Hani mouse u ekranın en üstüne getirince yukarıdan kısayollar iniyorya ben bunları iptal etmek istiyorum yani kaldırmak kapatmak istiyorum.Bunu nereden yapabilirim acaba , teşekkürler ??
Hani mouse u ekranın en üstüne getirince yukarıdan kısayollar iniyorya ben bunları iptal etmek istiyorum yani kaldırmak kapatmak istiyorum.Bunu nereden yapabilirim acaba , teşekkürler ??
Başlat-Çalıştır-çıkan kutuya ''msconfig'' yaz.enter yap. Çıkan arayüzde başlatma sekmesini tıkla. listedeki ''Toshiba button support veya Toshiba flash card (her ikiside bulunuyorsa ikisininde) programların sol yanındaki kutucuklarda ki çentiği kaldır. uygula butonuna bas.cihazı yeniden başlat. artık flash card lar açılmayacaktır.
Çok teşekkür ederim ustam. Sayende hallettim. Hep arıyordum ama bulamamıştım. Tekrar tekrar teşekkürler.Ellerinize sağlık. Mersin ' den selamlar olsun , kendinize iyi bakın .
bu işlem yapıldığından toshıbanın fn fonksiyon tuşlarının yaızlımını iptal etmiş oluyorsunuz ve bu durumda fn tuşu işlev görmüyor. yapan arkadaşlar sonrasında olmuyor fn tuşu çalışmıyor demesin. bilginize...
Arama motoruna settings for flash cards yazarsanız, çıkan menüde ''allow the mouse to bring up the cards'' yazısının üzerindeki tiki kaldırırsanız, fn fonksiyonları kapanmadam-n bu illetten kurtulabilirsiniz...