekilmemiş. E hangi hayırsever yükledi bunu illa müşteri hizmetlerini arayıp sormakmı lazım
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Aricam müşteri hizmetlerini ya meraktan çatlarım yoksa zaten.
Çatlamana gerek yok sana nasıl geldiyse o kontor { eğer yanlış yükleme sonucuyla geldiyse } geri alırlar
Tabi bu hatayı yapan geri aldırmayı biliyosa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 17 Mayıs 2008; 4:40:06 >
Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. ---------------------------------------------------- Övülmek isterseniz, alçakgönüllülügü yem olarak kullanabilirsiniz. Chesterfield
ya bırak ne arıycan ne sorcan..yüklenmiiş madem ara yengemizi görüş kardeşim.....sanane kim yükledi neen yükledi....müşteri hizmetlerini arayıpta hayır sever dostunun sana yağtığı kıyağa yazık etme...2 kontör ne demek durup dururken arıycan .d