Arkadaşlar bir sisteme kaspersky internet security 7 kurdum tarama , güncelleştirme gibi olayları manuel ayarladım ama gün içerisinde çok fazla bilgisayarı kasma problemi yaratıyor. bilgisayar hemen hemen çalışmaz duruma geliyor. acaba böyle bişeyle karşılaştınızmı? çok zor durumda kaldım yardımlarınızı bekliyorum
kaspersky kullanıyorum gayet memnunum başka bir ürün denemeyi de hiç düşünmedim. pc için tüm korumayı sağlıyor
Arkadaşlar bir sisteme kaspersky internet security 7 kurdum tarama , güncelleştirme gibi olayları manuel ayarladım ama gün içerisinde çok fazla bilgisayarı kasma problemi yaratıyor. bilgisayar hemen hemen çalışmaz duruma geliyor. acaba böyle bişeyle karşılaştınızmı? çok zor durumda kaldım yardımlarınızı bekliyorum
Pc nin özelliklerine göre değişir.Ama kaspersky kurduğnuzda full sistem taraması yapamanızı öneririm bir kere tarandıktan sonra fazla kasma olayı olmuyor.
öncelikle bilgisayarınızı tam olarak taratınız, tarama bittikten sonra bilgisayarın güvenli hale gelecektir.
en önemli sorun ise başlangıç nesnelerinin bilgisayarın her açılışında tekrar tekrar taranmasıdır, bu her açılışta duruma göre 10 - 30 dakika süren bir kasılma anlamına gelir
tarama bölümünden başlangıç nesneleri bölümüne girip tarama zamanını manuel yapınız yada iki üç günde bir olarak ayarlayınız
bunları yaptıktan sonra bilgisayarınızın rahatladığını göreceksiniz
kurduğunuz sistemin özellikleri nelerdir. mesela p4 512 ram bir pc de kasperskynin varlığı hissediliyor. 1 GB ram olan bir pc de hiç hissettirmeyecektir.
donanım özelliklerine göre böyle sıkıntılar yaşanabilir. hele ki kaspersky kendi haline objeleri tararken bu daha da hissedilir.
kaspersky kullanıyorum gayet memnunum başka bir ürün denemeyi de hiç düşünmedim. pc için tüm korumayı sağlıyor
1 GB ram de de kasıyor ama full sistem taratması yapmamıştım bir de öyle denemek lazım