fiyati onemli degil baska tavsiyleriniz varsa cekinmeden yazin ama ben us robtics 9108 kullan biri olarak modemden hic memlun degilim cok isiniyor agir calisiyor falan forumda okudum biraz millet memlun internetten oyun oynarim ve acayip download yaparim 4096 adsl var.
aralarindaki fark dizayn, -300n vpn yapabiliyor acma kapama dugmesi var, Draft-1.0 sertifikali -325N vpn yapabiliyor, enterasan bi dizayni var, draft-2.0 sertifikali, kurulusu tukce -160n en son cikan urun, bence cok guzel bir dizayni var , icinden uretsiz bir ev agi cihazlari yonetim yazilimi ciiyor, kurulusu ve yonetim yazilimi turkce ve draft2.0 sertifikali,
tavsiye icin bence en guzeli 0212 444 27 26 dan bilgi almak en iyisini onlar bilir
10 Haziran 2008; 20:52:39
dizayn olarak her üçünde de çift anten var (az önce baktım yanlış görmediysem). tek anten veya çift anten olmasının nasıl bir avantajı olabilir ki? bence hiçbir avantajı yok. sadece görsellik veriyorlar. ben olsam, farklı bir markaya yönelirim. daha ucuza daha iyi performasn verebilecek modemler var. kopma problemi yaşayabilirsin diyorum. tercih artık sana kalmış, seç birini.