Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
çoook çooook acil yardım!!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> çoook çooook acil yardım!!!!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emkor

15 Mayıs 2008; 16:35:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar hemen sorunuma geçmek istiyorum bilen arkadaşlardana hemen bi cevap bekliyorum teşekkürler........
2 gün önce exadan samsung 750 gb disk aldım. bugn izmire geldm diski sabah taktım pc me işte eski diski çıkardım yenisini böldüm fln herşey çok güzel windowsuda kuruyorum masaüstü açılıyor buraya kadar herşey normal fakat driverları kurmaya başlıyorum ya 1 yada 2. resette pc tam açılırken o xp nin siyah ekrandaki böyle mavi çubukların gittiği ekrandan hemen önce hal.dll dosyası eksik veya bozuk diyor. belki bugn 6. formatım hep aynı hatayla karşılaştım. acaba sorun cd demi yoksa hdd demi böle bi problemin hdd den kaynaklanma olasılığı varmı? çözüm yolunu biliyorsanız lütfen yardımcı olun gerçekten çok zaman harcadım bi türlü olmadı

airmag

16 Mayıs 2008; 10:06:32 

dostum kendi cevabını kendin vermişsin. vakit kaybetmek yerine başka bir xp'den gerekli olan .dll dosyasını eğer safe mod'da açabiliyorsan kopyala, o da olmadı başka bir xp diski ile install yapmayı dene. kolay gelsin

ASUS P5K-E WI-FI / CORE 2 DUO E8400 / OCZ PLATINUM 2X1GB DDR2 800 / ZOTAC 8800GT AMP! / HIGH-POWER 620W PSU / CREATIVE AUDIGY 2 ZS / LIAN-LI PC 007B KASA / HP W2207H 22" HDMI MONITOR
emkor

16 Mayıs 2008; 11:08:43 

verdiğin cevap için çok saol valla ama senden başkada ilgilenen olmadı o kadar acil dememe rağmen bende gittim başka xp ile format attım fakat gene aynı hatayı verdi işte tam bu noktada belkide bu sorunu yaşayan hemen herkes için çok önemli bişi buldum. boot ayarlarında yeni aldığım harddisk 3. sıradaymış ve dolayısıyla onu okuyamıyordu herhalde anakart onu 1. sıraya aldım ve sorun çözüldü yani sorun cd de deilmiş . umarım herkese faydası dokunur bu bilginin. en azından format atmadan önce bunu bi yoklayın(boot ayarlarınıo).
teşekkürler.....

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> çoook çooook acil yardım!!!!!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Rota Ithalat Standı
Forex marka araç içi MP3 çalarlar ve TVBoxlar
Lego Indiana Jones video incel
Legoların renkli dünyası ile hazırlanan bir Hollywood macerasına hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar