Şimdi Ara

## Sharp'tan iki yeni LCD TV: TL-M4600 ve TL-M5200 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Sharp'tan iki yeni LCD TV: TL-M4600 ve TL-M5200 ##


    Dünyanın sayılı LCD panel üreticilerinden Sharp, iş dünyası, sağlık, eğitim, spor ve eğlence gibi farklı alanlarda kullanıma uygun 46'' ve 52'' boyutlarında olmak üzere iki yeni LCD televizyonun geçtiğimiz günlerde basın duyurusunu yaptı. 1980x1080 piksel (Full HD) çözünürlüğe sahip LCD'ler, ortalama 6 milisaniye tepkime süresi, 176 dereceye kadar yeterli görüş alanı sunuyor. Özellikle hareketli sahnelerde pek çok kullanıcıyı üzen gölgelenme efektinin üreticilerin tepkime süresini gitgide düşürmesiyle ortadan kalkmaya başladığını söyleyebiliriz. TL-M4600 (46'') 1:1500, TL-M5200 (52'') ise 1:2000 kontrast oranına sahip. DVI-D, HDMI gibi bağlantıları seçeneklerini sağlayan LCD'ler yerel alan ağı (LAN) desteğini de içermekte. TL-M4600'ın 4000$, TL-M5200'ün ise 5000$ seviyesinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Mayıs 2008; 18:54:07 >







  • çok basit bi dizaynı var
  • Ozellikleri-kalitesi-Fiyati
  • bence çok güzel.sadece küçük bir çerçevesi var.boyle olunca bütün eksan sanki benım miş gibi hissi veriyor.cerçeve geniş olunca (samsung)(sony) ekrandan çalmışlar hissi uyandırıyor.
  • fiyatıda iyiymiş ama bu firma zaten dünyada sayılı firmalardan güzel bir ürün
  • O fiyat ne öyle ya..Samsung un bir ürünü geçen kampanyada idi 2400 ytl ye düşürmüşler..full hd 104 ekran mıydı neydi Piano black..Bunun fiyatı acayip pahalı..
  • bir televizyona 5000dolar veren zihniyete şaşarım doğrusu
  • LCD lerin fiyatlarının inebileceği en düşük nokta 42" FullHD 800ytl dir, şu anda o fiyattan çok çok çok yukarılarda satılıyorlar, o fiyata en yakın satan Vizio, sağolsun Türkiye de stoklarını eritemeyen firmalarımız bu markayı getirmemek için yeminli gibi hareket ediyorlar, diyecek bir şey yok, stoklar eriyene kadar beklenecek. Dışardan alabilenler sipariş verebilirler tabi, bu durum herkesi bağlamıyor.
    http://www.vizio.com/products/detail.aspx?pid=44
  • her karpuz aynı olmadığı gibi her lcd de aynı değildir. panel kalitesi, görüş açısı (s-ips olacak illaki) ,kontrats ve oranı, bağlantı girişleri , karasal yayın alıp almaması hepsi etkiler. bunun yanında servisini ve satış sonrasınıda düşünmek lazım. her tv bilgisayardan 1080p çıkış alamıyor. tv almadan önce düşünecek çok şey var sanırsam
  • bence çok basit duruyor dizayn olarak..tabiki sharpın kalitesi tartışılmaz ama kozmetik olarak başarılı değil..
    bu arada sharp ile ilgili önümüzdeki 1-2 hafta içinde güzel bir kampanya olabilir(olacak)detayları buraya yazarım ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demirarca

    bence çok basit duruyor dizayn olarak..tabiki sharpın kalitesi tartışılmaz ama kozmetik olarak başarılı değil..
    bu arada sharp ile ilgili önümüzdeki 1-2 hafta içinde güzel bir kampanya olabilir(olacak)detayları buraya yazarım ..



    selamlar.sharpın kampanyası başladığında ayrı bir konu açarsanız sevinirim.gerçi iyi modelleri getirmiyorlar sanırım mediamarktta görüdüğüm sharpların hiçbirinin görünütüsünü beğenmedim sharp distribütörünü yanlış seçmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.