Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cooler Master rc-690 için mod önerileriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Cooler Master rc-690 için mod önerileriniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dj_asterix

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 18:59:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar bende coolermaster 690 kasa var. Şu aralar mod yapmayı düşünüyorum ama bu kasanın bi tarafında 2 adet 12 cm fan deliği var bi tarafında da 1 adet 80 mm lik fan deliği var. Ben 80 lik fanın oldugu kapaga aşagıdaki resmi yontturmak istiyorum ve 3 çesit renkte(kırmızı turuncu sarı) uv boya ile plexi yi ejderin oraya gelen kısımı boyayıp içeri de bi uv ısık yerlesirip ateşli ejder göüntüsü yakalamayı calısacagım fakat bu mod da bi sorun cıkar mı çünkü mod yapmöayı düsündügüm kapagın oldugu kısıma kasanın anakart baglandıgı metal profil geliyor. Kasanın altında kasayı havada tutan ayaklar var işte alt tarafa dısarıya da 2 yana yatay eksende 2 tane sarı ısık yerlestirmeyi düsünüyorum lütfen bilgilendirin bu konuda beni. Bahsettiğim resim :

h*t*t*p://img59.imageshack.us/img59/3752/le99zcautftbycavnv0eycamk8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_asterix -- 15 Mayıs 2008; 19:21:12 >

Gigabyte ga-p35-s3g-Intel e8400-Msi 8800gt Zilent (Zalman VF1050 Soğutucu)-OCZ 2*1 ddr2 800mhz 6400 kit-Seagate 250gb 16mb cache-Cooler Master 690(460w psu)-Benq FP94vw-Asus 1814BLT-Logitech x540
dj_asterix

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 21:12:13 

UP !!!

Gigabyte ga-p35-s3g-Intel e8400-Msi 8800gt Zilent (Zalman VF1050 Soğutucu)-OCZ 2*1 ddr2 800mhz 6400 kit-Seagate 250gb 16mb cache-Cooler Master 690(460w psu)-Benq FP94vw-Asus 1814BLT-Logitech x540
brk18

15 Mayıs 2008; 22:01:23 

coxcomb

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 22:20:48 

çok karizma bi şekli var kasanın abartısız bi modifiye yap bence

dj_asterix

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 16:25:27 

Arkadaslar forumda dün bayagı bişeyler okudum. Az biraz bişeyler öğrendim. Kablo toplama için sanırım psu nun kabloların ucundaki plastikler(molex) sökülmesi gerekliymiş. Şimdi bu şekilde işlemler için nasıl yapılır malzeme nerden bulunur vs kısa bi resimli anlatım koyulursa forumun basına sabit olarak ben ve diğer bi sürü arkadasım bu konudan faydalanır. Mesela plexi nereden bulunur falan işte. Bir de önerilerinizi beklkiyorum. Sanırım yukarıdaki şekli kazıtamam çünkü dediğim gibi kasanın acık kısmındaki kapakda 2*120 mm fan yuvasi var yani hiç yer yok şekil için. Buraya tam bi pencere yapılabilir ancak. Fan yuvalarını dahil kestirerek. Diğer tarafta ise yer müsait ancak buraya da bu sefer anakartın monte edildiği metal plaka geliyor. Bu plaka ile o taraftaki yan kapak mesafeesi de 15 milimetre sadece. Lütfen biraz fikir verin.

Dediğim gibi bi anlatım yapoarsanız ve sabitlerseniz mükemmel olur. Kablo corabı falan duydum ama nası uygulanır ne işe yarar hiç bilmiorum. İyi günler.

dj_asterix

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2008; 21:18:43 

Merhabalar arkadaslar.Şöyle bişe düşündüm. Sanırm bu resimden vaz gececeğim ve daha farklı bişe yapacagım o da su sekilde : 1*120 lik fan bulunan tarafa plexi pencere actırıp oralara uv lamba vs şeyler ve kablo toplama olayı gibi olmazsa olmaz şeyleri uygulayıp diğer tarafa yanı 80 lik 1 fan yuvası bulunan tarafa da 35-45 derece açılı olacak şekilde bi Türk bayrağı bi de japon bayragı koydurcam 2 çerceve içerisine.. O çercevelere de dısarı lastik gibi bişe geçirip cerceve etrafına, sık bir görünüm elde etmeye calısıcam. Bayraklar bez olacak. Neden mi japon? Çünkü japonya ve Japoncaya bi ilgim var da o yüzden bi de ön tarafa grafik lcd bayraklı kısma da tek yada iki satırlık karakter lcd düsünüyorum. İyi Aksamlar.

AMFİBİ

17 Mayıs 2008; 21:55:04 

Plexi ve modifiye konusunda yardımcı olabilirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_20541410/tm.htm

Dost üç türlüdür..
Biri, ilâç gibidir. Gerektiğinde ararsın..
Biri, gıda gibidir. Daima ararsın..
Ve biri, hastalık gibidir. Sen aramazsın ama, o gelir seni bulur...
İmâmı Gazâlî (Ra)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Cooler Master rc-690 için mod önerileriniz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Be Quiet Dark Power Pro PSU
Sessiz ve güçlü Be-Quiet Dark Power Pro serisi güç kaynakları
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç