Arkadaşlar Daha Önce bu konu açıldımı bilmiyorum.Aramalarım da bulamadım. Onkyo AVR lerin(TX-SR875) kumandası ile diğer cihazları da kumanda edebiliyoruz. Yeni alınan AVR paket içeriğinde kontrol etmek isteyebileceğimiz cihazlara yönelik kodları göstern bir liste var. Soruma Gelince. LCD+DVD+DVDREC ayarlayabildim tablodaki kodlar tutuyor.
Ancak DigitürkPlus Cihazını bir türlü yapılandıramadım.
Tabloda Verilen Digitürk Kodu ve Plus Recever ların markası Pace bu nedenle Pace karşısında verilen kodların tamamını denediğim halde yapılandıramadım. Yapılandırabilen bir arkadaş varsa ve açıklarsa herkez için yardımcı olacağı kanısındayım. Kolaylıklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATA@ -- 16 Mayıs 2008; 19:41:42 >
Evet DigitürkPlus dışındaki cihazlarımı bende klavuzda yazdığı şekilde yaptım digitürkplus dışındakiler tamam ama digitürkplus olmadı bir türlü Sen Denedinmi?
quote:
Orjinalden alıntı: Daneel
Çok kolay bir öğrenme modu var, kullanma klavuzunda yazıyor diye hatırlıyorum ben bütün gerekli tuşları o şekilde tanıttım.
bu ogrenme modu sanırım benim sr604 de yok ben bulamadim
pioneer DV600 (dvd player aynı zamanda SACD player ) Onkyo Tx-SR604 (Av receiver) Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1) DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantı ile baglı samsung 50''q91H PS3 white..