Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Panasonic Plazma ve Uydu Sorunsalı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Panasonic Plazma ve Uydu Sorunsalı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tarkanust

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Mayıs 2008; 0:53:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 ay kadar önce tv mi değiştirip tüplü tv den panasonic 42px80 plazma tv ye geçiş yaptım. Servis gelip tv yi kurdu bağlantıları yaptı ancak uydu receiver dan sinyal yok yazısı gelince hava şartlarındandır denip üzerinde durmadan dvd yle falan kontrolleri yapıp gittiler. Oturduğum sitede diğer komşulara sorduğumda kimsenin yayınında problem olmadığını öğrendim. o gün fazla kurcalamadım fakat sonraki günlerde uydudan yayın alamayınca uğraşmaya başladım ve fark ettimki uydu alıcıyı bir süre açık bıraktığımda 5-10 dk gibi bir süre sonra tv ye yayın gelmekte (uydu alıcı markası goldmaster 55000fta ve Scart kabloyla tv ye bağlı) Saçma olduğunu bile bile birşey denemeye kalkıştım ve eski tv mi getirip uydu alıcıya bağladım işte o anda dumur oldum çünki uydu alıcıyı tüplü tv ye takar takmaz görüntü ve sinyal geldi. bi kaç kez uydu alıcıyı kapatıp açıp test ettim sorun yoktu. plazmaya taktığımdaysa sinyal yok diyor ve 5-10 dk lık bir beklemeden sonra bazı kanallar açılıyordu ve hotbird ve turksat arasında gidip geldiğimde sinyal gidiyordu. uydu tamircisi çağırdım baktı etti bişey bulamadı sonraki günlerde başka bir uydu tamircisi çağırdım ve epeyce bi uğraştı binadaki bağlantılarımı tek tek kontrol ede ede salona kadar geldi kabloları kontrol etti bi sorun gözükmüyordu. aynı olayı ona da anlattım ve inanmadı tüplü tv yi getirdik kurduk ve evet çalışıyordu. arkadaş bunun saçma olduğunu scart kablosunun sadece alıcıdan gelen sinyali tv ye ilettiğini söyledi ancak bir şekilde senin tv den geriye muhtemelen bir voltaj dönüşü oluyor sanırım ve osilatörü bozuyor diye bi yorum yaptı ama çözüm bulamadı. adam şaşırmış bir biçimde çıktı gitti. panasonic servisini aradığımda ilginç bir cevap verdi bana prizimin topraklı olup olmadığını sordu bende bilmediğimi söyledim ve elektrik prizimdeki toprak hattımı iptal ettiğimde sorunumun muhtemelen çözüleceğini söyledi. şimdi eve bir elektrikçi çağırmadan önce burdaki üstadlara sormak istiyorum böyle saçma bir durum oluşabilirmi. elektrik tesisatına baktırıp toprak hattını iptal ettireyimmi yada böyle bi sorunla karşılaşan kimse varmı çözümü nedir.

saygılar.

bodrumlu2

15 Mayıs 2008; 9:49:46 

Bir uzatma kablosuyla evinizdeki toprak hattı olmayan bir prize takarak bir deneme yapınız önce...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
tarkanust

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Mayıs 2008; 16:22:36 

evet arkadaşlar aynı olayı yaşama ihtimali olan kişiler için çözüm kesinlikle
toprak hattını iptal etmek prizi açıp toprak hattına gelen kabloyu çıkarınca uydu ve tv normale döndü
yanlız anlamadığım olay şu ki eski tv neden böyle bir problem çıkarmıyor ilginç

atilla27

21 Mayıs 2008; 10:46:37 

bende panasonic 42pv8 plazma aldım daha önce uydu alıcımda hata yoktu plazmaya bağlayınca seste vekanal atlatmada problem yaşıyorum ses azken açıym diye kumandaya dokunduğumda ses sona vuruyor kanal geçişi yapmak istdiğimde kanallar alıp başını gidiyor aynı uydu alıcımı eski tvye bağlıyorum hiç bir sorun yok cihazı resetledim yeniden kurdum yine aynı plazmayı kuran servis televizyonda sorun yok sorun uydu alıcıda diyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Panasonic Plazma ve Uydu Sorunsalı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Rainbow Six Vegas 2
Vegasın altını üstüne getirdiğimiz macera devam ediyor.
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir