bugün sabahın çok erkek saatlerinden beri kırıkkalede şebeke sorunu yaşanıyor. il genelinde tüm şebeke bir anda kesiliyor uzun süre gelmiyor, gelince de görüşmeler hep yarıda kesiliyor.tcell in kesintisiz iletişim tabuları yıkıldı artık.resmen rezil etti bugün bizi. özellikle üniversite kampüsünde sabah 8.00 dan 12.30 a kadar şebeke hiç gelmedi.sonra geldi ama çok az bi çekimle.durum şehrin merkezinde de aynı.....
uygun fiyatla gerçekten kaliteli görüşme istiyoruz. ahhhh bu hayat çekilmez ahhhh bu hayat çekilmez sen olmazsan tcell, vodafone bile bu kadar çile çektirmez!
ben tüm operatörleri kullanıyorum ve şu ana kadar bu kadar rezil durumu ne avea ne vodafone düşürdü. öğrenciyim ve ucuz diye bi süredir tcell i kullanıyordum.tüm iletişimim ona bağlıydı bir süredir ama kesin bi süre kullanmıycam. Allahtan yanımda faturalı avea hattım vardı onu kullandım bi süre. hergün ankara kırıkkale arası gidip geliyorum ve tüm iletişimim cebime bağlı doğal olarak. bugün kırıkkalede ne kadar tcell kullanan varsa hepsi lanet etti resmen.şu anda ankaradayım herşey normal ama arkadaşlarıma kırıkalede olduklarından dolayı ulaşamıyorum.deney raporu hazıramamız grekiyor ve iletişimde olmamız lazım ama.... hocamız da tcell kullanıyodur inşallah yoksa sonumuz iyi değil!