Şimdi Ara

## Apacer'den Asus Eee PC'ye Özel Yeni Bellek ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Apacer'den Asus Eee PC'ye Özel Yeni Bellek ##


    Bellek dünyasının önemli oyuncularından biri olan Apacer, Asus'un ultra-kompakt yapısı ve fiyatı ile öne çıkan ve ciddi satış rakamlarına ulaşan dizüstü bilgisayarı Eee PC için hazırladığı yeni belleğini duyurdu. Bilindiği üzere Asus'un Eee PC modeli standart konfigürasyonda 512MB DDR2 bellek ile geliyor ve bu kapasite kullanıcıların önemli bir kısmı için yeterli gelmeyebilir. Buradan hareket eden Apacer'in Eee PC odaklı hazırladığı yeni SO-DIMM belleği 2GB'lık kapasitesi ile dikkat çekiyor. 667MHz'de CAS5 zamanlamaları ile gelen yeni modül 16-1.8v'lik çalışma gerilimine sahip. Ülkemizde henüz resmi olarak kullanıma sunulmayan Eee PC için hazırlanan AP2048ASEPC667 seri numaralı belleğin fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.







  • notebook raminden farklı durmuyor ama firma büyük bi pazara akıllıca bi giriş yapmış
  • Laptop ramlerine çok benziyo 667mhz güzel
  • Zaten laptop rami farkı ise EEE Pc sistemler için test edilmiş olması. Diğer yandan şöyle düşünmekte yarar var. DDR, DDR2, SD-Ram vb. bellek tipleri aynı zamanda bir standardı oluşturur. SO-DIMM yani taşınabilir sistemler için tasarlanmış bellekler de haliyle bir standarda sahiptir. Kısacası bu bellek ddr2 bellek desteğine sahip tüm taşınabilir sistemlerde çalışır.
  • değişik bir alternatif logosuda ilginç
  • 2 GB, 667 Mhz, CAS5 harika olmuş bence
  • Bakıyorum bakıyorum bunda ne yenilik var diye düşünüyorum bişey çıkmıyo
    Sadece gaz amaçlı bir ürün Kingston'un Branded memory ve Value memory grubu gibi olmuş. Gereksiz.
    Zaten 2 GB sodimm EEE ye takabilirsiniz. Tabi üstündeki işletim sistemi görürmü bilmem ama XP kurarsanız sorun yok bildiğim kadarıyla
  • eee pc gelmeden rami gelecek galiba gerçi bildiğimiz so-dimm ama neyse
  • Şunu belirtmek lazım. EEE Pc'de ki işletim sistemi dediğiniz Xandra Os adlı bir GNU/Linux dağıtımıdır. Kaldı ki bu sistem Windows Xp'den çoook daha iyi bir sistemdir. Her yönden daha iyi olduğuna garanti verebilirim. İkinci olarak ise EEE Pc, Türkiye'ye geldi ve satılmaktadır. Hepsiburada.com'dan alabilirsiniz. Hepsiburada'nın ne kadar iyi bir sanal mağaza olduğu beni ilgilendirmez ancak teknik olarak bakıldığında EEE Pc, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde satıştadır. Hayırlı olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hacker683

    Şunu belirtmek lazım. EEE Pc'de ki işletim sistemi dediğiniz Xandra Os adlı bir GNU/Linux dağıtımıdır. Kaldı ki bu sistem Windows Xp'den çoook daha iyi bir sistemdir. Her yönden daha iyi olduğuna garanti verebilirim. İkinci olarak ise EEE Pc, Türkiye'ye geldi ve satılmaktadır. Hepsiburada.com'dan alabilirsiniz. Hepsiburada'nın ne kadar iyi bir sanal mağaza olduğu beni ilgilendirmez ancak teknik olarak bakıldığında EEE Pc, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde satıştadır. Hayırlı olsun.


    Linux tabiki Windowstan iyidir
    Ama bana gelen örnekte 2 GB taktığımda işletim sistemi 1 GB olarak gördü. Sistem 2 GB olarak tanmasına rağmen. Ama aldığım bilgiye göre yazılım güncellemesiyle bu sorun çözülecekmiş.




  • Bu tarz özel durumlar olabilir ama bu bile ilginç bir durum. Sorun Bios yönünden de kaynaklanmış olabilir ama yakın zamanda düzeltilecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.