Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SMARTDİSK SATA PREMİUM 500 gb

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> SMARTDİSK SATA PREMİUM 500 gb Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FİKRİM

15 Mayıs 2008; 13:37:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar forumda o kadar çok iyi ve kötü yorumlar yapılıyorki insanın kafası çorba oluyor.ben gittim smartdisk sata premium 500GB aldım.Aldım çünkü çocuğun resimleri videoları virüs girerse zarar görmesin.Anlayacağınız resim çektikçe içine atacağım ayrıca çektiğim video görüntüleri içine atıp burda saklayacağım.Bu alet çok ısınıyor çok ses yapıyor nedir bunlar mubarek kılına kadar yazmışlar.Benim sormak istediğim ki samsung gibi bir HDD de kullandığına göre bu aletki ( bazı kötü yorumlara çok canım sıkıldı) benim işimi görmeyecekmi hatamı yaptık.İstediğim resimler videolar zarar görmesin virüs falan olayından.Açık kalacağı sürede saatlerce değil sadece atıyorum en fazla 5 -10 gb dosyaları atarken ki süre.Kullanan arkadaşlardan yada bu tür sistemler hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi talep ediyorum.

Teşekkürler;

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Vatan eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

FİKRİM

15 Mayıs 2008; 14:07:05 

quote:

Orjinalden alıntı: FİKRİM

Arkadaşlar forumda o kadar çok iyi ve kötü yorumlar yapılıyorki insanın kafası çorba oluyor.ben gittim smartdisk sata premium 500GB aldım.Aldım çünkü çocuğun resimleri videoları virüs girerse zarar görmesin.Anlayacağınız resim çektikçe içine atacağım ayrıca çektiğim video görüntüleri içine atıp burda saklayacağım.Bu alet çok ısınıyor çok ses yapıyor nedir bunlar mubarek kılına kadar yazmışlar.Benim sormak istediğim ki samsung gibi bir HDD de kullandığına göre bu aletki ( bazı kötü yorumlara çok canım sıkıldı) benim işimi görmeyecekmi hatamı yaptık.İstediğim resimler videolar zarar görmesin virüs falan olayından.Açık kalacağı sürede saatlerce değil sadece atıyorum en fazla 5 -10 gb dosyaları atarken ki süre.Kullanan arkadaşlardan yada bu tür sistemler hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi talep ediyorum.

Teşekkürler;

Ayrıca daha önce everest harici hdd kutusu almış içinede 160gb ide samsung hdd koymuş böyle kullanıyordum .Artık yetmediğinden bahsettiğim Harici hdd'yi aldım.SMARTDİSK SATA PREMİUM 500 gb şimdi eskisinden daha mı kötü anlamadım ki

Teşekkürler;

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Vatan eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

FİKRİM

15 Mayıs 2008; 15:01:19 

Bilgisi olan yada kullanan yokmu teferruaftlı bir bilgi istemiyorum sorduğum basit bir şey sadece istediğim tecrübe ve bilgi paylaşımı.

Araştırmadım değil forumda zaten bunuda belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİKRİM -- 15 Mayıs 2008; 16:23:13 >

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

FİKRİM

15 Mayıs 2008; 16:59:03 

BİLGİ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

FİKRİM

15 Mayıs 2008; 17:53:27 

BİR ALLAHIN KULU CEVAP YAZMADI

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

FİKRİM

16 Mayıs 2008; 10:22:57 

Kendin pişir kendi ye gibi olacak ama ihtiyacı olan arkadaşlar için alet güzel taktım dedikleri gibi zaten biçimlendirmen gerekiyor diyor biçimlendiriyorsun hemen görüyor başlıyorsun atmaya dosyaları hızını bilmem dün baksam iyi olurdu ama aklıma gelmedi ama yavaş değil her halde bu günde yüklü dosyalar atacağım tekrar içine bakarım ortalama süreye.takılmalar oluyormuş atarken bende olmadı 47 gb gibi toplu dosyalarda attım içine direk süreyi gösterdi bir kaç yerde süre arttı gibi (120 dakka gibi) oldu ama sonra normale döndü. ben kablo kısa olduğu için usb den bağladım ama uzun sata kablo alır almaz bağlayacağım.Sıcaklık evet alet ısınıyor ama bazı arkadaşların bahsettiği gibi kombinin peteği kapatacak kadar değil yani eline bayağı bir sıcaklık geliyor bir süre sonra ama o sıcaklığıda anlamış değilim çünkü kapattıktan 3-5 dakka sonra buz gibi sanki hiç açmamışsın o kadar hızlı soğumasıda ilginç.Benim için fiyat iyi idi daha uygununu bilmem 18.7*9=169 a geldi.500 gb harici hdd yeterli bence ama tabiki beklentilerde göreceli.Ben devamlı açık tutmayacağım içinde fazla önemsemiyorum zaten.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

ea85

17 Mayıs 2008; 0:24:15 

arkadaşlar yarın mavibilgisayar ın kampanyasından bunu almayı düşünüyorum, WD ye göre artıları eksilerini yazarsanız sevinirim. Yarın mavibilgisayarda bu ürün 159 ytl - 12 taksit

FİKRİM

18 Mayıs 2008; 18:43:04 

devamlı açık kalmayacaksa güzel bir alete benziyor.Daha yeni aldım bende çok açık kalırsa belli bir ısıya kadar ısınıyor ama kapandığında 3-5 dakka içinde açmamışsın gibi soğuyor hızını test yapmasını bilmiyorum hesaplayamam ben şimdilik usb den bağladım ama uzun kablo bulunca satadan bağlayacağım fark eder her halde

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

husom02

19 Mayıs 2008; 8:59:09 

SMARTMEDIA HDD Media Player 400 GB ve
SMARTDİSK SATA PREMİUM 500 GB
Ikisi de 3,5 inc

Yukaridakilerin ikisini de aldim. Yalniz film biriktirmek icin kullaniyorum. Tek tuk okumadiklari oldu. Bunlarin ne olduklarini daha anlayamadim. Her ikisini de bolumlere ayirdim. Bolunmeler en bastaki yuklenmenin kisa surmesinde ise yariyor. Ikisi de Macintosh ve PC arasinda gidip geldigi halde, bilgisayarda ve TV'de buyuk sorunlar cikmadi.

En buyuk sorun ikisinin de cok cabuk isinmasi. Bir saat calissinlar, neredeyse elle tutulamayacak kadar isiniyorlar. Kisa zamanda soguduklari dogru. Ama ne yani, uc saatlik bir film seyredecegim diye, her saatte bir kapatip sogumaya mi birakacagim? Gordugum kadariyla 2,5 inc HD'ler saatlerce kullanilsalar bile ancak ilik oluyorlar. Isinma, 3,5'larda cok onemli bir donanim hatasi bence.

Bilgisayarını bir yildiza bağla. EMERSON
FİKRİM

19 Mayıs 2008; 14:57:35 

quote:

Orjinalden alıntı: husom02

SMARTMEDIA HDD Media Player 400 GB ve
SMARTDİSK SATA PREMİUM 500 GB
Ikisi de 3,5 inc

Yukaridakilerin ikisini de aldim. Yalniz film biriktirmek icin kullaniyorum. Tek tuk okumadiklari oldu. Bunlarin ne olduklarini daha anlayamadim. Her ikisini de bolumlere ayirdim. Bolunmeler en bastaki yuklenmenin kisa surmesinde ise yariyor. Ikisi de Macintosh ve PC arasinda gidip geldigi halde, bilgisayarda ve TV'de buyuk sorunlar cikmadi.

En buyuk sorun ikisinin de cok cabuk isinmasi. Bir saat calissinlar, neredeyse elle tutulamayacak kadar isiniyorlar. Kisa zamanda soguduklari dogru. Ama ne yani, uc saatlik bir film seyredecegim diye, her saatte bir kapatip sogumaya mi birakacagim? Gordugum kadariyla 2,5 inc HD'ler saatlerce kullanilsalar bile ancak ilik oluyorlar. Isinma, 3,5'larda cok onemli bir donanim hatasi bence.

bundan da anlaşılıyorki kullanım amaçları değiştikçe yada istekler farklılaştıkça sorunlar oluyor benim amacım bir virüs sorununda çocuğun video ve resimleri zarar görmesin evet bunları depoluyorum birde disk yoğun olduğunda izlediğim filmleri burada depoluyorum film izlersem pc'ye atıp izliyorum.Ben hiç bir ürünün fanatiği değilim keseme ve kullanan arkadaşlara bakarım ama bazen o kadar fanatik arkadaşlar varki firmaların ortağı zannedersiniz.böylelikle doğru bilgiyide alamıyorsunuz.Arkadaş haklı bende de philips'in 2,5 hdd si var çok ılık oluyor çok uzunda çalıştırsanız dahi.ama bu bütün 2,5 luk hdd ler için geçerli.neredeyse çok ılık oluyorlar.ama aynı zamanda bütün 3,5 luk hdd lerde 2,5 luklara göre çok daha ısınıyorlar buda bütün 3,5 luk hdd ler için geçerli.yani 2,5 luk ile 3,5 luk kıyas edilmez.Ben memnunum nokta (benim isteklerime karşılık veriyor en azından şimdilik)

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

ogameci

2 Haziran 2008; 10:27:30 

Endişelenme dostum virüs konusunda durduk yere virüs bulaşmaz virüslü dosya atarsan bulaşır.

Sanırım epey ince eleyip sık dokuyan birisin.

>>>>> İnternet'ten Günde " 30 $ " Kazanıyorum <<<<<

.

salierri

29 Haziran 2008; 9:11:39 

Bende bu aleti kullaniyorum, gercekten de cok isiniyor ama yaklasik 13-14 saat aciok tuttugum gunler oldu herhangi bir sorum yaratmadi ama yinede korkuyorum isidan birseyler olacak diye, daha hic takilma sorunu okumama sorunu gibi sorunlarla karsilasmadim ilk aldigimda 290gb veri attim sorunsuz atti ortalama hizi 10mb/s ile atti ama sistemim cok iyi bir sistem degil belki de bundan kaynaklaniyordur. sata kablosunu daha kullanmadim usb den isimi goruyor dogrusu. Bence guzel bir alet iciniz rahat olsun.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> SMARTDİSK SATA PREMİUM 500 gb Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Asus Striker Extreme 680i SLI
ASUS un n680i SLI cipsetli anakarti hem performans hem de gorunume onem verenlere hitap ediyor