evet arakdaşlar yurtdışına dubaiye gitçem gelirken yanımda bi kaç kamera getircem kendime eşe dosta filan.. sr11 ve sr 12 arasında kalıdm sr12 48 saat kayıt yapabiliyor buna mukabil sr11 de 24 saat kayıt yapar demek oluyor. 24 saat benim için yeterli diye düşünüyorum yada sadece karta kayıt etse dahamı iyi olur yani sony cx serisimi alsam direkt. mekanik aksam olmadığı için dolayısı ile arıza olasılığı az olduğu için memory karta direk kayıt yapanlar daha iyi diyorlar ama klaite düşermi hdd ye göre? ne dersiniz ne düşünürsünüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayars -- 17 Mayıs 2008; 2:33:47 >
alabilirsen sr12e veya sr7e al aradaki fiyat farkına bak ona göre tercihini yap derim ikisi de memnun eder seni tabi doğal olarak aslında üst modeli almaya çalışırsın ama eğer fazla fiyat farkı varsa sr7e de güzel baya
ama "e" olmasına dikkat et yurtdışından kasıt avrupaysa zaten çoğu e eklidir(sr7e, sr12e) ama amerikaysa e falan yoktur o zaman "e" olanı ara
dubaiden alcam ...hocam e ile olmayanı arasında fark ne peki neden sadece memory sticke kaydeden almiyim görüntü kaybı çokmu olur? cx6 ve cx7 çok hafif ve arıza yapmaz diye duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayars -- 16 Mayıs 2008; 15:14:27 >