Merhaba arkadaşlar forumda baktım galiba benim gibi biri için en iyisi bu kartı almak olucak çünki pek bilgim yok. Bundan ayrı olarak bana tam olarak lazım olan şeyler nelerdir diyelim bu kartı aldım bizim evde uydu var normal televizyonda (2 çanak) bunları pc ye nasıl aktarabilrim aynı anda hem tv de hem pc kullanabilmem için ? Birde bu işlemin maliyeti ne olur acaba ? Daha önce hiç kullanmadığım için kartı alıp sürücüsünü yükledikten sonra çok fazla işlem yapmam gerekecekmi kullanabilmem için ? ( ince ayarlar veya uydunun yönünü değiştirme vs.) Yardım ederseniz çok servinirim
skystar 3 neden aliyosun anlamadim? 2'yi bulursun onu al o söyledigin fake çünkü
valla fazla uaztmadan sana şöyle söyleyebilirm evinizde canak vs vs varsa sadece alman gereken şey çift cıkışlı lnb ve 4'lu diseq.
2 tane çift cıkışlı lnb alsan turksat ve hotbird için yaklasik 30*2= 60 YTL 2 tane 2'lı veya 4 lü diseq = 20 ytl en ucuzu tabii ikisi. birde yettigi kadar kablo = RG-6 metresi 600 ykr.
önce sen bunlari al sonra işleme geceriz
GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000 Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
bende millet daha performanslısı varken daha yavaşını alırlar anlamam. skystar3 fake değildir. tamamen ayrı bir karttır ve skystar isim hakkını almış bir karttır vede yerlidir. skystar 2 ile kıyaslanamayacak derecede üstün bir karttır. skystar3 ten şaşma arkadaşım.
fake derken zaten Techisat'ın ürünü olamadigi için fake dedim. yoksa senın dedigin dogru kendi başina bir kart'tır. performansını bilmem. ne kadar iyi veya kötü oldugu hakkında da bilgim yoktur.
ben Hala Skystar 2'nin bir çok karttan üstün oldugunu söyleyebilirim. kim ne derse desin. !!! isterse skystar 5 çıksın
GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000 Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
fake derken zaten Techisat'ın ürünü olamadigi için fake dedim. yoksa senın dedigin dogru kendi başina bir kart'tır. performansını bilmem. ne kadar iyi veya kötü oldugu hakkında da bilgim yoktur.
ben Hala Skystar 2'nin bir çok karttan üstün oldugunu söyleyebilirim. kim ne derse desin. !!! isterse skystar 5 çıksın
ürün technisatın olmayınca fakemi oluyor iyi yada kötü olduğunu bilmeden neden almamasını öneriyorsun??? ayıp olmuyormu biraz. istersen bir dene bu kartı beğenmezsen alma de. normalide bu değilmidir. ama sen kullanmadan, bilmeden fake diyorsun yani karalıyorsun. forumda bilgi isteyen arkadaşları bilmediğin şeylerle ilgili yanıltma istersen.
Galiba skystar 3 alıcam arkadaşlar benim için en sorunsuzu o olucak sanırım.Birde skystar 2 nin özelliklerinden çok belirgin bir eksikliği varmıdır acaba ?
valla ben de almayı düşünüyorum bir tv kartı ama karak veremiyorumbir türlü.sanırım tercihim usb bir kart olacak çünkü hem laptopda hem masaüstünde kulanacağım.ama almışken de biraz iyisini almak istiyorum.bir kere alınacak nası olsa.bana ne öneririsiniz arkadaşlar???
Millet boş boş fake demekten zevk alıyor be abi :) Boşver gitsin...
Alıp kullanan biliyor neyin ne olduğunu...
Forever SS3!
Ne kadar saçma bi laf ettiklerinin farkında bşke değiller aslında.
Panasonic gerçek Sony Fake diye bi olay olabilirmi? Buda öyle bişey. ss2 Technisatın markasının bi modelidir. SkyStar3 başlıbaşına bi markadır. Ama bunu anlmak istemiyolar. :)
Ki kullananların yorumları ve kartın performansını az bi inceleseler olayın farkına varacaklar...