Şimdi Ara

AMD 4850e almak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba AMD 780 platformu üzerine bu işlemciyi kurmayı düşünen arkadaşlar varsa, ben AMD onların yönlendirmesi ilede Bogaziçi bilgisayar ile görüştüm . Eğer talep oluşursa bir firma aracılığıyla son kullanıcılarada getirebileceklerini ( örneğin 20 adet) söylediler. Gigatek gibi siteler satmaya başlarsa diğerleride satar diye düşünüyorum.

• nasıl yani 4850e 20 adet Boğaziçi'nden sanamı gelecek toptan almayımı düşünüyorsun? Yoksa alacaklar birleşip getirtelimmi diyorsun?
    Birazdaha açıklayıcı yazabilirmisin?
    Gigatek değerinde satar derken bahsettiğin değerinin altındamı olacak?
  • 20 ithalatçı firma için az!!! böle bi talep younluuu varsa çıkan sayıya göre ben GİGATEK le konuşiiim!!! zaten be2310 ve x2 4850 için bi kere görüşmüştüm sıcak bakmışlardı
  • Telefonda kaç adet almayı düşünüyorsunuz dediler bende 20 attım olur bir firma aracılığıyla getirtebiliriz diye konuştular. Talep olmadığını düşündüklerinden olsa gerek getirmiyorlar. Thermaltake kampanyasında nasıl olduysa öyle getirilir. Bayan benden mail bekliyor. Almayı düşünen arkadaşlar varmı?
  • Ben almayı düşünüyorum şahsen ama GeForce 8200 chipsetinin Intel işlemciler için olan versiyonunu da bekleyeyim diyordum fakat baya gecikecek o anlaşılan. İşlemci hemen gelecekse, bende varım bu işte.
  • bende almak isterim ama çok pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün gigatek te güneş abi ye söledim

Be 2310 ve x2 4850e bakacaklar!!!!

oc cpu su olduuuu içün tray olursa daha iii olur dedim

isterseniz giga ya mail atarak talepteki ciddiyeti gösterebilirisiniz
  • 90$ a geleceğini sanmam Piyasada 65Wattlık model 85$ a bulunabiliyorken bunu tercih edebilmenin sebebinin iyi olması gerekir.
  • Tercih sebebi zaten 65watt değil 45 watt olmasından dolayı ayrıca fazla fiyat farkedeceğini sanmıyorum. Almaya istekli arkadaşlar için ortak bir alışveriş yeri bulup mail ile Boğaziçine bildirirsek alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 19 Mayıs 2008; 17:54:45 >
  • Gigatek'e bugün sordum geleceğini söylediler.
  • fiyata göre bende tercih edebilrim
  • Çok iyi darısı istanbul kadıköy piyasasındakilerin başına :-) .Hakiktaten HTPC alanında bir bilgi boşluğu açlığı var siteden bu yönde bir inceleme bekliyorum.
  • Sanırım ana dağıtıcılar diğer stokları tüketmeden bunu getirmeyecekler şimdide gelip gelmeyeceği belli eğil diyorlar. Olmaz ise ABD'den getirteceğim.
  • Bende sessiz bir HTPC oluşturmak istiyorum..4850e yerine E7200 kullanılabilir diye düşünüyorum..Hem çokk daha hızlı hemde çalişirken Stok fanla sesi duyulmuyormuş heralde kasa dışından..Bir arkadaşa sordum..45nm olduğundan çok az ısınıyor fan çok yavaş dönüyor..Arada yaklaşık 40$ kadar fark var tabi ama değer bence yani..

E7200 default hızlarda O.C yapmadan en azından sistem boştayken fan sesi duyulmasın kafi benim için. Bu konuda kesin bilgisi olan varmı???.

Sevgili CoolnQuiled in de dediği gibi Şu nVIDIA yeni 8200 lü IGP li anakartlarıda çıkardımı tamamdır..
    quote:

Orjinalden alıntı: serayhefe

Sanırım ana dağıtıcılar diğer stokları tüketmeden bunu getirmeyecekler şimdide gelip gelmeyeceği belli eğil diyorlar. Olmaz ise ABD'den getirteceğim.
  • İşlemcinin yüksek fiyatı nedeniyle, ben G45 ve GeForce 8200i yi beklemeye karar verdim. Bu chipsetler çıkınca, performans/watt oranı yüksek bir intel işlemciye geçmeyi düşünüyorum. Chipsetlerin performansına göre de uygun bir anakart seçerim artık.
  • 780 chipseti kendini kanıtlamış , G45 ler Ağustos gibi çıkar ucuz olmaz 8200 lerde gelecek ay herhalde birde 8300 var galiba.
  • Arkadaslar bir gelisme, bulabileciğimiz bir yer var mı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCl0 -- 6 Haziran 2008; 23:21:40 >
  • AMD'ye mesaj attım yanıt geldi, ithalatçıların ismini verdi. Adamlar görevini yaptı. İthalatçılara mesaj attım tenezül edip yanıt vrmediler. Tamam toptancılarla muhataplar ama sonuçta müşterileri biziz. Anladığım kadarıyla ellerindeki stokları tüketmeden 4850E'yi getirmek istemiyorlar. ABD'den getirmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serayhefe -- 8 Haziran 2008; 11:13:20 >
  • Stoklardan ziyade 4850e işlemcisi 4800 den pahalı...Dolayısı ile bu CPU lar aynı hızda fakat bu daha az ısınıyor diye kimsenin extra para vereceğine inanmıyorlar.. SEBEP BU..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.