N96 YI BİLİYORUZ İNCELMİŞ, TV VE 16 GB HAFIZA EKLENMİŞ N95 ASLINDA KABACA... IPHONE 2 NİN İLK ATASINDAN ÇOK DAHA İYİ OLACAĞI DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE KIYAS KABUL EDEBİLİR. HANGİSİNİ BEKLEMELİ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat zorlu -- 28 Mayıs 2008; 21:04:07 >
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + APPLE İPHONE + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || N95 8GB Bilgisayar Artık Böyle Birşey || Sennheiser Kulaklıkta 1 Numara APPLE İPHONE Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N95 8GB ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
evet arkadaşlar, aynı şeyi bende 1-2 zamandır araştırıyorum. Iphone 2'de ne yenilikler olacakmış?
Sizler özel değilsiniz! Sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz! Sizler işiniz değilsiniz! Sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz! Sizler üzerinde birilerinin ismi yazan iç çamaşırı değilsiniz, sizler her şey gibi çürüyen birer organik maddesiniz..! Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden, yeri geldiğinde dalga geçen, yeri geldiğinde gülüp geçen çocuklarıyız!
daha erken bunları konuşmak için ama ben olsam N96 beklerim...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...