pasiific line,cool line,blue line ne haltsa işte,bana bizzat demirdöküm servisinde çalışan söyledi,geçen sene yüzlercesinde kart sorunu yaşanmış,ısıtmadada,serinletmedede aylarca insanlar ugraştılar,çinden toplamadan hayır gelmez,bari ucuz klima alacaksınız adam gibilerinden alın
Tesekkurler unpop dostum. bu arada bu urunun pasific line ve blueline modellerini hepsiburadada gordum. aralarında fark varmıdır acaba? blue line 12binligi 549ytl.
arkadaşlar ben baxi ile rubenis arasında kararsızım, bir arkadaş baxi hariç hepsi olur diye cevap yazmış bir mesaja, baxi'nin dezavantajı ne? sadece gürültü ise benim için sorun değil ama başka bir olumsuz yönü varsa lütfen bildiklerinizi paylaşın. 5 yıl kompresör garantisi veriyor, fiyatı da uygun. ben biranönce almak istiyorum artık ölüyorum sıcaktan
evet 14m2 yatak odasına electra ecomp12 modeli takıldı.cihazın ısıtma ve soğutma değerleri 13.000btu,odaya çok fazla geliyor.ben özelllikle bunu tercih ettim çünkü ısıtma önemli benim için,kışın oturma odasındaki 9000 inv fujitsu ile beraber çalıştırıp kapıları açık tutarak koridoru,gerekirse çocuk odasını vs ısıtmayı en azından soğuğunu kırmayı düşünüyorum.electra her yönden güzel bir cihaz yalnız tek eksisi düşük devirde dahi fazla üfleme yapması dolayısıyle ses değerlerinin uyku için fazla oluşu.Uyku modu eklenseymiş süper olurmuş.Fujitsunun quite modu ise mükemmel tabii bu arada...Dış ünite çok sessiz ,servisteki arkadaşın söylediğine göre toshiba komp varmış üzerinde....Sonuçta Ecomp 12 ile 20m2 rahat ısınır ve soğur diye düşünüyorum.Dediğim gibi ses olayı(uyku için)haricinde herşey olumlu.....
arkadaşlar ben baxi ile rubenis arasında kararsızım, bir arkadaş baxi hariç hepsi olur diye cevap yazmış bir mesaja, baxi'nin dezavantajı ne? sadece gürültü ise benim için sorun değil ama başka bir olumsuz yönü varsa lütfen bildiklerinizi paylaşın. 5 yıl kompresör garantisi veriyor, fiyatı da uygun. ben biranönce almak istiyorum artık ölüyorum sıcaktan
yanlış anlaşılma var sanırım.....rubenis alın diye murat 206ya istinaden söyledim..''.baximi rubenismi'' demiş klimanın tam altında yatıyorum.gece haliyle ses daha fazla yayılıyor onun da etkisi var...18lik electrada 3 farklı kademe mi var acaba??
yanlış anlaşılma var sanırım.....rubenis alın diye murat 206ya istinaden söyledim..''.baximi rubenismi'' demiş klimanın tam altında yatıyorum.gece haliyle ses daha fazla yayılıyor onun da etkisi var...18lik electrada 3 farklı kademe mi var acaba??
şu an şirkette degilim yarın gidecegim,yarın bakar söylerim(normal fan kademesi olarak 3 ama uyku için varmı hatırlayamadım bakacagım)
Bugün Bauhaus'a gidip baktım Baxi ye, eski partileri çin malı imiş ama şuanda sattıkları yeni gelen partiler malezya malı. ses seviyeleri çok düşüktü yani gürültü sorunu yoktu. Orda 2.sini almaya gelen müşterilerle de karşılaşt