TECHNISAT SKYSTAR2 2.8 DİJİTAL TV KARTI yarin almayi dusunuyorum. evde tek canak var ona cogaltici bi cihaz takip bir kabloyla bilgisayara cikis sayliyacagim.(yani tek canaktan hem tv'ye hem bilgisayara) Sistemim P4 2,8Ghz ,1 Gb Ram ,320 GB Hdd , 256 MB ekran Karti.
Bu karti tavsiye edermisiniz? yoksa baska bir kartmi tavsiye edersiniz? Topiclerin cogunda bicok arkadasin bu kart ile sorun yasadigini duydum.Birde kumdasi calismiyor diye duydum? Onerileriniz nelerdir? Simdiden yardimlariniz icin cok tsk ederim arkadaslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 14 Mayıs 2008; 23:51:29 >
1 hafta kadar önce SS3 aldım ve gayet memnunum. Sistemini zorlayacak bişey değil. Çoğaltıcı dediğin Çiftli LNB alıcaksın ve kablonun biri tvdeki receivera gidicek diğeri tv kartına gelicek hepsi bu.
Kart için bişey söyleyemem. Herkes kendi kullandığını tavsiye edecektir. Bende SS3 kullanıyorum ve onu tavsiye edicem. :D
Ama bende bayağı bi kafa patlatmıştım bu konuda ;) Az aşağılarda benim konularıda görebilirsin. Bi bak. Fikir veriri en azından ;)
Nerden aldın o fiyatı?
Aynı şeyden bahsediyoruz dimi?
SkyStar3 PCI Tv Kartından?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rádèøή -- 15 Mayıs 2008; 0:07:50 >
ben ss3 usb den bahsediyorum ve seninde usb sinden bahsettigini sandim pardon :) bu arada bana herhangi bir satis sitesinden ss3 un linkini verebilirmisin.arada abarti bir fark yoksa bende ss3 alabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Rádèøή
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
oncelikle yorumun icin cok saol :) birazda tv kartina 130 YTL den fazla para vermek istemiyorum.SS3 bende almayi dusundum ama 175 YTL fiyat cektiler :)
DVBPlayer ile sorunsuz bi şekilde kullanabiliyorum. 1-2 programla daha aynı şekilde kullanılabiliyor fakat ProgDVB ile uyumlu değil. BU o kadar da sorun değil :)
Umarım sende benim gibi memnun kalırsın.
Ama yinede acele etme. İyice bak sağa sola. Kararını öyle ver. Yamlış bi seçim yapmana sebep olmak istemem. Aklına takılan herşeyi sor soruştur. Elimden geldiğince cevaplamaya hazırım ;)
Aklında hiçbi soru kalmasın. Kafan rahat etsin ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
son bir soru daha SS2 nin kumandasi calismiyor diyolar, sendeki SS3 un kumandasi calisiyormu? simdiden tsk ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rádèøή -- 15 Mayıs 2008; 11:08:43 >
Hem analog yayini da aliyor, yani antenle ya da kabloluyu da izleyebilirsin.
Avermedia kalitesini de katinca kacirilmayacak bir kart bence. Hem de fiyati en cazip olani aralarinda. Eger Analog yayina ihtiyacin yoksa DVB-S pro modelini alabilirsin daha da ucuz. Hem de cok kaliteli bir urun.
Bence iyi dusun ozellikle Vista kullaniyorsan ya da kullanmayi dusunuyorsan. Cunku bircok kartin MCE uyumu ve vista sertifikasi yok.
Hoscakal.
Ozelliklerini de yazayim (sayfasindan kopyadir)
Tek kartla her türlü televizyon ve radio sinyalini izleyebilme (DVB-S, Analog: PAL/NTSC/NTSC, Dijital Radyo, FM Radyo) • HDTV (1080i / 720p) ile yüksek çözünürlükte TV keyfi • Tak-Çalıştır kolay kurulum ve Türkçe Desteği • ‘Uydu İnternet Erişimi’ ile yüksek hızda dosya indirme imkanı • Blind-Scan (Kapsamlı Tarama) özelliği ile varsayılan kanal frekansının coğrafik sınırları manuel olarak aşabilir. Böylece kullanıcılar tarama sırasında çok daha fazla kanal bulabilirler. • İleri radyo frekans devre tasarımı sayesinde yüksek sinyal çekimi ve güçlü kanal tarama yeteneği • Tüm Frekansları Tarama • Otomatik Tarama • Hızlı Kanal Değiştirme ve Tarma • Kanalların yerini istediğiniz gibi değiştirebilme • .sdx dosyaları ile internet üzerinden uydu yayını verilerini kullanabilme • Windows XP Media Center Edition (MCE) işletimini destekler • ProgDVB ve diğer 3.Parti programlar ile tam uyumluluk • Fonksiyonel ve kullanışlı Uzaktan Kumanda • Kişisel Video Kaydedici (PVR), MPEG-1/2/4* & H.264 çoklu format desteği • Zaman Kaydırma (TimeShift) • MPEG-1/2/4* & H.264 formatlarında çok yüksek kalitede kayıt • PIP (Resim içinde Resim) / POP (Resim üstünde Resim) • 16 Kanal Önizleme • Çoklu Kulanıcı Ayarları • Otomatik Kapanma • Zaman ayarlamalı kayıt • S3 (Uyku)/S4(Hazırda Bekle) modlarından kayıt başlatarak Enerji Tasarufu sağlar. • Uyku Zamanlayıcısı • Geliştirilmiş Video Kalitesi • 16:9 ve 4:3 Ekran Desteği • EPG (Elektronik Program Akışı) ile program listesine kolayca ulaşabilme • Ses Efekti Ayarlaması • Stereo Ses • Capture özelliğiyle eski video teyplerinizi, DV kasetleri CD’ye ya da bilgisayarınızın hard diskine kaydedebilirsiniz. • Windows 2000/XP/XP MCE/Vista/Vista MCE Uyumlu • 32/64-Bit Desteği