sevgili meriva75 türkie'de 1000 ytl civarında fazla hd kamera yok. samsung'a bir bak. samsung'ta olabilir diye hatırlıyorum. "ideali yurtdışından getirtebiliyorsan o
bende hd kamera düşünüyorum fakat.çok farklı modeller var.bu belirttiğin model ile PANASONIC HDC SD9 arasından ne gibi farklılıklar vardır acaba?yukardaki makineyı bende düşünebilirim.bu makineyle çekilmiş görüntülere nereden ulaşabilirim acaba?
SD9 modeşi elimde kalmadi ,haftaya cuma gelicek.. Bu sx5'in sd9dan farki dvdye kayit yapmasi ,biraz daha büyük ve ağir olmasi. 5+1 ses sistemi olmamasi gibi birkaç fark var. bir soran için yüklemiştim.SD9 ile kendi cekimim.herhangi bir cevirme yapmadim. http://****.com/files/117008058/00001.MTS.html tripotsuz ,elde cektim. Fazla birşey yok fakat renk kalitesi acisindan bir fikir edinebilirsin. ayrica arastirdigin video kameranin cekilmiş goruntulerine ,mesela google'a "panasonic hdc sd9 sample video" yazarak bulabilirsin.
s.a 20 gun once aldığım sony SR 36E SIFIR GİBİ DEMİYORUM ZATEN SIFIR SADECE 10 GB VERİ ÇEKTİĞİM 40 GB HARD DİSKLİ KAMERAMI AMERİKADA GELECEK LAPTOP İÇİN SATMAK İSTİYORUM.SONY EUORASİA GARANTİLİ OLUP DEDİĞİM GİBİ SIFIRDIR.SATIİŞ FİYATI 900 YTLE OLUP YANINDA ORJİNAL ÇANTASI VE 512 MB MS PRO DOU VERİLECEKTİR. drsedataydin@gmail.com