Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hangisini secmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> hangisini secmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
malikonya
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

15 Mayıs 2008; 15:46:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar sizlerin yardımına ihtiyacım var.5 yıllık kablo tv kullanıcıyım su aralar kablo tv'den oldukça şikayetciyim sürekli yayın kesilmesi veya kanalların kaldırılması oldukça canımı sıkmaya basladı..bende karar verip kabloludan çıkmaya karar verdim..Ama şimdi kafam oldukça karıştı d-smart digitürk veya uydu bu üçünden birini eve bağlatıcaz...fakat bir türlü karar veremedik hangisi digerlerine göre daha ekonomik..
etrafımdaki cogu insan uydu diyor ama henüz bi karar veremedik...Digitürk'ün sitesine felan baktım ama bu işin içinden çıkamadım..Yardımlarınızı bekliyorum...
kabus_34

16 Mayıs 2008; 10:25:24 

kımse bu forumda rehat rehat sana DT veya DS onermez netıcede cogu uydu kullanıyor ve aldıkları yayından memnunlardır,

quote:

Orjinalden alıntı: malikonya

Arkadaslar sizlerin yardımına ihtiyacım var.5 yıllık kablo tv kullanıcıyım su aralar kablo tv'den oldukça şikayetciyim sürekli yayın kesilmesi veya kanalların kaldırılması oldukça canımı sıkmaya basladı..bende karar verip kabloludan çıkmaya karar verdim..Ama şimdi kafam oldukça karıştı d-smart digitürk veya uydu bu üçünden birini eve bağlatıcaz...fakat bir türlü karar veremedik hangisi digerlerine göre daha ekonomik..
etrafımdaki cogu insan uydu diyor ama henüz bi karar veremedik...Digitürk'ün sitesine felan baktım ama bu işin içinden çıkamadım..Yardımlarınızı bekliyorum...

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
bodrumlu2

16 Mayıs 2008; 11:38:58 

Digitürk veya D Smarta özel kanalların arasında sizin için olmazsa olmaz bir kanal yok ise normal uyduyu öneririm..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
koko69

16 Mayıs 2008; 12:37:45 

quote:

Orjinalden alıntı: malikonya

Size tavsiyem doğru seçimi yapmak için forumu okumaya daha çok zaman ayırın. Çünkü bu konu farklı topiklerde defalarca incelendi. Hatta bu konularda yazılıp çizilmeyen bişey kalmamıştır derim. Ama en önemlisi ihtiyaçlarınızı iyi belirleyip karara varmakta yatıyor.

Saygılarımla
Kolmz

16 Mayıs 2008; 14:11:47 

Dsmart al Doğan amca para kazansın. bedavadan
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> hangisini secmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı
Razer Diamondback Magma video
Razerin profosyonel oyunculara yonelik faresi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir