arkadaslar uydu piyasasında yeniyim, hiç bilmem, yeni eve, yeni bir receiver alıcaz, next marka dusunuyoruz, lig tv için kart okuması kesin olsun, hard disk e falan gerek yok, 50-60 ytl daha ver , bence şu modeli al derseniz, tavsiyelerinize açığım, siz olsanız, şimdi yeni bir receiver alsanız, ne alırdınız? teşekkürler...
next cx2000 bendede var lig tv smart kart uyumlu ve gayet kaliteli fiyat olarakta uçuk değil 160-170.YTL civarı hatta harici harddiskin veya usb flash diskin varsa kayıt bile yapabiliyosun bi bak bence senin için cx yeterli cıs derlerse alma
slm arkdaşlar bende uydu alıcısı alıcam, mağazalara gidiyorum özelliklerini soruyom uydu alıcıların. sonuç tam bir rezalet herkes farklı birşey söylüyor bilgileri hiç yok. özellikle de lig tv konusunda anlaşamıyorlar. normal kartlı uydu alıcısı alsam diyorum lig tv kartını taksam izleyebilirmiyim hayır diyor bir kısmı digiturk kutsunu alman gerek felan bir kısmı olur diyor. şuan kafamda next star cx 2000 modeli var 209 ytl. formlardan okudugum drambox daha iyi diyorlar hangisini alsam acaba,hangisiniz özellikleri iyi en önemlisi görüntü kalitesi.
209 lugu boşver, 2000 CIS SUPER PLUS 249, 40 ytl için degmez, bunu al bence, bende bunu dusunuyorum, lig tv de çalışır bunda herhalde, çünkü özelliklerinde, kart okuyucu giişi ve modül girişi demiş.
ya ben onuda anlamıyorum modul girişi ne işe yarıyor sadece kart girişi de olsa yetmezmi birde ben o modeli bulamadım nerden baktın teknosada felan yok
aman arkadaş nextden uzak durun rezil cihazlar,artık alınacak cihazlar belli(az paraya)seoul,redline,inpax ve yumatu next bunların hiç birinin kalitesinde degil.
Bende next'in cx 2000 modeli vardı, lig tv'de yaşamadığım sorun kalmadı.Her maçtan sonra yayın kesiliyodu ve gelmiyordu.Hep digitürke girmek zorunda kaldım.Sonunda digitürkün kendi cihazını verdiler bana ve bundan daha memnunum.Redline'nın bir modeli varmış, bütün şifreleri vs. kırıyormuş, otomatik güncellemesi falan varmış.Nekadar iyidir bilmiyorum, diğer arkadaşlar daha iyi bilir.