Roumble pad cordless cevabı gelecektir ama ben bulabilirseniz kablolu xbox joypad tavsiye ederim. Fps tarzı oyunlar dahi rahatlıkla oynanabiliyor. Playasia dan temin edebilirsiniz kablosusuzu da mevcut. Ve xboxla multiplatform oyunlara tam destek veriyor. Ben ps2 tarzı gamepadleri analog sticklerin yerleşimi yüzünden sevmiyorum.
Oyun türü fark etmeden kullanacağım. Hatta futbol oyunundan daha çok fps ve yarış oyunlarını oynuyorum, bunlarda sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim ? Yoksa Logitech ChillStream daha mı iyi bir seçim olur ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
|| İntel C2D E8400 @ 4.1Ghz || TT BigTyphoon || Asus P5B DLX || 2*2 GB OCZ Reaper X || CM Stacker 810 || AMD-ATI Sapphire 4870 512 MB || Enermax Infiniti 720W || Samsung @ Seagate Sata II, 2 * 80 GB Raid + 250 GB + 1 TB || Samsung 22" 226BW || -- || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 || -- || Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500||
Ben bu yüzden xboxı tavsiye ettim. Bigben in xbox ın birebir taklidi olan bir modeli var ondan aldım. Ama port oyunların hiç bir görmedi (geow), logitech in de akibeti bu olur sanıyorum. Araba yarışı olarak grid demoyu sorunsuz oynuyorum ancak titreşim aktif değil.
Logitech RumplePad 2 aldım. Şimdilik hiçbir sorunum yok, gayet memnunum. Önümüzde ki günlerde belki bir tane de xbox360 kolu alabilirim nasıl olsa ona baya alışığım
|| İntel C2D E8400 @ 4.1Ghz || TT BigTyphoon || Asus P5B DLX || 2*2 GB OCZ Reaper X || CM Stacker 810 || AMD-ATI Sapphire 4870 512 MB || Enermax Infiniti 720W || Samsung @ Seagate Sata II, 2 * 80 GB Raid + 250 GB + 1 TB || Samsung 22" 226BW || -- || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 || -- || Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500||