ben 1 yıldır oynuyorum bu oyunu eski sürümüde track mania nations'dı çok güzel ve eğlenceli bi oyun ücretsiz olduğuna bakmayın gerkeçten kaliteli bi oyun ücretli oyunlar kadar iyidir (hem bundan daha kötü ücretli oyunlarda var) sizide track mania ya davaet ederim Türkiye ye destek olup daha üst sıralara taşıyalım
Soloda ilerki seviyeler epey zorlaşıyor. Black adamı fıtık eder. Online ayrı bir dünya. Hırs yaptıran bir oyun. Türkiye'den 4bin küsür oyuncu var. Dünya'da 700bin den fazla.
Ücretli sürümü United Forever kısa zamanda ücretsiz olsun isterik.
Güzel inceleme olmuş elinize sağlık,bu oyunun müdavimlerinden biriyim çok uzun süredir oynuyorum ve oynadığım başka bir oyun yok desem yeridir,yenisi daha hoş olmuş arkadaş listeside süper . RAİD/AXOY Saygılar
ben indirdim oynuyorum ama haritalarda hatalar mı var anlamadım tam mesela dimdik yukarı tırmancak yerler var çıkılmıyor herkesi geri atıyor hızlı girmekle alakası yok tekerler carpıyor geri atıyor.bir de arabaların gücü farklı mı hep sonlardayım grid oynarım daha iyi
ben indirdim oynuyorum ama haritalarda hatalar mı var anlamadım tam mesela dimdik yukarı tırmancak yerler var çıkılmıyor herkesi geri atıyor hızlı girmekle alakası yok tekerler carpıyor geri atıyor.bir de arabaların gücü farklı mı hep sonlardayım grid oynarım daha iyi
hayıralrın hepsi 4 çeker sen oynuyamıosun oyun çok kalite
5 para etmez diyenleridee kınıyorum ama zevkler ve renkler tartışılmaz
Tek kişilikte tamamen bir mücadele söz konusu öyle ki milisaniyelerle yarışmak, yeni pistler açmak gibi eğlenceler var. Hele tek bilgisayarlı çok oyunculu modu gördüğüm en zevkli mod. Arkadaşınızla sırayla oynasanız bile heyecandan onun oynayışınıda izlemekten alıkoyamıyorsunuz. Zira en iyi zamanı yapan oynamayıp, yüksek zaman yapan kişi oynuyor ve oynadığı sürece zamanını kaybediyor.
Çok kişili oyunculu modda takım yaptığınızda yaşanan çekişme ise dillere destan heyecan yaratıyor. Zira takım arkadaşınız hata yapsa siz birinci olsanızda puanı sizin takım alıyor ama ilk iki sırayı birden arkadaşınız ile paylaşırsanız o zaman iki puan birden alıyorsunuz ki bu da dalga konusu oluyor.
Oyun oynayışıyla basit, her moduyla zevkli, grafik ve sesleri ile oldukça tatmin edici.
Athlon 64 X2 BE-2400+, Ecs A780GM-A, 2x1 GB DDR2-400 , Samsung 950p+, Sapphire HD3870 Ultimate, SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Thermaltake Bach Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Pioneer 16X DVD 106S (Slot), Hp Photosmart 7150, HP Scanjet 3500C, Logitech G1, Speed-Pad MousePad, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Standart soğutucu