z-5500 dışında kendinden anfili ve oynatıcısız bir sistem ihtiyacım var. 18 metrekare alanda lcd tv ve optik-coax çıkışları olan bir divxplayer ile kullanılacak. Yüksek ses ya da boost olayı :) sağlığım için (malum komşular) önemli değil. Fiyat olarak 400 ytl ye kadar çıkabilirim. Mümkünse duvara monte ya da kule tipi olsun. Trident ve türevlerinden uzak duruyorum. Amfi ve set toparlama işindende anlamam açıkçası. Zaten astarı yüzünden pahalıya geliyor (Maliyet açısından) açıkçası aradığım fiyatta ya da özellikte bir şey bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
400 ytl ye eli yüzü düzgün çok bişi yok maalesef.. frisby trident vs. markalar o fiyat olmuş zaten istiosan z5500 yap 100 200 daha verirsin hiç olmazsa amfili dolby falan çözersin
bende bu var: sony HT-DDW 790 405 ytl ye almıştım . sony bayisinde kampanyalı üründü, hala bulunur mu bilmiyorum. memnunum. giriş seviyesi için ekonomik ve kailteli.
o set bir ara 350 civarına düşmüştü kampanyalar dahilinde o tür duyumlar almıştım yani onun da stokları eritmek amaçlı yapıldığı ve başarılı olduğu söylendi yani bulmanız çok zor gibi sistemden biraz bahsetmek gerekirse klasik sony handikapı olan subwoofer ın malzeme kalitesi biraz problemli otomatik kalibrasyon mevcut güç olarak da 18m2 bir oda için yeter de artar bile he tiz seven bir insansanız sürücülerde tweeter bulunmamasından kaynaklanan ufak bir tiz problemi de war ancak ufak tefek ayarlarla giderilebiliyor kolay gelsin...
z-5500 pahalı ve bu salona oldukça fazla gelecek bir sistem. Gerçi bana göre de ömürlük bir alet (6 senedir bilgisayarda creative 4.1 kullanan bir insan olarak) , yarın öbürgün ne gösterir bilinmez ama şu sony nin özellikleri de güzelmiş. HDMI ve dts, dolby güzel özellikler.
Halen farklı fikirlerede açığım arkadaşlar.
Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 16 Mayıs 2008; 10:25:11 >
ankara elektroworld de z5500 peşin 600, 12taksit 650...benim de salonuma fazla gelirdi fakat düşük seste de kaliteli ses vermesi gerçekten güzel bir özellik...bnece 100 ytl farka tercih etmelisin
Kanal : 5.1 Kanal Güç Çıkışı : 30W+15x5(RMS) Frekans Aralığı : 40Hz – 20KHz Kontrol Panel : Açma/kapama, Bas, tiz(Front,Center,Rear,Bass,Power,Mute,Volume) Uz. Kumanda: çok fonsiyonlu Boyutları(ExDxY) : 5.25' +2.5' x 10 Renk Seçeneği : Siyah-Gümüş Diğer Özellikleri : Dolby Digital(AC-3, Decoder mimarisi, DTS,PCM,and Dolby Prologic destekler,magnetik koruma Giriş : 2 Digital(1xOpptical,1xCoxial) 2 Analog(AUX,CD) Garanti Süresi : 24 Ay
kendim tavsiye ettim ama sigorta probleminden dolayı iade edicem bu akşam...seninkinde bi problem çıkmaması dileğiyle güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: erro
ankara elektroworld de z5500 peşin 600, 12taksit 650...benim de salonuma fazla gelirdi fakat düşük seste de kaliteli ses vermesi gerçekten güzel bir özellik...bnece 100 ytl farka tercih etmelisin