Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tomacro Hi-Defination Media Player siparişi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> DVD/Divx Oynatıcı >> Tomacro Hi-Defination Media Player siparişi Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
prosecutor

15 Mayıs 2008; 10:09:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar tomacro cihazımı alibaba@asu.com.tr email adresi ne sahip asu bilgisayardan aldım.Bu firma Türkiyede bulunuyor.Ayrıca çinde shenzende temsilciliği var.Sipariş etmek için bu adrese mail atılmasını önerdiler.Fiyatına 400 usd diyorlar.Ben sadece müşteriyim,sizlerede duyurmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 15 Mayıs 2008; 10:09:58 >

amf23

15 Mayıs 2008; 19:04:13 

quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Arkadaşlar tomacro cihazımı alibaba@asu.com.tr email adresi ne sahip asu bilgisayardan aldım.Bu firma Türkiyede bulunuyor.Ayrıca çinde shenzende temsilciliği var.Sipariş etmek için bu adrese mail atılmasını önerdiler.Fiyatına 400 usd diyorlar.Ben sadece müşteriyim,sizlerede duyurmak istedim.

ödeme, garanti, teslimat şekli ve süresi vb hakkında detaylı bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullanın...

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..
Sadece 4 ay kullanılmış satılık motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçaları mevcut)
SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI

prosecutor

15 Mayıs 2008; 20:23:23 

Toplu bir şekilde ellerinde hazır yok isteyene çinden gönderiyorlar.Bana ve bir arkadaşa bu şekilde geldi.

amf23

15 Mayıs 2008; 22:08:55 

quote:

Toplu bir şekilde ellerinde hazır yok isteyene çinden gönderiyorlar.Bana ve bir arkadaşa bu şekilde geldi.

sorularının cevabını alibaba@asu.com.tr ye mail at öğren diyorsun kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 15 Mayıs 2008; 22:09:19 >

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Sadece 4 ay kullanılmış satılık motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçaları mevcut)

prosecutor

16 Mayıs 2008; 9:59:11 

evet kısaca

amf23

16 Mayıs 2008; 10:25:14 

quote:

evet kısaca

evet çok faydalı bir paylaşım oldu, teşekkürler

Malmsteen1

16 Mayıs 2008; 11:47:47 

VALLa mail attım ama çok geç cvp geliyor yerleri gaziantepteymiş fiyat 400$ ödeme şekli kargo falan sordum dün ama hala cvp gelmedi.Birde popcorn varmı diye sordum bakalım haber aldıkça burda paylaşım yapalım artık böyle bi hd-media player lazım evlere dvd görüntüsü kesmiyor artık:)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
azazel_666

16 Mayıs 2008; 15:22:16 

merhaba ark.lar benim elimde şu anda 200i var onu satacağım.içi kesinlikle açılmamştır.ve external hdd kullandım .
haftaya elime 2 tane 300s geçicek biri kendime.diğerinide satmayı düşünüyorum.elime geçtiğinde 200i ve 300s satacağım.
almak isteyen olursa fiyatları 200i için 550ytl 300s için 600ytl olacaktır.elime geçtiği zaman burdan size haber vereceğim.
Malmsteen1

16 Mayıs 2008; 16:18:13 

dostum adam sıfırını 400 dolara satıyor sen 2. eline 550 fiyat çekmişin yeni gelcek sıfırada 600ytl demişin fiyatlar garip değilmi sence:)
pm attım bu arada ilgilenirsen:)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
azazel_666

16 Mayıs 2008; 16:43:42 

slm malmsteen
isteyen ordan alır isteyen benden(tabii 300s ler geldiğinde). 2.el evet ama içi kesinlikle açılmamıştır.external usb kullanılarak filmleri serettim.(10 film falan serettim görüntü çok ii bende hdready var)600 sıfırı dediğim tomacronun yeni ürünüdür.(bende sabırsızlanıyorum elime bi gelse)
serbest piyasa (hiç sevmem) ama beni ancak kurtaracak.zaten isterseniz yurtdışından getirmeye kalkın emin olun ki gümrük vergi kargo derken 600'ün 2 katına çıkarsınız.300sler geldiğinde burdan almak isteyenlere duyuracağım.
iyi günler
azazel_666

18 Mayıs 2008; 13:50:56 

ark.lar bu 2 tane 310s getirdikten sonra 2 tane daha getirme şansım olabilir ark.lar.isteyenler mail atsınlar...
iyi günler
benign2004

19 Mayıs 2008; 0:48:15 

http://www.popcornhour.com/onlinestore/
ben burdan kendime sipariş verdim arkadaşlar kargoyla beraber kimseye 5 kuruş para kaptırmanıza gerek yok bu siteden alıp gümrük vs ödemeden ürünü alabilen arkadaş vardı bende sipariş verdim . Ürün kalite olarakda gerçekten iyi

AMD 64 3700 + DFI LANPARTY
80 GB MAXTOR SATA + 256 MB X1800GTO 2*512 MB + VIEWSONIC 22" +PHİLİPS 16 X DUAL DVDRW + Thermaltakes560Watt power+exper kasa VS...........
azazel_666

19 Mayıs 2008; 9:56:03 

slm benign2004
ark.ım bende popcorn aldım ama ne yazık ki gümrüğe takıldı.sadece gümrük ve vergi için ödediğim para 700ytl 'yi geçmişti.
inşallah takılmaz.şunu biliyorsundur umarım faturada 100 dolar veya euronun üstünde ise gümrükte kalıyor.ya da artık ümrük muhafaza memurunun insafına kalıyorsun.inş. popcorn sana gümrüğe takılmadan gelir.benden sana tavsiye gümrüğe takılırsa tnt kargoyla geliyor.tnt nin kendi gümrük müşavirliği var. orayla muhatap ol.ismide yanlış hatırlamıyorsam turuncu gümrük müşavirlikti galiba.sorun olursa yardım etmeye çalışırım.
benign2004

19 Mayıs 2008; 11:42:07 

quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

slm benign2004
ark.ım bende popcorn aldım ama ne yazık ki gümrüğe takıldı.sadece gümrük ve vergi için ödediğim para 700ytl 'yi geçmişti.
inşallah takılmaz.şunu biliyorsundur umarım faturada 100 dolar veya euronun üstünde ise gümrükte kalıyor.ya da artık ümrük muhafaza memurunun insafına kalıyorsun.inş. popcorn sana gümrüğe takılmadan gelir.benden sana tavsiye gümrüğe takılırsa tnt kargoyla geliyor.tnt nin kendi gümrük müşavirliği var. orayla muhatap ol.ismide yanlış hatırlamıyorsam turuncu gümrük müşavirlikti galiba.sorun olursa yardım etmeye çalışırım.

teşekkür ederim

AMD 64 3700 + DFI LANPARTY
80 GB MAXTOR SATA + 256 MB X1800GTO 2*512 MB + VIEWSONIC 22" +PHİLİPS 16 X DUAL DVDRW + Thermaltakes560Watt power+exper kasa VS...........
amf23

19 Mayıs 2008; 18:32:17 

quote:

slm benign2004

Sevgili azazel_666,
Media player koleksiyonu yapıyor gibisin biraz daha akıllı uslu fiyatlara indiğinde ben de düşünüyorum Aslında Çin'e yolum düşse bu iş olacak ama, şirket de busene kemer sıktığı için yurdışı seyahatleri sınırlandırıldı maalesef

azazel_666

19 Mayıs 2008; 19:56:05 

slm amf23 ,
biraz koleksiyon yapar gibi görünüyor olabilirim türkiye yurtdışından birşey getirmenin çok zor olduğunu (aslında zor değil ama gümrük olayları malesef)
astarı yüzünden pahalıya geliyor.çine yolu düşenler mutlaka alsınlar ama türkiyede insan kendi emeleketinde tatil yapamazken çine gitmek biraz hayalcilik oluyor.çeşke ithal eden bir firma olsa benim en çok istediğim bu ama emin olun ki fiyatı çok yükseklerde olur.hatta serkan adlı bir arkadaş yapmaya çalışıyor(bu forumda fiyatının çok makul olamayacağını çünkü vergi gümtük kargo masrafları falan var) inş. 2 tane gelince 2 tane daha gelebilir.
iyi günler
amf23

19 Mayıs 2008; 20:17:35 

quote:

slm amf23 ,
biraz koleksiyon yapar gibi görünüyor olabilirim türkiye yurtdışından birşey getirmenin çok zor olduğunu (aslında zor değil ama gümrük olayları malesef)
astarı yüzünden pahalıya geliyor.çine yolu düşenler mutlaka alsınlar ama türkiyede insan kendi emeleketinde tatil yapamazken çine gitmek biraz hayalcilik oluyor.çeşke ithal eden bir firma olsa benim en çok istediğim bu ama emin olun ki fiyatı çok yükseklerde olur.hatta serkan adlı bir arkadaş yapmaya çalışıyor(bu forumda fiyatının çok makul olamayacağını çünkü vergi gümtük kargo masrafları falan var) inş. 2 tane gelince 2 tane daha gelebilir.
iyi günler

Selam azazel_666,
serkanvda nın girişimlerinden haberdarım, cihazın tr deki tahmini satış fiyatını da biliyorum, o yüzden ben de direkt üretim yerinden alabilmenin peşindeyim (pek mümkün gözükmese de), çünkü oradaki fiyatları bilip de onun 2 katı verip almak açıkcası çok koyuyor bana, biz zaten Türk tüketicisi olarak teknolojiye diğer dünya vatandaşlarından hep daha fazla ödüyoruz, bu çile biter mi, hiç ümitli değilim

azazel_666

19 Mayıs 2008; 22:56:05