Şimdi Ara

MSN'im Hacklendi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar.Benim msn medcezir_19@hotmail.com tarafindan hacklendi...Acaba ne yapabilirim??Lütfen Yardım Edin.!!!

• Yeri burasımı arkadasım iice bi bak bakalım.
  • Eğer hatırlatma sorusunu biliyorsan dene ama değişmiştirler.Şayet değişmişse Mail alırken doldurduğun formda size alternative mail seceneği sunarlar buraya 2. bir mnailin varsa onuy yazacaksın eger orayı diğer mail adreslerınden bırını yazmıssan hacklenen mailine reset atacaksın o yazdığın 2. maile mail atacaklar ordaki linkleri takip ederek açabilirsin....
  • Resimdekilerini yaz ve resimde yazan adrese gönder....

Benim arkadaşım bu şekilde mail'ini kurtardı...

• Arkadaslar hackerlardan korunmak icin sunlar1 yapabiliriz ( hotmail icin )
    1. kay1t olurken ülke bölümüne at1n kafan bi ülke yani arkadaslarinizin ya da sizi tan1yan birinin size hackleyememesi icin.
    2. kay1t olurken gizli sorunun cewab1n1 asdakdoghadkfhopk kimsenin bulamayacagi seyleri yaz1n.
    Bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByRd

Arkadaslar hackerlardan korunmak icin sunlar1 yapabiliriz ( hotmail icin )
    1. kay1t olurken ülke bölümüne at1n kafan bi ülke yani arkadaslarinizin ya da sizi tan1yan birinin size hackleyememesi icin.
    2. kay1t olurken gizli sorunun cewab1n1 asdakdoghadkfhopk kimsenin bulamayacagi seyleri yaz1n.
    Bu kadar.

saol ya teşekkürler bende korkuyodum walla tanıdık biri hackliyo yani yabancılar hackleyemiyo güzel..

• quote:

Orjinalden alıntı: bodyfx

quote:

Orjinalden alıntı: ByRd

Arkadaslar hackerlardan korunmak icin sunlar1 yapabiliriz ( hotmail icin )
    Bu kadar.

saol ya teşekkürler bende korkuyodum walla tanıdık biri hackliyo yani yabancılar hackleyemiyo güzel..

Arkadaslar zaten bu yöntemlerle hackleyenlere ne denir ?

Cewap : Lamer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonum hacklendi, çaresizim!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli olan msn değil mail
  • su içeceksin yapacak bişey yok mahkemeye vercek halin yok heralde boşver alt tarafı msn alırsın başka bi tane
  • arkadaşım ben o maille iş görüşmeleri yapıyorum.su içeceksin de ne demek? bi kamyon insan vardı listede hepsini eklemek ölüm şimdi.Zaten yedeğini de almamıştık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameturk

arkadaşım ben o maille iş görüşmeleri yapıyorum.su içeceksin de ne demek? bi kamyon insan vardı listede hepsini eklemek ölüm şimdi.Zaten yedeğini de almamıştık...

msn adresini ver ben bi bakay1m.
  • hackleyen adam kamilmi demek biliyor işiki almış msnini sanmıyorum alabiliceğini normal git konuş bnce blki insafa gelir verir
  • msn benimdir millet :D aldım heriften.bi de ayar verdim :D
  • iyi yaptında nasıl yaptın bunu
  • evet aciklarsan ii olur :))
  • Hacklendiği ilk dönemde MSN'e girememiştim.Yani şifreyi yanlış kabul ediyordu.Ama birkaç kere yanlış girince (Sanırım 3'den sonra kitleniyor) MSN'in sitesine giriyordu.Bir de eski şifremi deneyim dedim ve eski şifremin olduğunu farkettim.Sanırım bu msn'den kaynaklanıyor ark.lar...
  • yaa msn leri çok kolay şekilde kırabiliyorlarmı yaa nası insanlar bunlar
  • Bunun yeri burası değil ama neyse...
    Hotmail yetkililerine ingilizce olarak kişisel bilgilerini doğruladığın bir mail göndereceksin.Sonra seni yönlendirirler.Bundan sonra da dikkatli ol.
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.