2) Bozulan bir HDD'yi nasıl tamir ettiklerini görmek için BURAYA
3) Bozulmak üzere olan bir HDD'nin çalışmasını görmek için BURAYA (Sesler çoğu kişiye tanıdık gelecektir)
4) Kafa vurma hareketine iki örnek.. HDD ruhuna el-faaaaaaatiha.... İzlemek için BURAYA ve BURAYA
5) Profesyonel bir kayıp veri kurtarma örneği için (yazılımsal) BURAYA (isteyenler pm atsın tercüme edeyim)
6) Aşırı OC ve sonuçları... Havaya uçan AMD işlemci görmek isteyenler (Intel severler) BURAYA
7) FAT32 NTSF açılış hızı karşılaştırması için BURAYA
8) 6Mhz'e Overclock edilmiş bir P4 görmek isteyenler BURAYA
9) PC'den kesif bir duman yükselirse artık nedenini biliyorsunuz... PSU gümlemesi için BURAYA
10) Gigabyte'ın fabrikasından bir sahne için BURAYA
11) OC'nin kakasını çıkartmış insanlar için BURAYA ---------------------------------------------------------------------------------- 12) Toshiba A200 (Laptop) Anakart değişimi (ram, hdd, klavye ne varsa söküyor bazı arkadaşlara faydalı olabilir) BURAYA
13) Arkadaşınızı "Abi ekranını kırdım çok özür dilerim!" diye kekleyin! Nasıl yapılacağı BURADA (BURADAN ekran çözünürlüğüne uygun "kırık ekran" görüntüsünü seçip kaydedin. Resmi açıp F11 tuşuna basın. Mouse ve Klavyenin fişlerini çekin. Gerisi tiyatro yeteneğinize kalmış Dayak yerseniz mesuliyet kabul etmem )
14) Samsung SSD, HDD'ye karşı.. Heyecanlanmayın! Sakin olun! Çok şaşıracaksınız! Görmek için BURAYA (Ama ayıp ya... Dünya paradır şimdi bu )
NOT: (Hangisi daha çok habersiz indirme yapıyor? Virüs, Spy, vs)... FF arkadaş ötesi yok!
16) İleri HDD kurtarma teknikleri (Teknik bir konu iyi ingilizce gerekebilir) BÖLÜM1 BÖLÜM2 BÖLÜM3 BÖLÜM4 BÖLÜM5 ------------------------------------------------------------------------------------- 17) 1 I-Ram yeterince hızlı değilmiş gibi 4x I-Ram (irem değil ayrem ) yapmış eleman raid ile.. İlginç... BURAYA
18) Ayçiçek yağıyla soğutulan bilgisayar için BURAYA
19) Voah! Gigabyte I-ram restart'a koş vatandaş! 25 Saniyede restart! İzlemek için BURAYA
20) Gümlemiş anakart örneği Gigabyte GA-P35-DS3 BURADA
21) Hadi AMD'cilerin de gönlünü alalım... AMD INTEL çift çekirdek dayanıklılık testi BURADA
22) 18 Numaralı konuya inanmayanlar: Aynısının Mineral Yağlarla yapılanı için BURAYA ve BURAYA (AlienWare diye ben buna derim )
23) Kompresörlü CPU Soğutma kurulum örneği için BURAYA
kardes cok sağol başlığı da değştirirsen cok ii olur
Değiştirdim dostum. Konu başlığı ile ilgili tavsiyeleri de bekliyorum. Ayrıca bu konu altında görmek istediğiniz video'lar varsa o tavsiyelere de açığım. Bunun katılımlı ve evrimleşen bir konu olmasını istiyorum. Hareketli bir konu olsun bu sabit olmasın...
Bilmeyenler için ww.youtube.com girmenin yolunuda ben anlatıyım bari dostum....
Bir çoğumuzun bildiği gibi yasaklı sitelere bir çok yolla girebiliyoruz. Bunlardan en etkili yöntem bana göre Dns değiştirerek girmektir. Bu sayede bilgisayarımızdaki mesela youtube için söylüyorum downloader programlarınıda kullanbiliyoruz. Ben Xilisoft YouTube Video Converter programını şuan sorunsuzca bu yöntemle kullanabiliyorum......
XP işletim sisteminde; Başlat --> Ayarlar --> Denetim Masası --> Ağ Bağlantılarım'ı açıyoruz...
İnternete çıkış yaptığınız Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklatıp Özelliklerine giriyoruz.
Karşımıza gelen menüde TC/IP ye tıklatıp Özellikler tuşuan basıyoruz.
Şimdi karşımıza gelen menünün alt kısmındaki; Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı işaretliyoruz ve birinci kutuya 4.2.2.2 ikinci kutuya ise 4.2.2.3 yazıp tamama basıp çıkıyoruz.
Vista işletim Sisteminde
Başlat --> Ayarlar --> Denetim Masası --> Ağ Paylaşım Merkezini 'ı açıyoruz... Sol tarafta bulunan Ağ Bağlantılarını Yönet tuşuana basıyoruz.
İnternete çıkış yaptığınız Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklatıp Özelliklerine giriyoruz.
Karşımıza gelen menüde TC/IP ye tıklatıp Özellikler tuşuna basıyoruz..
Şimdi ise karşımıza gelen menünün alt kısmındaki; Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı işaretliyoruz ve birinci kutuya 4.2.2.2 ikinci kutuya ise 4.2.2.3 yazıp tamama basıp çıkıyoruz.
Şimdi ise www.youtube.com sitesine girerek bir test yapıyoruz... Eğer girmediyse ağ bağdaştırıcısına sağ tıklatıp onar tuşuna basın olmadıysa farklı bir dns deneyin....
Alternatif dns adresi; 208.67.222.222 - 208.67.220.220
youtube kapalı.nerde izlicem ben bunları? Şaka bir yana teşekkürler.İçlerinde çok merak ettiğim videolar var.Artık yine takla attıracaz bağlantıya youtube a girmek için
Ayıp ettin mesut hocam seni youtube'suz bırakırmıyız
Blue_life arkadaşın verdiği yöntemi uzun ya da karmaşık bulanlar BURADAN treewalk adlı programcığı indirebilirler. Kullanımı çok basit. Sadece yükleyip 1 kez restart atmanız yeterli. Ne kadar yasaklı site varsa alayına girebilirsiniz artık Ayrıca youtube açıldı biliyorum ben ama bir treewalk kullanıcısı olarak benim için hiç yasak olmadı o yüzden emin değilim
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
116 kişi bakmış ama sadece birkaç kişi yorum yazdı.. Konumuzu üst konu olana kadar up tutalım.. Tavsiyeleri beklediğimi tekrar hatırlatırım. Emeğe saygı gösterenlerin de emeğine saygı.. Cevap yazan herkese teşekkürler..