Ben de öğretmenim, hergün traş oluyorum. Sakın Sinbo alma paranı sokağa atarsın. Yalnız şunu da söyleyim yıllardır jiletle traş olan birinin makinaya uyum sağlaması zordur. Ben Philips kullanıyorum boyun bölgresinde kızarıklık yapıyor. Braun kullanmadım fakat Philips'ten çok üstün olmadığını biliyorum.
PHILIPS COOL SKIN HS 8040 kullanıyorum. Bendede aşırı kızarıklık ve sivilce yapıyor. Müşteri hizmetleri 1 ay deneme süresi dedi ancak 4 aydır bir sonuç değişmedi. Yeğenimde Cruzer 3 gördüm ve denedim gayet düzgün aldı ve kızarıklık yapmadı. Bende sipariş vereceğim yarın yada öbür gün.
PHILIPS COOL SKIN HS 8040 kullanıyorum. Bendede aşırı kızarıklık ve sivilce yapıyor. Müşteri hizmetleri 1 ay deneme süresi dedi ancak 4 aydır bir sonuç değişmedi. Yeğenimde Cruzer 3 gördüm ve denedim gayet düzgün aldı ve kızarıklık yapmadı. Bende sipariş vereceğim yarın yada öbür gün.
Arkadaşlar, bir düşünün bu firmaların deneyin, beğenmezseniz paranız iade vaatleriyle nasıl onbinlerce insanı kandırdıklarını... Ürün baştan iyi olmadıktan sonra istersen ömür boyu dene :) ne fark edecek.... Hülasa; Kötü bir ürünü iade garantili alıp işkence çekmektense, güzel bir mal alıp iade garantisini de iade etmek çok daha isabetli olacaktır derim...
AYnı deneyimi bende yaşamıştım, cildim alışacağı yalanına inandım ve iade süresini geçirmiştim. Hiçbir şekilde cildim alışmadı, zaten sakalı sert olanlarlar coolskinden uzak dursunü, braun da var biraz daha iyi ama yetersiz, sert sakallılar panasonic alamalı.