Turksat kanallarını seyretmek amacıyla bir uygu alıcısı almak istiyorum. Ancak okudukça kafam karıştı.
Next 2000 serisi mi goldmaster mi yoksa dreambox tarzı bir alet mi ne alsam karar veremedim?
En önemli kriterler, 50" tvye bağlayacağım için görüntü kalitesi iyi olmalı, kanal geçişleri hızlı olmalı. Kart ve modul girişi olmuş olmamış çok önemli değil, olursa belki ileride modullu lig tv seyrederim ama olmazsa da çok dert değil.
Bu durumda siz bana hangi marka modeli tavsiye edersiniz arkadaşlar?
benım sana onercegım bu cıhaz http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=336 hem kart gırıslerı var hem uydudan guncellemelı ve bagladıgında goreceksındır kesınlıkle goruntu kalıtesı ve ses kalıtesı ust sevıyede,
quote:
Orjinalden alıntı: picotronics
Turksat kanallarını seyretmek amacıyla bir uygu alıcısı almak istiyorum. Ancak okudukça kafam karıştı.
Next 2000 serisi mi goldmaster mi yoksa dreambox tarzı bir alet mi ne alsam karar veremedim?
En önemli kriterler, 50" tvye bağlayacağım için görüntü kalitesi iyi olmalı, kanal geçişleri hızlı olmalı. Kart ve modul girişi olmuş olmamış çok önemli değil, olursa belki ileride modullu lig tv seyrederim ama olmazsa da çok dert değil.
Bu durumda siz bana hangi marka modeli tavsiye edersiniz arkadaşlar?
arkadaşın istekleri de aynen benimgibi.bende türksat izleyeceğim ve şifreleme internet ıvırzıvırları pek önemli değil...
Yuv çıkışı var mı bunun? yoksa redline ve next hariç hangi markayı önerirsiniz YUV çıkışı olan vegörüntü kalitesi en üst kalitede olan?
kabus_34:
benım sana onercegım bu cıhaz http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=336 hem kart gırıslerı var hem uydudan guncellemelı ve bagladıgında goreceksındır kesınlıkle goruntu kalıtesı ve ses kalıtesı ust sevıyede,
selamlar. Pioneer 428 xd plazma aldım. kablolu lojman yayınında bile gayet akıcı ve canlı görüntü alıyorum.ama bu kadar para vermişken DİJİTAL YAYIN'a geçmek bir plazmaya daha cok yakışır düşüncesiyle;
1. Profigold PGV 3300 Komponent kabloyu sadays ustadın tavsiyesi ile aldım. halen ambalajını açmadım. iade etme şansım olsun diye. 2. Sonra sıra geldi işte en kötü kısma: halen bir receiver alamadım; forumdaki değişik fikirlerden dolayı tam kesin karar veremedim
Sonuçta Hd ready bir Plazma. AMA HD receiver için daha çok erken diyenlerdenim, o yüzden hd destekli olanları eledim!sonuçta türksat izleyeceğim.
next 2000 CIs SuperPlus alsam diyorum (ne güzel arkaasında Direkt YUV çıkışı da var, plazmamda da var ve böylelikle kabloyu iade etmem pgv 3300 Komponent kabloyla izlerim diyorum) ama forumdaki kullanıcılardan parlak olmayan, mat, flu gösteriyor diyince Next 'i askıya aldım inan!
BEN Uydudan TURKSAT İZLEYECEĞİM SADECE. öyle şifre kırma, güncelleme, gibi ayrıntılarla ugrasacak vaktim yok, zaten iş dolayısıyla eşim ben işten gelip hafta içi ancak 3-4 saat TV izleyebiliyoruz.hafta sonu maximum 2 katına cıkıyor bu süre.belki ek bir kartla ileride değiişiklik yapabilirim.!
>>> benim için önemli olan; "GÖRÜNTÜ KALİTESİ";<<< "zaten görüntü kalitesi iyi olan plazmayı bir uydu takipta mat solgun hale getirmek beni çok üzer!!!! " bana ; 1 görüntü kaliteli olsun 2. turksat izleyeceğim, hotbird falan filan *** kanalları izlemeyeceğim. gibi 2 önemli isteğimi gözönüne aldığında hangi MARKA RECEİVERI ÖNERİRSİN?
SAYGILAR Bistroman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistroman -- 16 Mayıs 2008; 8:01:11 >
Kararımı dreambox 500den yana kullandım. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi, kanal geçişleri de çok güzel. Ekstra yüklenebilecke yazılımlar da cabası. Düşünenlere tavsiye ederim.
en iyisi dreambox dır linux tabanli diye biliyorum yok ben kanal kırmayacam diyorsan(hotbird ve astra uydulari icin diyorum) next diyorum goldmaster sorunlu diyolar
Selam; En iyi uydu cihazı her ikisininde türlerini kullandım tecrübe ile sabittir fikrim.. 1.humax her serisi 2. Dream her serisi son modeli Dream-8000 hem modem girişli hem Hd sistemi donatılı Sevgiler.
Bu durumda siz bana hangi marka modeli tavsiye edersiniz arkadaşlar? [/quote
Alman gereken tek cihaz DREAMBOX yada İNPAX tır pişman olmak istemiyorsan
Kararımı dreambox 500den yana kullandım. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi, kanal geçişleri de çok güzel. Ekstra yüklenebilecke yazılımlar da cabası. Düşünenlere tavsiye ederim.
Cihazı alalı 1 hafta oldu, bilgisayardan herşeyi yapabilmek çok güzel. Digiturkun philips kutusuna gör ekanal geçişleri süper hızlı, görüntü kalitesi çok daha iyi. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.