Foxconn'un yüksek performans meraklıları ve hız aşırtma sevdalıları için özel anakartlar hazırlamak üzere başlattığı ve teknik danışmanlığına ünlü overclockçu Peter "Shamino" Tan'ı getirdiği Quantum Force programının kullanıma sunan en yeni üyesi BlackOps bir süre önce anons edilmesine rağmen kullanıcılar anakartı bulmakta zorluk çekiyorlardı. Gelen yeni bilgilere göreyse anakart yaygınlaşmaya başlamış durumda. Intel'in X48 yonga setini kullanan BlackOps özellikle kullanılan çok amaçlı pasif soğutma ünitesi ile dikkat çekiyor. Dileyen kullanıcılar bakır tabanlı soğutucuyu kutudan çıktığı gibi pasif olarak kullanabilirken dileyen kullanıcılar ise sıvı, kuru buz ve LN2 gibi soğutma alternatifleriyle kullanabiliyorlar. Intel'in 65nm ve 45nm üretim teknolojisine sahip olan LGA775 formundaki güncel anakartlarıyla sorunsuzca kullanılabilen anakart AMD-ATi'nin Crossfire teknolojisine de tam destek vermekte. Siyah renkli baskılı devresi ile dikkat çeken anakart başta katı kapasitörleri ve kullanılan diğer kaliteli komponentleriyle de ilgi uyandırmayı başarıyor. Hız aşırtma meraklıları için oldukça fazla sayıda parametrenin kontrolüne olanak tanıdığı belirtilen gelişmiş BIOS yapısı ile de iddialı olduğu belirtilen Foxconn BlackOps'un kutu içeriği de hız aşırtmacıların temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek zenginlikte. Ekran kartı soğutması için 120mm'lik ekstra fanın yanı sıra anakartın uzay montaj'da rahat kullanılabilmesi için özel bir altlık ve pasif soğutmanın kuru buz ile kullanımına dönük olarak blok gibi detayları kapsayan kutu içeriğinin oldukça zengin olduğunu söyleyebilmek mümkün.
beyler bu marka artik eskisi gibi cakma ürünlerler animsamiyacaz en iyi ve kaliteli ürünleri yapacaklar adindan surekli soz edilecek ve oc cok ileiri yerle gidecek buyuk markalarida sallamaya devam edecek
beyler bu marka artik eskisi gibi cakma ürünlerler animsamiyacaz en iyi ve kaliteli ürünleri yapacaklar adindan surekli soz edilecek ve oc cok ileiri yerle gidecek buyuk markalarida sallamaya devam edecek
Foxconn eskiden çakma ürün yapıyordu demek doğru olmaz;piyasadaki pek çok firmadan daha köklüdür.Dikkat ederseniz büyük anakart üreticileri Foxconn'dan ürün alırlar.(Foxconn tabanlı parçaları kullanırlar yanlış yerlere çekilmesin)Bunları göz önünde bulundurarak yorum yapmanızı tavsiye ederim.
FOXCONN öyle uyduruk bi marka değildir. Çoğu kullanıcının anakartının üzerindeki entegreler FOXCONN a aittir. Kendi anakartlarını piyasaya sürmeye başlaması büyük bir hızla geliştiğinin göstergesidir. Gigabyte ve Asus anakartı olanlar ses kartının üzerine iyi baksınlar ne yazıyor.. Sadece ses kartıda değil......
FOXCONN öyle uyduruk bi marka değildir. Çoğu kullanıcının anakartının üzerindeki entegreler FOXCONN a aittir. Kendi anakartlarını piyasaya sürmeye başlaması büyük bir hızla geliştiğinin göstergesidir. Gigabyte ve Asus anakartı olanlar ses kartının üzerine iyi baksınlar ne yazıyor.. Sadece ses kartıda değil......
çok doğru.. Foxconn inşallah ülkemizde üst seviye anakartlarıyla yaygınlaşırda gigabyte ve asus gibi markalarda bizi bu kadar sömürmez.
Arkadaşlar tedariğin iyileşeceğine inanıyorum çünkü 1 Mayıs'ta Foxconn ülke müdürü olarak Abdullah Nazlı atandı. Kendisi Çözüm Bilgisayar'da Foxconn'la ilgileniyordu. Başarılı işler çıkaracaktır. Ayrıca size bir haberim var. Quantum-Force Avrupa Turu başlamış. Ülkemize de uğrayacak.
1 Germany Munich April 24 2 Poland Poznan May 10 3 United Kingdom Manchester May 17 4 Russia Moscow May 17 5 United Kinddom Birmingham May 18 6 United Kingdom Milton Keynes May 20 7 Ukraine Kiev May 20 8 United Kingdom Milton Keynes May 22 9 United Kingdom London May 24 10 Turkey Adana May 27 11 Turkey Izmir June 4 12 Turkey Istanbul June 10 13 Turkey Ankara June 19 14 Russia Moscow June 16~18 15 Netherlands Amsterdam June 28 16 Germany Appenweier-Urloffen July 2~14 17 Spain Bilbao July 24~27 18 Spain Valencia July 28~Aug 3 19 United Kingdom Coventry Aug 8~11 20 Switzerland Cham Oct 1
Hem tüm modellerini görün, hem de hediye kazanın! Benden aktarması. Bilgi için:
Foxconn eskiden çakma ürün yapıyordu demek doğru olmaz;piyasadaki pek çok firmadan daha köklüdür.Dikkat ederseniz büyük anakart üreticileri Foxconn'dan ürün alırlar.(Foxconn tabanlı parçaları kullanırlar yanlış yerlere çekilmesin)Bunları göz önünde bulundurarak yorum yapmanızı tavsiye ederim.
bence yanlıs düşünüyorsun.evet pek çok firmaya ürün satıyor ancak foxconn olarak piyasaya sürdüğü ürünler TEK kelimeyle ÇAKMAYDI.
gecenlerde el arabasıyla dolasan bı hurdacıdan 5 ytl ye pc kasası aldım, maksadım içindeki bazı molex kablolarını almaktı, merak işte eve getırdım fişe taktım bikaç ditt sesiyle beraber pc'ın calıstıgını gördum en azından psu fanı cdrom ışıgı felan, neyse sözü uzatmıcam, 1992 de tamir görmüş tamir eden firmanın adıda vardı , sözun özu o anakart foxconn du ... ve halen pırıl pırıl duruyor bi köşede ...
Gigabyte X38DS5- Intel core2 Quad Q6600 (2.4ghz go rev)- Zalman S9700led- Sparkle GeForce 8800 GT- Kingston 2x1Gb 1066 Mhz- Seagate 250gb sata2 16mb NQC- Asus 1814BLT 18X Drw- Akasa 3.5" internal kart okuyucu- Hıgh Power Rock solid 1000W- Asus Vento 7700- Hyundai N91W 19 LCD-