2.5" 320 GB taşınabilir HDD almak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? 120 GB XS kullanıyorum çok memnunum ama şu anda 320 GB lığı yok bildiğim kadarı ile. Teşekkürler.
Bunların yanında Smartdisk in, Codegen in ve Trekstor un 2.5' 320 GB lık harddiskleri war ama nasıldır bilemiyorum. Bilen arkadaşlar warsa yardımcı olsun...
Klasör şifreleme, HDD ye komple şifre koyma, tek tuş yedekleme, otomatik yedekleme, zengin yazılım, sağlamlık, küçük ebatlar, estetik ve arkasında seagate güvenirliği Maxtor one touch 4 mini HDD 320 GB. ben 250 Gb olanını kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Şunu da unutmayalım seagate ve maxtor ses bakımından disk arasında en cok gürültülü çalışan disktir Ben 3,5"lerini kullanıyorum ama kafam kazan oluyor
Bende 3,5" seagate freagent harici 500 GB var ses yok denecek kadar az. seagate ve maxtor 2,5" 250 GB var ses hiç yok. Kasa içine takılan 3,5" seagate disklerin bazı ürünlerinin sesli olduğu doğru ama 2,5" harici disklerin geneli sessiz.
tüm yorumlar için çok teşekkürler. Önce 320GB WD baktım. Sonra diğerlerine. Ama belki alışkanlıktan bilemiyorum, en sonunda 250 GB XS Extra Smart almaya karar verdim. 320GB versiyonu olsaydı keşke.