Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ilginç !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> ilginç ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BİLÂL85

15 Mayıs 2008; 23:50:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar şimdi bende öle bir arıza var ki ethernetim arıza yaptı yeni bir ethernet alıp taktım yanlız arızalanan ethernet çalışıyor duruma geliyor yeniyi çıkardıgımda arızalı olanda siliniyor şimdi kafam karıştı bu arızamı vürüs mü yaw anakart garantili asus lakin yaptırmam 1 ayı geçecek dendi şimdi bu ilginç durumu nasıl çözerim saygılarımla

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun
yy2

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 13:00:15 

arkadaşım biraz daha açık şekilde anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz sorunun nasıl başladı? nasıl bi sorun? silinen şey ne anlamadım driver mı?

.......i dont tell i cant G S cause impossible is nothing.........
cMbRs

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 13:04:50 

3 kere okudum bende anlıyamadım ya problemin ne oldugunu neyi sordugunu kusura bakma ..

BİLÂL85

16 Mayıs 2008; 13:27:27 

haklısınız gecenin bi vakti yazdım

şimdi baştan alalım
anakartın kendi ethernet girişinde bi arıza var anakartın üzerindeki ethernet driver yüklü oldugu halde çalışmıyor ama asıl ilginç olan sonradan opsiyonel olarak aldıgım ethernet kartını modeme bagladıgımda anakartın üzerindeki ethernet çalışmaya başlıyor şimdi anakartın üzerinde ethernetle sonradan aldıgım ethernet aynı anda çalışıyor 2. ilginç olaysa sonradan takılan ethernet karrtını çıkardıgımda anakartın üzerindeki ethernette kayboluyor
aşagıdaki resimden anlaşılabiliyor sagdaki ag sonradan aldıgım ethernet kartının baglantısını gösteriyor
üzerinde çarpı olansa anakartın agını gösteriyor umarım açıklayabilmişimdir teşekkür ederim

Ekteki dosya (1)

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun
fsh77

16 Mayıs 2008; 14:07:26 

Biostan asıl yerleşik olanı kapat bir dene eger yanisi çalışmıyorsa ve sende kartını göndermek istemiyorsan bırak böyle kullan derim.Genel kural bilgisayarlarda; eğer çalışıyorsa kurcalama kullan :)
Sanırım bozuk dediğin kartın bir özelliğini yeni kart üstüne alıyor ve ikiside kardes olarak işini yapıyor sevenleri ayırma :)

BİLÂL85

17 Mayıs 2008; 15:45:25 

BİLÂL85

21 Mayıs 2008; 1:07:59 

katılıyorum
quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

KoKoLeiTe

21 Mayıs 2008; 12:06:20 

driverları internet üstünden güncellemeyi dene belkide bir driver problemi yaşıyorsundur

"Ordu Yok" Dediler ; "Kurulur" Dedi
"Para Yok" Dediler ; "Bulunur" Dedi
"Düşman Çok" Dediler ; "Yenilir" Dedi
Ve Hepsi Gerçekleşti... M.K.Atatürk
BİLÂL85

21 Mayıs 2008; 12:57:08 

anakartın dreyvırınımı güncelliyecegim acama
quote:

Orjinalden alıntı: KoKoLeiTe

driverları internet üstünden güncellemeyi dene belkide bir driver problemi yaşıyorsundur

kartalaraz

21 Mayıs 2008; 13:28:06 

ARKADAŞIM KASAYI AÇIYORSUN PİL VAR SAAT PİLİNE BENZİYOR ONU ÇIKAR 1-2 DK SONRA GERİ TAK.. SORUNUN HALLOLUR....
BORDUN ÜSTÜNDE.. YADA MAC DEĞİŞTİRİCİ PPROĞRAMLAR VAR ONLARDAN ETHERNET RESET BUTONU VAR ONA TIKLA GECER..

2 TANE SEÇENEK VAR.

BİLÂL85

21 Mayıs 2008; 13:31:02 

abi hepsini denedim hatta o pil olayını her denemem de daha geç görmeye başladı en sonunda hiç çalışmadı

KoKoLeiTe

21 Mayıs 2008; 16:22:29 

yok sadece ethernetinkini güncelle o yeterli olur

"Ordu Yok" Dediler ; "Kurulur" Dedi
"Para Yok" Dediler ; "Bulunur" Dedi
"Düşman Çok" Dediler ; "Yenilir" Dedi
Ve Hepsi Gerçekleşti... M.K.Atatürk
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> ilginç ! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI NX8500GT ekran kartı
Fiyat performans kategorisinde yeni OC canavari NX8500GT
Revoltec Fightboard Advanced
Revoltecin oyunculara yönelik klavyesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli