Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
EN İYİ RECEİVER TAVSİYESİ !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> EN İYİ RECEİVER TAVSİYESİ ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MrBrad

16 Mayıs 2008; 18:01:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar uydu piyasasında yeniyim, hiç bilmem, yeni eve, yeni bir receiver alıcaz, next marka dusunuyoruz, lig tv için kart okuması kesin olsun, hard disk e falan gerek yok, 50-60 ytl daha ver , bence şu modeli al derseniz, tavsiyelerinize açığım, siz olsanız, şimdi yeni bir receiver alsanız, ne alırdınız? teşekkürler...

Nokia N95 8 GB
bodrumlu2

16 Mayıs 2008; 21:00:15 

Dreamboxın kesenize uygun bir modelini almanızı öneririm..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2008; 4:14:28 

Dreambox'ta olur next-9000 x-cam veya 2000 modelinide inceleyebilrsin.

GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB
CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER
FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000
Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D
GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
galieogalile
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2008; 9:40:07 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Dreambox'ta olur next-9000 x-cam veya 2000 modelinide inceleyebilrsin.

alakaya bak çay demle yahu arkadaş nasıl oluyorda o adi next markasını dereambox gibi kaliteli cihazın yanına yazıyorsun pes yani,sana
serkangsk

17 Mayıs 2008; 12:14:11 

next cx2000 bendede var lig tv smart kart uyumlu ve gayet kaliteli fiyat olarakta uçuk değil 160-170.YTL civarı hatta harici harddiskin veya usb flash diskin varsa kayıt bile yapabiliyosun bi bak bence senin için cx yeterli cıs derlerse alma

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
MrBrad

17 Mayıs 2008; 12:49:02 

dreambox 500s, 264 ytl, bi de kart paylaşım hediye yazıyor, 1yıl, bu ne demek? ne hediyesi?

Nokia N95 8 GB
sandikci53

17 Mayıs 2008; 13:51:51 

slm arkdaşlar bende uydu alıcısı alıcam, mağazalara gidiyorum özelliklerini soruyom uydu alıcıların. sonuç tam bir rezalet herkes farklı birşey söylüyor bilgileri hiç yok. özellikle de lig tv konusunda anlaşamıyorlar. normal kartlı uydu alıcısı alsam diyorum lig tv kartını taksam izleyebilirmiyim hayır diyor bir kısmı digiturk kutsunu alman gerek felan bir kısmı olur diyor. şuan kafamda next star cx 2000 modeli var 209 ytl. formlardan okudugum drambox daha iyi diyorlar hangisini alsam acaba,hangisiniz özellikleri iyi en önemlisi görüntü kalitesi.

MrBrad

17 Mayıs 2008; 14:32:04 

209 lugu boşver, 2000 CIS SUPER PLUS 249, 40 ytl için degmez, bunu al bence, bende bunu dusunuyorum, lig tv de çalışır bunda herhalde, çünkü özelliklerinde, kart okuyucu giişi ve modül girişi demiş.

Nokia N95 8 GB
sandikci53

17 Mayıs 2008; 15:01:33 

ya ben onuda anlamıyorum modul girişi ne işe yarıyor sadece kart girişi de olsa yetmezmi birde ben o modeli bulamadım nerden baktın teknosada felan yok

MrBrad

17 Mayıs 2008; 15:38:50 

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110240146&CS_Category=_UYDU_RECEIVER819&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Nokia N95 8 GB
galieogalile
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2008; 18:42:32 

aman arkadaş nextden uzak durun rezil cihazlar,artık alınacak cihazlar belli(az paraya)seoul,redline,inpax ve yumatu next bunların hiç birinin kalitesinde degil.
kartalizma_26

18 Mayıs 2008; 0:00:27 

Bende next'in cx 2000 modeli vardı, lig tv'de yaşamadığım sorun kalmadı.Her maçtan sonra yayın kesiliyodu ve gelmiyordu.Hep digitürke girmek zorunda kaldım.Sonunda digitürkün kendi cihazını verdiler bana ve bundan daha memnunum.Redline'nın bir modeli varmış, bütün şifreleri vs. kırıyormuş, otomatik güncellemesi falan varmış.Nekadar iyidir bilmiyorum, diğer arkadaşlar daha iyi bilir.

ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR...!!!
netman_ut

18 Mayıs 2008; 1:22:20 

next 2000 serisi

bodrumlu2

18 Mayıs 2008; 21:29:25 

quote:

Orjinalden alıntı: MrBrad

dreambox 500s, 264 ytl, bi de kart paylaşım hediye yazıyor, 1yıl, bu ne demek? ne hediyesi?

Hotbirdteki bazı kanalları 1 yıl boyunca server ücreti vermeden bedava izleyeceksiniz demek

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> EN İYİ RECEİVER TAVSİYESİ ! Sayfa: [1]
Buraya git: