Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tomacro Hi-Defination Media Player siparişi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: Tomacro Hi-Defination Media Player siparişi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
allidem

5 Haziran 2008; 22:53:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1080p mkv de de ileri geri gitmek isteyince filmin başına dönüyor, 720p de bazen ileri geri giderken kalıyor. ethernetle pc ye bağlanmıyor, set time ile belirli bir yerden film başlatamıyorsun, kumandadan power a basınca disk durmuyor boş yere ısınıyor. sizde olmuyormu bunlar, nedir update versiyonu.

prosecutor

6 Haziran 2008; 9:46:13 

Sayın allidem ,takdir edersinizki divx playerlerdan çok daha ileri özellikleri olan bir cihaz türü ile karşı karşıyayız.Tabii bu cihazı kişisel imkanları ile getirtip kullananların -benim gibi- bir çok yazılım hataları ile karşılaştığı bir gerçek.Bu yazılım en azından alt yazıdaki Türkçe karakter sorununu gideriyor.Ayrıca denememiştim ama sayın ömer11 den öğrendiğimize göre dahili hard diskten mp3, wav gibi audio dosyalarını çalarken oluşan takılma ve donmaları gideriyor.Cihazın yazılımının bence hala eksikleri var.Mesela .sub,ve .txt ,vb. uzantılı altyazılarıda gösterebilmeli ve flac,ape uzantılı audio dosyalarını çalabilmeliydi.Çünkü kullandığı sigma chip son versiyondur ,bu chip'i kullanan tvix 6500-7000 bu özelliklere sahip .
Eternet girişi ile ağa bağlanamama problemi sizin İp numarasını verememeniz ile ilgili olabilir

azazel_666

6 Haziran 2008; 10:25:18 

slm arkadaşlar ben 1 tb lık external hdd kullanıyorum.sorunum hiç olmadı.sadwece prosecutorun dediği gibi sadece srt yi desteklediği için sorun olabilir.ama benim için fazla sorun olmuyor.flac ve ape dosyalarıyla işim olmadığı için bilmiyorum.eternet ayarlarını doğru yapmamış olabilirsiniz.
allidem

6 Haziran 2008; 11:58:47 

ethernet ayarını doğru yaptığımdan eminim, iki cihazada ping atılabiliyor. mesajlarınızdan sizin cihaza ethernet ile bağlanabildiğiniz sonucuna varıyorum, doğrumu ? ileri özellikleri olan bir cihaz ile karşı karşıyayız ama insan hiç değilse ileri geri fonksiyonun düzgün çalışmasını ister. belki mkvden mkv ye fark ediyordur. örnek vereyim 1080p I am legendde ileri alınca filmden çıkıyor. 720p Lord of war da ileri alıyor ama geri diyince gene ileri alıyor. işin ilginci firma türkçe updatetini göndermeden önce bunlar normal çalışıyordu başka sorunlar vardı.

bugün üreticiye mail attım onlarda olayın farkındalarmış üzerinde çalışılıyormuş.

Lezgi

8 Haziran 2008; 13:41:53 

Yeni versiyonla srt dışındaki sub, smi, idx/sub gibi altyazı türlerinide okuyabiliyor mu?
Film ismiyle altyazı ismin aynı olması gerekiyor mu?

mkv dosyalarında eğer altyazı mkv nin içine gömülü değilse hariçten altyazı seçilip izlenebiliyor mu?
azazel_666

8 Haziran 2008; 18:47:57 

merhaba lezgi
ben rt dışında denemedim ama destekliyor olabilir yeni firmware ile.srt için filmle altyazının aynı olması gerekiyor. aynı olmasada kopyala yapıştırla halledebiliyorsunuz.
gömülü altyazıyı bilmiyorum .prosecteurun bu konuda bilgisi daha fazla galiba.
iyi günler
tecevit

9 Haziran 2008; 16:42:13 

Merhaba, Tomacro değil ama Popcorn Hour isteyen varsa , ikinci el kısmında var.
Tahmin edebileceğiniz gibi ben satıyorum :-)

tomacro

16 Haziran 2008; 12:19:28 

turktomacro@gmail.com
merhaba türkiyede heyecanla beklenen TOMACRO 320 S modeli
gelmiştir görmek isteyenler İZMİR KARŞIYAKA

girne caddesi n0 1 nacibey apt.

tuna pastahanesi yanı arçelik bayiinde test edebilirler

amf23

16 Haziran 2008; 13:16:44 

quote:

Orjinalden alıntı: tomacro

turktomacro@gmail.com
merhaba türkiyede heyecanla beklenen TOMACRO 320 S modeli

Sevgili tomacro,
3. defa hayırlı olsun, ve 3. defa fiyat nedir? umarım bu kez cevaplarsınız yoksa mail mi atalım nedir isteğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 16 Haziran 2008; 13:15:01 >

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
tomacro

16 Haziran 2008; 18:29:45 

ilginiz için teşekürler
fiyat şu anda hedeflediğimiz seviyede değil kargo ve gümrük masrafları yüzünden
satış fiyatı 220€ 25o€ gibi olacaktır
TOMACRO 320 S modeli

magicboyguccino

16 Haziran 2008; 19:00:09 

hocam
ne zaman satmaya başlayacaksınız?
bu bilgiyide verseniz çok iyi olur
HaTToRi

16 Haziran 2008; 22:15:42 

selamlar 310s modelinde türkçe karakter desteği olan firmware de dual sesli film izlerken dublajlar arası geçiş yapabiliyorumusunuz? Birde vista kurulu laptopuma bir türlü bağlantı kuramadım cihazla, ping atabiliyoırum ama pcyi göremiyor.

YAMAHA DSP-AX1, DANTAX OCTAVA-40 FRONTS , DANTAX OCTAVA-10MF CENTER , DANTAX OCTAVA-10 SURROUNDS , MAGNAT GAMMA SUB 220 A SUBWOOFER + KODA SW-952 SUBWOOFER, SABRE HDMI DVD-DIVX PLAYER , TOSHIBA 40XF350 FULL HD LCD TV, TOMACRO LimHD310s MKV PLAYER, DREAMBOX DM600+160GB HDD, NINTENDO WII+WII FIT, PLAYSTATION 3 40 GB
tomacro

17 Haziran 2008; 8:55:43 

izmir de iseniz ön sipariş alabiliriz 10 15 gün içinde alırsınız

HaTToRi

17 Haziran 2008; 11:06:38 

quote:

Orjinalden alıntı: tomacro

izmir de iseniz ön sipariş alabiliriz 10 15 gün içinde alırsınız

Dostum tomacronun resmi sitasinde 320s diye bir model yok, fotoğrafını koyabilirmisin ürünün? İnternettede 320s diye bir model bulamadım.

YAMAHA DSP-AX1, DANTAX OCTAVA-40 FRONTS , DANTAX OCTAVA-10MF CENTER , DANTAX OCTAVA-10 SURROUNDS , MAGNAT GAMMA SUB 220 A SUBWOOFER + KODA SW-952 SUBWOOFER, SABRE HDMI DVD-DIVX PLAYER , TOSHIBA 40XF350 FULL HD LCD TV, TOMACRO LimHD310s MKV PLAYER, DREAMBOX DM600+160GB HDD, NINTENDO WII+WII FIT, PLAYSTATION 3 40 GB
tomacro

17 Haziran 2008; 16:54:12 

tomacro 320s enson modeldir kumandası diğerlerinden farklıdır
kasa 200 i ile aynıdır

Ekteki dosya (1)