Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İphone alacağım görüşlerinizi alabilirmiyim?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> İphone alacağım görüşlerinizi alabilirmiyim? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2008; 18:27:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bir kaç gün içerisinde hem kendime hemde kız arkadaşıma 2 adet İphone almayı düşünüyorum fakat forumda biraz araştırdım konuları falan okudum da gözümn korktu açıkçası sebebi ise: Bir sürü program var yüklemeler falan filan sizce ben bunları yapabilirmiyim kullanmak bu kadar zor mu acaba?Daha önceden Gigabyte Gsmart i120 kullandım onda program yüklemeyi kaldırmayı falan 2-3 günde öğrenmiştim.Fakat İphone biraz daha farklı sanırım.Görüşleriniz nelerdir acaba ne kadar zaman acemilik çekerim?

Ayrıca siz ilk aldığınızda ne kadar acemilik çektiniz ve başınıza en çok gelen sorunlar nelerdir?

Yardım ederseniz evinirim.Şimdiden değerli yorumlarınızı benden esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim.
oGuxXx*

16 Mayıs 2008; 18:31:06 

bence aceleci olma bu aralar iphone alınmaz 9 ya da 29 haziranda yeni iphone çıkacak onu bkle fiyatlar düşer veya yeni iphone almış olursun
heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2008; 18:33:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

bence aceleci olma bu aralar iphone alınmaz 9 ya da 29 haziranda yeni iphone çıkacak onu bkle fiyatlar düşer veya yeni iphone almış olursun

Yeni İphone derken şu 3gb modellerden mi?Yoksa Vodefone'nin getirmeyi düşündüğü aynı kasa telefonlardan mı bahsediyoruz?
aggressor19

16 Mayıs 2008; 18:44:35 

alalı 2 hafta oldu Gordugum En iyi telefon daha iyisi de arkadasın bahsettigi yeni cıkacak olan versiyoru ama o cıktıgında fiyat olarak baya farklı olur gibi geliyor tel alacaksan İphone Tek gecerim acemiligim 1 -2 gun surdu ama bunu arastırmak cok zevkli bagımlılık yapıyor uyarayım.

..::iPhone::..
...::Nikon D40::...
>>>> Resimlerim İçin >>>> http://parafin24.deviantart.com/gallery/ <<<<
prıvacy

16 Mayıs 2008; 18:48:01 

her yerde aynı muhabbeti yapıyorsun güzel kardeşim malesf sadece gülüyorum hiç gerçekçi olmuyorsun :)

quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

iphone yeah :):)
rapsound

16 Mayıs 2008; 18:50:48 

bence al bu iphonu tadını cıkar zaten kim eline alsa bi daha baska telefon kullanmak istemioyor bence bu yaz yeni modelleri kullanamayız daha alıcaksan al derim zaten apple durdurdu satısı millet fazladan para almaya calısabilir satarken iphoneları simdidek stok sorunu yokken almak mantıklı ama almayacaksnda yeni modeli beklee ama biraz bekletirler derim

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2008; 18:58:47 

Açıkçası arkadaşlar yeni modeli çıkacakmış elimdeki eskiyecekmiş gibi şeyleri sorun etmiyorum.Dediğim gibi daha öncede pda kullandım fakat bu cihaz kadar kapsamlı değildi beni korkutan programları yükleyebilirmiyim ve İphone mi istediğim gibi restore edebilirmiyimdir?

Ürünün karizmasına diyecek bir şey yok açıkçası ben bile bir yerde görsem dönüp bir daha bakıyorum.Birde mesaj olayı nasıl arkadaşlar kolay mesaj çekebiliyormusunuz sorunsuz bir şekilde ben Gigabyte mi birazda o yüzden sattım kalem ile mesaj yazmak ölüm açıkçası bir kaç prog indirdim sbp mesaj programları ekranı full klavyeye çeviriyordu fakat ekran çok büyük olmadıgından bir harfe basıyım derken bir kaç harfe bastığım oluyordu yani parmaklarım büyük geliyor ve ben bir mesajı 3-4 dakikada anca yollayabiliyordum yada beceremiyordum sizin bu konu ile de alakalı bilgilerinizi alırsam çok makbule geçecektir.Şimdiden konu ile alakalı yorum yapmış ve yapacak arkadaşların elleri dert görmesin.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 16 Mayıs 2008; 19:00:39 >
hyperviper

16 Mayıs 2008; 18:58:59 

Şöyle söyleyeyim, forumumuzdaki paylaşımcı arkadaşların açtığı konular sayesinde aldığımın 2. günü işime yarayacak tüm programlar eklenmişti. 2. günden bugüne kadar 1 ya da 2 program eklemişimdir. Ben de kızarkadaşıma hediye aldım iki telefondaki program ve source'ları birbirinin aynı yaptım telefonda vs birşeyler yükletmek kolay olsun diye. Gerekli source'ları ekledikten sonra install ve uninstall var aynı PC'lerimiz gibi. Yeni modeller hiç bitmez, bence korkmadan hemen al ve tadını çıkarmaya başla Kuş beyinli Seray SEVER bile kullanabiliyorsa bir DH Binbaşısı iPhone hakkında kitap yazabilir

Not: Benzetme için bütün kuş aleminden özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 16 Mayıs 2008; 19:03:39 >

altinok

16 Mayıs 2008; 19:01:57 

quote:

Orjinalden alıntı: hyperviper

Şöyle söyleyeyim, forumumuzdaki paylaşımcı arkadaşların açtığı konular sayesinde aldığımın 2. günü işime yarayacak tüm programlar eklenmişti. 2. günden bugüne kadar 1 ya da 2 program eklemişimdir. Ben de kızarkadaşıma hediye aldım iki telefondaki program ve soruce'ları birbirinin aynı yaptım telefonda vs birşeyler yükletmek kolay olsun diye. Yeni modeller hiç bitmez bence korkmadan hemen al ve tadını çıkarmaya başla Kuş beyinli Seray SEVER bile kullanabiliyorsa bi DH Binbaşısı hakkında kitap yazabilir

Seray Sever dizi film icabı kullanıyor, gerçek hayatta kullanabileceğini sanmıyorum

prıvacy

16 Mayıs 2008; 19:07:08 

istanbul Topkapı dayım binbaşım size yakınım yani elimden gelen yardımı sunarım size saygılarımla imzam herşeyi anlatıyor sayın binbaşım her trlü referansıda verebilirim

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prıvacy -- 16 Mayıs 2008; 19:06:38 >

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2008; 19:07:52 

quote:

Orjinalden alıntı: hyperviper

Şöyle söyleyeyim, forumumuzdaki paylaşımcı arkadaşların açtığı konular sayesinde aldığımın 2. günü işime yarayacak tüm programlar eklenmişti. 2. günden bugüne kadar 1 ya da 2 program eklemişimdir. Ben de kızarkadaşıma hediye aldım iki telefondaki program ve source'ları birbirinin aynı yaptım telefonda vs birşeyler yükletmek kolay olsun diye. Gerekli source'ları ekledikten sonra install ve uninstall var aynı PC'lerimiz gibi. Yeni modeller hiç bitmez, bence korkmadan hemen al ve tadını çıkarmaya başla Kuş beyinli Seray SEVER bile kullanabiliyorsa bir DH Binbaşısı iPhone hakkında kitap yazabilir

Aslında kullanabileceği düşünüyorum ama biraz korkuyorum.Hem ben hemde kız arkadaşım teknoloji ile iç içeyiz aslında beni çoğu kişi bilir türkiyenin en büyük bilişim şirketlerinden birinde şefim ama iş iphone olunca o zaman düşünüyorum

Bana mesaj konusunda ne diyorsunuz aranızda çok mesaj çeken arkadaş var mı nasıl memnun mu rahat kolay bir şekilde mesaj yazabiliyor mu acaba?

Seray sever espirin süperdi bu arada söylemeden geçemeyeceğim
prıvacy

16 Mayıs 2008; 19:09:46 

belkide günde 500 600 msj rahat rahat atıyorum ee birde hat cep aile msj larda beleş olunca binbaşım anlarsınız işte atıyorum yani gayette zevkli ve çok hoş kesinlikle tavsiye ederim dediğim gibi Topkapı dayım size yardımcı olabilirim saygılarımla

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2008; 19:10:39 

quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

istanbul Topkapı dayım binbaşım size yakınım yani elimden gelen yardımı sunarım size saygılarımla imzam herşeyi anlatıyor sayın binbaşım her trlü referansıda verebilirim

saygılarımla

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim sütadım eğer bir maruzatımız olursa ilk kapıyı çalacağımız kişilerden olacaksınız saolasın.
hyperviper

16 Mayıs 2008; 19:14:27 

Telefonda yaşadığım tek sorun aynı şahısı 0 532 diye kaydediyorum arayınca adı çıkıyor ama mesaj gelince numarası çıkıyor. +90 532 diye yazıyorum bu sefer mesajda ismi var arayınca sadece numara çıkıyor. Ben de çok haberleştiğim insanların isimleri altına 2'şer numara kaydederek bu sorunu aştım. (biri 0532 diğeri +90532 şeklinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 16 Mayıs 2008; 19:13:45 >

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2008; 19:16:18