Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kaspersky internet security 7 yavaşlatma problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> kaspersky internet security 7 yavaşlatma problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mynak19

15 Mayıs 2008; 14:23:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bir sisteme kaspersky internet security 7 kurdum tarama , güncelleştirme gibi olayları manuel ayarladım ama gün içerisinde çok fazla bilgisayarı kasma problemi yaratıyor. bilgisayar hemen hemen çalışmaz duruma geliyor. acaba böyle bişeyle karşılaştınızmı? çok zor durumda kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Biz gönüllere çektik bayrağı direklere değil
Biz tarihe yazdık ismimizi duvarlara değil
Biz klaslarla coştuk,kalaslarla değil
Ve biz Avrupa'da açtık bayrağımızı
Kadıköy'de değil!!!
nightmare115

15 Mayıs 2008; 17:03:34 

kurduğunuz sistemin özellikleri nelerdir. mesela p4 512 ram bir pc de kasperskynin varlığı hissediliyor. 1 GB ram olan bir pc de hiç hissettirmeyecektir.

donanım özelliklerine göre böyle sıkıntılar yaşanabilir. hele ki kaspersky kendi haline objeleri tararken bu daha da hissedilir.

kaspersky kullanıyorum gayet memnunum başka bir ürün denemeyi de hiç düşünmedim. pc için tüm korumayı sağlıyor

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
Carisma 2002 1.6 16v Comfort
emrahcoo

15 Mayıs 2008; 17:36:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mynak19

Arkadaşlar bir sisteme kaspersky internet security 7 kurdum tarama , güncelleştirme gibi olayları manuel ayarladım ama gün içerisinde çok fazla bilgisayarı kasma problemi yaratıyor. bilgisayar hemen hemen çalışmaz duruma geliyor. acaba böyle bişeyle karşılaştınızmı? çok zor durumda kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Pc nin özelliklerine göre değişir.Ama kaspersky kurduğnuzda full sistem taraması yapamanızı öneririm bir kere tarandıktan sonra fazla kasma olayı olmuyor.

Alayına İsyan Alayına Gider!!
titanix

16 Mayıs 2008; 12:19:08 

öncelikle bilgisayarınızı tam olarak taratınız, tarama bittikten sonra bilgisayarın güvenli hale gelecektir.

en önemli sorun ise başlangıç nesnelerinin bilgisayarın her açılışında tekrar tekrar taranmasıdır, bu her açılışta duruma göre 10 - 30 dakika süren bir kasılma anlamına gelir

tarama bölümünden başlangıç nesneleri bölümüne girip tarama zamanını manuel yapınız yada iki üç günde bir olarak ayarlayınız

bunları yaptıktan sonra bilgisayarınızın rahatladığını göreceksiniz

My_CaRizMa

16 Mayıs 2008; 14:35:20 

pc n yavaşsa kaspersky yükleme.nod32 tavsiyem

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
bodrumlu2

16 Mayıs 2008; 16:27:31 

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare115

kurduğunuz sistemin özellikleri nelerdir. mesela p4 512 ram bir pc de kasperskynin varlığı hissediliyor. 1 GB ram olan bir pc de hiç hissettirmeyecektir.

donanım özelliklerine göre böyle sıkıntılar yaşanabilir. hele ki kaspersky kendi haline objeleri tararken bu daha da hissedilir.

kaspersky kullanıyorum gayet memnunum başka bir ürün denemeyi de hiç düşünmedim. pc için tüm korumayı sağlıyor

1 GB ram de de kasıyor ama full sistem taratması yapmamıştım bir de öyle denemek lazım

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> kaspersky internet security 7 yavaşlatma problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Plato bilgisayar röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Plato bilgisayar röportajı
Crysis Türkçe Oyun içi ara sah
Crysisin Türkçe dublajlı versiyonuna ait video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç