5 Megapixellik daha uygun fiyatlı telefonlar varken,gidip bir telefona sırf dokunmatik arayüzü ve görselliği için yüzlerce dolar para vermeye değmez.Neymiş 2 megapixel kamerası varmış.Var da bi işe yarasa da verdiğimiz paraya deyse Ne zoomu var ne video çekimi.Hadi kamerayı geçtim ''Müzik'' konseptli bir telefonun sesi harika olmalı.Tamam kulaklıkla müzik dinlemek harika da dışarıya verdiği ses tek kelimeyle berbat.Ringtone ları bile doğru düzgün duyamıyorsun.Bluetooth varmış püff ne dosya gönderiyosun ne de başka bişey yapabiliyosun.Yalnız müzik dinlemek için kullanılıyor.Ve ayrıca profesyonel değilsen program yüklemeye kalkmak fln işkence resmen ayrca GARANTİ si de yok. Başlarda benim için de hayatımda gördüğüm ''EN İYİ'' telefondu.Ama bunun bi avutmadan başka bişey olmadığını anladım.Tasarımmış, Hayatımda gördüğüm en sade tasarım iPhone ortaya gayet simetrik bi düğme oturtuyosun tasarımda öncü oluyosun Yine de kendi kararın... Zamanında gidip 1000 ytl verip aldım.ki şuan onunla 4/4 lük bi telefon almak varken sırf havam olsun diye resmen çöpe attım paraları Kesinlikle önermiyorum.
ingiltereden iphone almayı düşünüyorum tiff exploid açığı kapanmış bir iphone ziphone ile kıra bilirmiyim kıramazsam nasıl bu iş hallolur yardımlar için şimdiden teşekkürler
aynen kimi sever kimi sevmez şart deilki herkes sevsin iphone u
bana göre almanı tavsiye ederim imkanın varsa yurtdışından alman mantıklı daha ucuza gelir hem kırma vs gibi işlemleri hiç dert etme yani gayet kolaylaştı artık...
iphone da çok özellik beklememeniz gerektiğini bilmeliydiniz.Apple ürünleri göze hitap eder.Bugün masanın üstüne bi iphone,bir de n95 koysanız,insanların %99 u iphone'a bakar bu bir gerçek. Nokia vs. de ilk çıktıklarında kötüydü.Apple daha başlangıç yaptı ileride çıkaracağı yeni modellerle nokia'yı çoook zorlayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 18 Mayıs 2008; 23:46:56 >
VALLA BİNBAŞIM BEN IPHONE MACERAMI ANLATİİM SANA BELKİ İŞİNE YARAR...:D BEN İLK ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMDE CİHAZI BİRAZ İNCELEMEYE BAŞLADIM.. GÖRSELLİK FİLAN MÜKKEMMEL TABİ. İNSANIN İÇİ GİDİYOR TASARIMINDAN DOLAYI.. SONRA İÇERİKLERDE FİLAN GEZİNDİM. GÖZÜM KORKTU BU CİHAZLA BAŞEDEMEM DİYE... AMA OLSUN ÖĞRENİRİM DEDİM.. NEYSE ALMAYA KARAR VERDİM EN SONUNDA. ALDIM 8 GB BİTANE İPHONE. NEYSE KURCALIYORUM.. PC DEN BİR PROGRAM ATAMACAMI ÖĞRENMEK KAFAMDAN AŞAĞI KAYNAR SULARIN DÖKÜLMESİYLE AYNI SANCIYI VERDİ BANA. DAHA SONRA İNSTALERİ KULLANMAYI ÖĞRENDİM (ALLAHIN BİZE LUTUF ETTİĞİ DONANIM HABER SAYESİNDE TABİ)... CİHAZA PROGRAM TÜRKÇE DİL WALLPAPER VS. İNSTALER İLE VE SADECE WİFİ MODEM İLE KURULUO BİLDİĞİNİZ ÜZERE. BEN DIŞARLARDA WİFİ BAĞLANTISI ARAMAYA BAŞLADIM. ÖYLE BİRAZ KURDUM PROG FİLAN. NEYSE O İŞİN SONU OLMAZ DİYE BİR WİFİ MODEM ALDIM EVE. HERŞEYİ KURDUM. BİGÜN BİRAZDAHA KARIŞTIRAYIM DEDİM. PC YE BAĞLADIM İBRİCK DİYE Bİ PROGRAMLA TELEFONU ÖBÜR DÜNYAYA YOLLADIM.DAHA DOĞRUSU YOLLADIĞIMI SANDIM. NE YAPTIYSAM DÜZELTEMEDİM. KALDIRIP DUVARA VURACAKTIMKİ YİNE DH YARDIMIYLA CİHAZI KURDUM. TABİKİ YÜKLEDİĞİM HER ŞEY UÇTU. AMA ŞİMDİ İŞİN PROF U OLDUM:D HAYATIMA BİR ÇOK TELEFON GİRDİ. NOKİA MOTOROLA LG VS.. HAYATIMA BİR ÇOK PDA GİRDİ. HP ASUS T-MOBİLE VS. AMA BENİM HAYATIMA BÖYLE BİR CİHAZ GİRMEMİŞTİ BUGÜNE KADAR. DİYECEĞİM OKİ BİNBAŞIM. MESAJ İŞİNİ FİLAN DERT ETME. %100 PERFONMANS ALMASSAN BANA ULAŞ KENDİ İPHONE MI YOLUCAM SANA. TEREDDÜTSÜZ AL BU CİHAZI. SANA VE YENGEYE.. HATTA MADDİ DURUMUN İYİSE ANNENE BABANA AMCANA FİLANDA AL.. CENNETE GİDERSİN DUALARIYLA. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYORUM. HA BİDE CİHAZI ALIRKEN KAYITLI OLDUĞUNU KONTROL ET. SONRA PASSAPORT TU ŞUYDU BUYDU UĞRAŞMA. BEN PASSAPORT BULAMADIM. BULDUMDA YAKIN ZAMANDA YURTDIŞINA GİTİMİŞ GELMİŞ BİRİNİ BULAMADIĞIM İÇİN YASAL OLMAYAN IMEI DEİŞTİRME İŞİNİ YAPMAK ZORUNDA KALDIM. ALLAHTAN BOZUK Bİ N 95 İM VARDI ONUN İMEİ Nİ KAYDETTİM. SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
Telefonun görselliğine falan kimse laf edemez herhalde:)
Wireless modem var evimde yani program falan kurarken sorun yaşamam diye düşünüyorum.Birde şunu sorayım illa wireless modem mi gerekli?Pc bağlantılı olarak kurulamıyor mu programlar?Walla babama falan alsam hayatta kullanamaz senin ilk zamanlarda ki gibi 1 gün sonra duvara çarpar acımaz walla:)
Arkadaşlar 550 ytl'ye iphone buldum ben sıfır jelatininde açılmamış şekilde.Ben bu ürünü tüm hatlara açmak için ne yapmam lazım?Kayıt işlemi sorun değil bu ay içinde yurt dışına çıkmış dostlarım var onların pasaportlarına kayıt ettirebilirim telefonları.Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba?Yardım ederseniz sevinirim...
o fiyata dediğin gibi ise kaçırma al mümkünse abd faturasınıda iste gerisini halledersin forum sayesinde kırma falan basit iş
quote:
Orjinalden alıntı: heLLWeapon
Arkadaşlar 550 ytl'ye iphone buldum ben sıfır jelatininde açılmamış şekilde.Ben bu ürünü tüm hatlara açmak için ne yapmam lazım?Kayıt işlemi sorun değil bu ay içinde yurt dışına çıkmış dostlarım var onların pasaportlarına kayıt ettirebilirim telefonları.Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba?Yardım ederseniz sevinirim...
o fiyata dediğin gibi ise kaçırma al mümkünse abd faturasınıda iste gerisini halledersin forum sayesinde kırma falan basit iş
quote:
Saygılarımla
Ar-Ge'yi sağlam yaptım ve buldum:)Ya biraz biraz baktım ama felaket uzun ya ben hayatta yapamam gibime geliyor Wm05 ile alakası bile yok ona alışmıştık
iphone da çok özellik beklememeniz gerektiğini bilmeliydiniz.Apple ürünleri göze hitap eder.Bugün masanın üstüne bi iphone,bir de n95 koysanız,insanların %99 u iphone'a bakar bu bir gerçek. Nokia vs. de ilk çıktıklarında kötüydü.Apple daha başlangıç yaptı ileride çıkaracağı yeni modellerle nokia'yı çoook zorlayacaktır.
Nokia'yı zorlayacağı konusunda sonuna kadar katılıyorum.Ancak masaüstüne konduğunda iPhone'a tasarımı iyi oldugu için mi bakılır yoksa dokunmatik arayüzün varlığından dolayı mı bakılır orası ayrı konu
İkisindende bakılır.Hem dokunmatik olmasından hem tasarımından Hemde telefonun sokak malı olmamasından.Herkezin elinde aynı telefon ama iphone öle değil 100 kişide 1 kişide var.n95 100 kişide 75 inde n95 ne anlamı kaldı
5 Megapixellik daha uygun fiyatlı telefonlar varken,gidip bir telefona sırf dokunmatik arayüzü ve görselliği için yüzlerce dolar para vermeye değmez.Neymiş 2 megapixel kamerası varmış.Var da bi işe yarasa da verdiğimiz paraya deyse Ne zoomu var ne video çekimi.Hadi kamerayı geçtim ''Müzik'' konseptli bir telefonun sesi harika olmalı.Tamam kulaklıkla müzik dinlemek harika da dışarıya verdiği ses tek kelimeyle berbat.Ringtone ları bile doğru düzgün duyamıyorsun.Bluetooth varmış püff ne dosya gönderiyosun ne de başka bişey yapabiliyosun.Yalnız müzik dinlemek için kullanılıyor.Ve ayrıca profesyonel değilsen program yüklemeye kalkmak fln işkence resmen ayrca GARANTİ si de yok. Başlarda benim için de hayatımda gördüğüm ''EN İYİ'' telefondu.Ama bunun bi avutmadan başka bişey olmadığını anladım.Tasarımmış, Hayatımda gördüğüm en sade tasarım iPhone ortaya gayet simetrik bi düğme oturtuyosun tasarımda öncü oluyosun Yine de kendi kararın... Zamanında gidip 1000 ytl verip aldım.ki şuan onunla 4/4 lük bi telefon almak varken sırf havam olsun diye resmen çöpe attım paraları Kesinlikle önermiyorum.
Telefon cihazları sadece telefon özelliği olduğu için alınıyorlar.Bunun dışanda resim çekmesi,video oynatması veya ipod vazifesi görsün diye alınmıyor.Eğer insan bu özelliklere bakıp gerçek ihtiyacını almak istiyorsa,her birinin hakkını verip 12mp fotoğraf makinası,digital DV kayıt, zoom yapabilme özelliğine sahip kamera ve müzik dinlemek istiyorsa da digital bir ipod alması gerekiyor.Ama insanlar IPhone'u öncelikle telefon olduğu için alıyorlar.Diğerleri zaten yanında verilen özellikler.Bu işi profesyonel yapmak istiyorsan,herbirini ayrı ayrı alıp yanında taşıyacaksın ama hem telefonum olsun hem de bu özelliklere sahip bir cihaz olsun istiyorsan,bu özelliklere sahip telefonun yanında verilen bu özellikleri kabul etmek durumundasın.N95'le IPhone'u yanyana getirmen bile kıyas götürmeyecek kadar absürd bir karşılaştırma.IPhone'un kulaklığını takar babalar gibi müziğini dinlersin.Ayrıca, fotoğraflar için 2mp bir amatör için yeterli bir değerdir.Kamera için ise yeterli olmadığını biliyoruz ama beğenmek zorunda değilsin.Ayrıca bu bir yazılım olduğu için zamanla gelişecek ve daha güzel şeyler olabileceğine inanıyoruz.Ben de ilk aldığımda senin gibi karamsardım ama kullandıkça gerçekten bu telefondan haz duymaya başladım.Bu özelliklere haiz bir telefonun ancak bu kadar parayla satıldığı günümüzde,kaliteli bir cihaza sahip olmak ve onu tanıdıkça her geçen gün daha çok tutku haline dönüşen istekleri karartmanın bi anlamı olmadığnı ifade etmek istiyorum.IPhone alıp kullanan insanların kaçta kaçı acaba sizin gibi düşünüyor, bunu bir test eder misiniz?Bu sadece sizin görüşleriniz ama bunun aksini söyleyecek yüzlerce insan var burada.İstersen bi n95'mi yoksa IPhone'mi diye bir başlık aç bakalım sonuç ne olacak? :)
quote:
Saygılarımla
Ar-Ge'yi sağlam yaptım ve buldum:)Ya biraz biraz baktım ama felaket uzun ya ben hayatta yapamam gibime geliyor Wm05 ile alakası bile yok ona alışmıştık
Orjinalden alıntı: baha40n Telefon cihazları sadece telefon özelliği olduğu için alınıyorlar.Bunun dışanda resim çekmesi,video oynatması veya ipod vazifesi görsün diye alınmıyor.Eğer insan bu özelliklere bakıp gerçek ihtiyacını almak istiyorsa,her birinin hakkını verip 12mp fotoğraf makinası,digital DV kayıt, zoom yapabilme özelliğine sahip kamera ve müzik dinlemek istiyorsa da digital bir ipod alması gerekiyor.Ama insanlar IPhone'u öncelikle telefon olduğu için alıyorlar.Diğerleri zaten yanında verilen özellikler.Bu işi profesyonel yapmak istiyorsan,herbirini ayrı ayrı alıp yanında taşıyacaksın ama hem telefonum olsun hem de bu özelliklere sahip bir cihaz olsun istiyorsan,bu özelliklere sahip telefonun yanında verilen bu özellikleri kabul etmek durumundasın.N95'le IPhone'u yanyana getirmen bile kıyas götürmeyecek kadar absürd bir karşılaştırma.IPhone'un kulaklığını takar babalar gibi müziğini dinlersin.Ayrıca, fotoğraflar için 2mp bir amatör için yeterli bir değerdir.Kamera için ise yeterli olmadığını biliyoruz ama beğenmek zorunda değilsin.Ayrıca bu bir yazılım olduğu için zamanla gelişecek ve daha güzel şeyler olabileceğine inanıyoruz.Ben de ilk aldığımda senin gibi karamsardım ama kullandıkça gerçekten bu telefondan haz duymaya başladım.Bu özelliklere haiz bir telefonun ancak bu kadar parayla satıldığı günümüzde,kaliteli bir cihaza sahip olmak ve onu tanıdıkça her geçen gün daha çok tutku haline dönüşen istekleri karartmanın bi anlamı olmadığnı ifade etmek istiyorum.IPhone alıp kullanan insanların kaçta kaçı acaba sizin gibi düşünüyor, bunu bir test eder misiniz?Bu sadece sizin görüşleriniz ama bunun aksini söyleyecek yüzlerce insan var burada.İstersen bi n95'mi yoksa IPhone'mi diye bir başlık aç bakalım sonuç ne olacak? :)
iPhone'un tanıtımıda bu 3 özellik üzerine kurulmuştu..Hatta iPhone'u Steve Jobs "Şu ana kadar yaptığımız en iyi iPod" diye nitelendirmişti...Zaten iPhone'un telefon özelliği yukarıda yazan 3 özelliğin en basitidir...iPhone basit bir telefondur ancak muhteşem bir multimedya cihazıdır...