Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
USR 9108 den memlun olmuyan bir tek benmiyim ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> USR 9108 den memlun olmuyan bir tek benmiyim ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pepe.kor

16 Mayıs 2008; 15:40:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar bu modemi i 1 sene oldu nerdeyse kullanali hic de milletin dedigi gibi super mukemmel dicegim bir alet degil. Siteler 5 yildiz vermis , insanlar super ya airties 211 yada usr 9108 demis ama ben download yapinca **** dan mesela 8 partlik biseyi 5 parttan sonra 380 yerin 90 - 100 le indirmeye basliyor acayip cok isiniyor modemi butun gun acik birakamiyorum kapatik bekliyorum dinlensin diye , arada bir zoom x5 var onu kullanmak zorunda kaliyorum. Urun bozuk falan olamaz cunku zaten bozuldu kapali kutu yenisi geldi 4 ay evvel. Bakalim siz nediceksiniz cok merak ediyorum ? !!!!

dhappyb

21 Mayıs 2008; 20:37:01 

aynı modemden bende var. çıktığı günden beri kullanıyorum sanırsam. çok ısınıyor,elektrik dalgalarından çok etkileniyor, wireless i bilgisayarın arkasındaki manyetik alandan bile fena etkileniyor. ama hiç ama hiç sorun çıkarmadı çok şükür. senin sorununa benzer bir sorunla karşılaşmıştım. aklına ne gelirse denedim. en son sadece telefon hattına taktığım splitter (adını hatırlayamadım kusura bakma) bakmadığımı gördüm. anunda içini açtım,annamadım değiştirdim. sorunum ööle çözüldü. sanırım yıldırım falan geldi biraz kafası sulandı aletin,değiştirince çözüldü

meret

27 Mayıs 2008; 0:04:02 

Spliterdan sonra adaptörünüde gözden geçirmende yarar var.
Ben Türkiye'de internet başladığı dial-up döneminden beri değişik modelli US Robotics modemler kullandım. Hiç modem sorunu yaşamadım. Kurcalarken flash belleğini yaktığım 9106 hariç. Onuda ücretsiz değiştirip 9108 verdiler. Servise başvurmaktan çekinme yardımcı olurlar.
7/24 açık ve 3 PC ve 1 laptop, kablolu ve kablosuz ağlarla bağlı, ayrıca 1 USB printer bağlı kullanırım çok hafif ısınma olur. Ama hiç sorun çıkarmadı.
Meret ;)
cashinsoft

30 Mayıs 2008; 14:43:02 

9108i kullanıyorum 1yıldan fazladır

7/24 açık. en son reset attıgım zamanı bile hatırlamıyorum full açık makina hiç kapatmam

ve bir sorun cıkmadı şimdiye kadar

Akinci

12 Haziran 2008; 13:31:17 

Voltaj dalgalanmalarından etkilenmesini istemiyorsan SMPS özellikli bir adaptör alacaksın.

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

Birdy Dizzy

18 Haziran 2008; 17:50:13 

usr 9108 i 2 yıl önce aldım. 2 yılda 3 defa bozuldu ve her seferinde yenisini verdiler. yeni cihaz almak güzel de garantisi bittikten sonra gene bozuldu. bu sabah firmasına "ben şimdi ne yapacağım. garantisi bitse de sorunlu bir ürün satıyorsunuz" dedim. sonucunu bekliyorum. çalışma olarak piyasadaki en iyi ürün. ısınma problemi var ve bu aşırı ısınma devamında farklı problemlere sebep oluyor. kısacası kimseye tavsiye etmiyorum. para vererek kesinlikle tamir ettirmem. yeni bir modem alırım daha iyi.

Death is not the end

iTouch 16 gb + UM1
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 11:21:17 

Bende 2.5 senedir USR 9108 kullanıyorum.Modemimde bugüne kadar bir sorun meydana gelmedi.Biraz ısınıyor ama oda olacak.

The club of Walkman phones
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> USR 9108 den memlun olmuyan bir tek benmiyim ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Intel SantaRosa video inceleme
Intel in yeni dizüstü platformu Santa Rosa ve Monster T73FL901 mercek altında
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar