Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
En Kaliteli Uydu Alıcısı Hangisi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> En Kaliteli Uydu Alıcısı Hangisi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
picotronics

15 Mayıs 2008; 16:26:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Turksat kanallarını seyretmek amacıyla bir uygu alıcısı almak istiyorum.
Ancak okudukça kafam karıştı.

Next 2000 serisi mi goldmaster mi yoksa dreambox tarzı bir alet mi ne alsam karar veremedim?

En önemli kriterler, 50" tvye bağlayacağım için görüntü kalitesi iyi olmalı, kanal geçişleri hızlı olmalı.
Kart ve modul girişi olmuş olmamış çok önemli değil, olursa belki ileride modullu lig tv seyrederim ama olmazsa da
çok dert değil.

Bu durumda siz bana hangi marka modeli tavsiye edersiniz arkadaşlar?

kabus_34

15 Mayıs 2008; 16:39:05 

benım sana onercegım bu cıhaz http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=336 hem kart gırıslerı var hem uydudan guncellemelı ve bagladıgında goreceksındır kesınlıkle goruntu kalıtesı ve ses kalıtesı ust sevıyede,

quote:

Orjinalden alıntı: picotronics

Next 2000 serisi mi goldmaster mi yoksa dreambox tarzı bir alet mi ne alsam karar veremedim?

En önemli kriterler, 50" tvye bağlayacağım için görüntü kalitesi iyi olmalı, kanal geçişleri hızlı olmalı.
Kart ve modul girişi olmuş olmamış çok önemli değil, olursa belki ileride modullu lig tv seyrederim ama olmazsa da
çok dert değil.

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
bistroman

15 Mayıs 2008; 17:04:12 

arkadaşın istekleri de aynen benimgibi.bende türksat izleyeceğim ve şifreleme internet ıvırzıvırları pek önemli değil...

Yuv çıkışı var mı bunun? yoksa redline ve next hariç hangi markayı önerirsiniz YUV çıkışı olan vegörüntü kalitesi en üst kalitede olan?

kabus_34:

benım sana onercegım bu cıhaz http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=336 hem kart gırıslerı var hem uydudan guncellemelı ve bagladıgında goreceksındır kesınlıkle goruntu kalıtesı ve ses kalıtesı ust sevıyede,

Pioneer 428xd KURO Plazma
Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Mayıs 2008; 2:59:36 

dostum turksati izliyceksen git migrosta 60 ytl'ye uydu satiliyor ondan al

GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB
CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER
FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000
Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D
GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
bistroman

16 Mayıs 2008; 7:58:40 

--------------------------------------------------------------------------------

selamlar. Pioneer 428 xd plazma aldım. kablolu lojman yayınında bile gayet akıcı ve canlı görüntü alıyorum.ama bu kadar para vermişken DİJİTAL YAYIN'a geçmek bir plazmaya daha cok yakışır düşüncesiyle;

1. Profigold PGV 3300 Komponent kabloyu sadays ustadın tavsiyesi ile aldım. halen ambalajını açmadım. iade etme şansım olsun diye.
2. Sonra sıra geldi işte en kötü kısma: halen bir receiver alamadım; forumdaki değişik fikirlerden dolayı tam kesin karar veremedim

Sonuçta Hd ready bir Plazma. AMA HD receiver için daha çok erken diyenlerdenim, o yüzden hd destekli olanları eledim!sonuçta türksat izleyeceğim.

next 2000 CIs SuperPlus alsam diyorum (ne güzel arkaasında Direkt YUV çıkışı da var, plazmamda da var ve böylelikle kabloyu iade etmem pgv 3300 Komponent kabloyla izlerim diyorum) ama forumdaki kullanıcılardan parlak olmayan, mat, flu gösteriyor diyince Next 'i askıya aldım inan!

BEN Uydudan TURKSAT İZLEYECEĞİM SADECE. öyle şifre kırma, güncelleme, gibi ayrıntılarla ugrasacak vaktim yok, zaten iş dolayısıyla eşim ben işten gelip hafta içi ancak 3-4 saat TV izleyebiliyoruz.hafta sonu maximum 2 katına cıkıyor bu süre.belki ek bir kartla ileride değiişiklik yapabilirim.!

>>> benim için önemli olan; "GÖRÜNTÜ KALİTESİ";<<<
"zaten görüntü kalitesi iyi olan plazmayı bir uydu takipta mat solgun hale getirmek beni çok üzer!!!! "
bana ;
1 görüntü kaliteli olsun
2. turksat izleyeceğim, hotbird falan filan *** kanalları izlemeyeceğim.
gibi 2 önemli isteğimi gözönüne aldığında hangi MARKA RECEİVERI ÖNERİRSİN?

SAYGILAR
Bistroman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistroman -- 16 Mayıs 2008; 8:01:11 >

Pioneer 428xd KURO Plazma
Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
kabus_34

16 Mayıs 2008; 10:20:39 

işte, İleriye donuk degılse sistemınız bencede arkadasın dedıgı dogrudur .

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
bodrumlu2

16 Mayıs 2008; 11:29:33 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Sadece Türksat içinse bence de en ucuz ne bulursanız alabilirsiniz.Yumatuların fiyatı 70-80 YTL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam

Nothing lasts forever
Even cold november rain
abu34

16 Mayıs 2008; 20:12:11 

arkadaşım bilen bilir samsund A200 al.bunun görüntü kalitesi hiç bir reciverde yok.

picotronics

20 Mayıs 2008; 9:29:00 

Kararımı dreambox 500den yana kullandım.
Görüntü ve ses kalitesi çok iyi, kanal geçişleri de çok güzel.
Ekstra yüklenebilecke yazılımlar da cabası.
Düşünenlere tavsiye ederim.

abu34

20 Mayıs 2008; 11:34:16 

en iyisini yapmışsın arkadaşım bende lcd tv de dream 500 kullanıyorum fena değil açıkcası

joe42

20 Mayıs 2008; 17:27:53 

en iyisi dreambox dır linux tabanli diye biliyorum yok ben kanal kırmayacam diyorsan(hotbird ve astra uydulari icin diyorum) next diyorum goldmaster sorunlu diyolar
deepfishing48

21 Mayıs 2008; 10:59:29 

Selam;
En iyi uydu cihazı her ikisininde türlerini kullandım tecrübe ile sabittir fikrim..
1.humax her serisi 2. Dream her serisi son modeli Dream-8000 hem modem girişli hem Hd sistemi donatılı
Sevgiler.

Önemli Olan Yaşamak Değildir..Yaşadığın sürede fazla şeyler Yapabilmektir...!
onur sezer

21 Mayıs 2008; 19:40:11 

quote:

çok dert değil.

[/quote

Alman gereken tek cihaz DREAMBOX yada İNPAX tır pişman olmak istemiyorsan

www.ankarakelepironline.com
bodrumlu2

23 Mayıs 2008; 12:12:16 

quote:

Kararımı dreambox 500den yana kullandım.
Görüntü ve ses kalitesi çok iyi, kanal geçişleri de çok güzel.
Ekstra yüklenebilecke yazılımlar da cabası.
Düşünenlere tavsiye ederim.

Gayet güzel bir seçim.Hayırlı olsun.

Nothing lasts forever
Even cold november rain
ishtare

24 Mayıs 2008; 12:13:37 

güle güle izle yorumlarını bekliyoruz...

picotronics

24 Mayıs 2008; 21:52:01 

Cihazı alalı 1 hafta oldu, bilgisayardan herşeyi yapabilmek çok güzel.
Digiturkun philips kutusuna gör ekanal geçişleri süper hızlı, görüntü kalitesi çok daha iyi.
Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

dgnzcn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 23:12:13 

dreambox sonuçta, gle güle kullan

GIGABYTE P35-DS3P | Q6600 CPU | THERMALTAKE BIG TYPHOON | MSI 8800GT OC | 4x1 GB DDR2 667 KINGSTON | ENERMAX INFINITY 720 WATT | CM STACKER 810 | 19" CRT SAMSUNG 997 MB | 2x74 GB 16MB RAPTOR RAID0 | 1x SAMSUNG 300 GB | ASUS DVDRW LIGHTSCRIBE | ASUS DVD ROM | RAZER DIAMONDBACK | EPSON V350 SCANNER | EPSON STYLUS PHOTO R360 | HP LASERJET 1020 | WACOM INTOUS3 A5 WIDE | US ROBOTICS 9108 | US ROBOTICS 5417A | OCZ 4GB USB DISK | VISTA X64 TR ULTIMATE SP1 | XP SP3 TR | UBUNTU 8.04 X64 TR | MAC OSX 10.5.2
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] &g