Şimdi Ara

KKND KRUSH KİLL'N DESTROY(nostalji)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu hatırladınız mı ??? bi zamanlar en sevdiğim strateji oyunuydu neden devamını getirmediler kiii...

kknd 2 krosfire da seriinin 2. oyunu..

http://kknd2.com/

• hatırlamam mı ya efsane oyundu.insana nükleer savaş sonrası ortamı hissettırıyordu..bi fallout ta hıssetmişimdir o gudubet umutsuz ortamı bide bunda
    Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur. Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Ben bu oyunun manyagı idim ya.Saatlerce bunu oynuyordum Efsane ya

kırmızı takım daki karakterlerin sesleri ne tuhaftı hatırlarsınız.... bu takım mavi takımdan daha geri eski teknolojiyle savaşıordu.. savaşırken hayvanlardan yararlanıorlardı..

örümcek,, akrep,, fil,, yengeç,, aslan...

• Harikaydı ya bu oyun. İçimde tekrar oynama isteği oluştu bir yerden bulup hemen oynamam lazım.

• Hocam 2.si pek matah değil ama 1. oyun efsaneydi hakkaten. Ayrıca dönemin tek hareket halindeyken ateş edebilme özelliğine sahip birimleri bu oyundaydı eğer yanlış hatırlamıyorsam. Mesela bir tank yolunda ilerlerken rotasından bağımsız olarak namusunu çevirip düşmana ateş edebiliyordu ki vur kaç taktiği bu oyunla birlikte oturdu:D Diğer oyunlarda birimin ateş edeceği yöne dönmesi gerekiyordu ki bariz hantallıktı ve adamı delirtiyordu
  • Özel yerlere gidiyordun ufo,tasıma ucagı cıkıyordu falan cıkıyordu
    Intel i7 10700F --- ASUS B460M-A --- Gainward 3060ti Ghost --- Team Group Vulcan Z 2x8gb DDR4 3000mhz --- MSI MAG FORGE 100R --- Zalman ZM600-TXII --- XPG Spectrix S40G 512GB --- iPhone 13 Pro --- iPad A16 --- Xbox Series S --- Moza R5 --- Sony WX80
  • Süper oyundu, demosu vardı derginin cd sinde vakti zamanında. Amma oynardım. Geçen sene buldum full oynadım baya. Strateji sevmem ama bana sevdiren bu birde age of 2 oldu.
    MSI B450M -AMD RYZEN 5 5600 - 16 GB DDR4 3000 MHZ - ASUS RTX 2060 - SANDISK ULTRA II SSD 240 GB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

hatırlarım vakti zamanında level vermişti yanlış hatırlamıyorsam
    güzel bir oyundu, ilk cd yi bitirmiştim, ama elime 2. cd geçmedi maalesef

aynen ewde duruyordu level dergısınden almıstım 2 cd 1 cdyı bır ay dıgerınıde baska ay vermıstı...
    Intel i7 10700F --- ASUS B460M-A --- Gainward 3060ti Ghost --- Team Group Vulcan Z 2x8gb DDR4 3000mhz --- MSI MAG FORGE 100R --- Zalman ZM600-TXII --- XPG Spectrix S40G 512GB --- iPhone 13 Pro --- iPad A16 --- Xbox Series S --- Moza R5 --- Sony WX80
  • ne oynardım müthiş oyundu
    PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
    PSP 2004 Silver | v.5.50 GEN-D2 | 8+8 Gb Memory Stick

PlayStation® 3 Slim 640 Gb +120 Gb HDD 2 DS3 50+ GAMES
  • Yahu nereden denk geldim ben bu konuya!

Bende çok oynardım. Araştırma yapmak, lab'i geliştirmek, daha hızlı araştırma yapmak için debelenip dururdum. Eski günler yau! Yalnız bir uyuzluğu vardı bu oyunun çatışmalı bölümler haricindeki diğer bölümlerde düşman hiç bitmiyordu. Bir hedefe ulaşılacak mesela, geçip temizlediğin yerlerden habire adam gelip duruyordu.

Orjinalden alıntı: netrex2

bu oyunu free dağıtmaları lazım kaç sene olmuş ? ama güzeldi hakkaten . çok zaman geçirdik bu oyunla

Bedava dağıtmaları için firmanın oyunu salması, yani Abandonware haline getirmesi gerekir. Mesela GTA ve GTA 2 gibi...

Ya da lisanslı bir bilgisayar yazılımının 70 sene sonra lisanstan muaf olması kanununa göre piyasaya sürüldükten 70 sene geçmesi gerekmektedir. Ben bu oyunun çıkış haberlerini hatırladığıma ve oyunu oynayabildiğime göre 70 sene olmamıştır muhtemelen.

Not: Yaşlı değilim.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Güzel oyunmuş. Aslında eğleceliye benziyor hele zamanında
  • bu oyundan aldığım zevki başka hiçbir oyundan alamadım, bu kadar fantastik iş bu kadar güzel yedirilebilirdi, enfes bir harman. anlamadığım şey 1.si ve 2.si çoğu yerde düşük puan almıştır ama gidip de dark reign e 9-10 ları yapıştırmışlardır nese önmeli olan puan değil alınan zevk.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.