Bak arkadaşım.biraz araştırma yaparsan bu konuda bolca fikir sahibi olabilirsin. Ben sana biraz anlayacağın şekilde anlatmaya çalışayım. Öncelikle koyu renkle yazdığım linke tıkla ve **** yazan yere m - a - x - i - c - e - p yaz.(- işaretlerini kaldırıp)
NOT:Sayın moderatörlerim kesinlikle reklam yapmıyorum.Tek amacım arkadaşa yardım etmek.
Daha sorna tıkladığın sayfada çıkan konuda bir eklenti var "windows_live_mail.rar (2.46 MB (Megabyte)" adında.buna bas ve yükle. sonra yüklediğin dosyayı aç ve telefonunu bilgisayarıan bağla usb kablo ile. Daha sonra dosyanın içinden çıkan bütün şeyleri telefonun hafıza kartında açacağın msn adlı klasöre at. daha sonra telefonu pc den çıkart.sorna telefonun dosya yöneticisine gir ve hafıza kartına geç.orda msn adlı yarattığımız klasöre gir.Öncelikle dep.sisx adlı dosyayı kur.Sonra WindowsLive_S60_3_0_v_1_0_8161_signed.SIS adlı dosyayı kur.Ve son olarakta ShareOnline_MSN_Localised_S6030.sis adlı dosyayı kur.Hepsi yüklendikten sonra telefonun menüsünden programı bul ve bağlan
KOLAY GELSİN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Mayıs 2008; 18:12:51 >
ben orda olduğunun farkında değilim.forum üyelerinin %50 si böyle arama yapmadan topic açtığı için bu başlığada böyle cevap vereyim,yardımcı olayım dedim.Fakat teşekkür mesajı alamayınca insan biraz kötü oluyor..Sonuçta paylaşımlara teşekkür edildikçe insanın paylaşım istedği artıyor