Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VİDEO KAMERA İÇİN BİLGİLİ ARKADAŞLARDANLÜTFEN YARDIM!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> VİDEO KAMERA İÇİN BİLGİLİ ARKADAŞLARDANLÜTFEN YARDIM!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Demerzell

15 Mayıs 2008; 0:54:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. eşimin doğum günü için kamera alacağım. ancak bilgim az ve zaman yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim. en fazla 500-600 ytl ayırabilirim. şimdiden saolun.

AMD 9850BE+MSI 790FX+512_GDDR4_SAPPHIRE_HD3870 +(2*1)GB ELIXIR+17"HYUNDAI Q70U
AKINLASINN

15 Mayıs 2008; 3:12:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim tavsiyem mini dv olan sony modellerinden birini almanız. Fakat çektiğiniz görüntüleri bilgisayardan cd veya dvd ye aktarmanız gerekir. İlk başta zahmetli ve zor gibi gelebilir ama bir kere tekniğini öğrenince sorun olmuyor daha sonra. Alacağınız kameranın uzaktan kumandası kesinlikle olsun. Çünkü çektiğiniz görüntüleri kamerayı direk tv ye bağlayarak izlediğinizde ileri - geri sardırmak gerektiğin de yerinizden kalkıp kameranın düşmelerine basmak zahmetli iş.

12.07.2008 tarihine kadar tatilde olacağım. O nedenle sorusu olup cevaplayamadığım bir arkadaş olursa kusuruma bakmayın.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> VİDEO KAMERA İÇİN BİLGİLİ ARKADAŞLARDANLÜTFEN YARDIM!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Odin GT Güç Kaynağı
Odin GT, 4 adet 8 pinli PCIe güç çıkışının bulunması, kaliteli işçiliği yanında piyasadaki rakiplerinde yer almayan bir çok üstün özelliği de içerisinde barındıran akıllı bir güç kaynağı.
CeBIT 07 / OKI Standı Video
OKInin GPS üzerinden araç izleme sistemlerini inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar