Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sistem tavsiyesi ve inventus hakkında yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> sistem tavsiyesi ve inventus hakkında yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
caissa

14 Mayıs 2008; 18:43:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese selamlar arkadaşlar.. Bugünlerde yeni bir sistem toplamak istiyorum genelde oyun ve yüksek grafik uygulamaları olan programları çalıştırmak..daha önce kendim hiç sistem toplamadığım için alacağım bilgisayarı aldığım yere toplatacağım ancak malumunuz her parça her firmada bulunmuyo..Forumda yaptığım araştırmalar sayesinde 1-2 firma buldum.. Öncelikle bursada oturmaktayım ve bursada aşağıdaki sistemi toplatacağım bi yer tavsiyesi söyleyebilirmisiniz ben bütün parçaları toplayacağım bi yer bulamadım o yüzden istanbuldaki inventus firmasının internet sitesine ve exa bilgisayara falan baktım ve inventusda tam aradığım sistemi buldum fiyatıda uygun,işte o sistem;

GIGABYTE GA-EP35C-DS3R (rev. 2.1)
INTEL E8400 C0 Core 2 Duo 3.00GHz
1 adet KINGSTON HYPERX 2x1GB; DDR2-800Mhz; Cas 4 (2GB)
SEAGATE ST3250410AS 3.AAC FW 250GB SATA300 5 yıl garantili
PALIT 8800GT HDMI Sonic
ASUS DRW-2014L1T 20X SATA DVD yazıcı
ASUS TA-915 + FSP BLUESTORM II 500W sessizleştirilmiş kasa geldi...

toplam:1317 ytl(kdv dahil)
Acaba bu firmadan alsam ilerde sorun oldugunda teknik destek konusunda ve firma güvenilirliği konusunda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?
Ayrıca sistemde DVD yazıcıya ihtiyacım yok onu çıkartıp onun yerine PALIT 8800GT HDMI Super+ 1GB alsam fiyat değişmez sanırım bu ekran kartı hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olucam.. şimdiden çok teşekkürlerrr....

hovardaa

14 Mayıs 2008; 18:46:12 

inventus da bildigim kadarıyla sorun yasayan yok

~~~EsKiSeHiR~~CaNıMSıN~~
foreverkobe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 19:34:21 

Inventus'un sitesi nedir?

|Intel E7200 2.53Ghz| - |Gigabyte P35-DS3L Rev. 2.0| - |Kingston 2 Gb (2x1) 800MHz| - |Samsung 160Gb Sata II 8Mb| - |Gecube HD 3870| - |Nec 22WV 22" Lcd| - |Aopen H600-B28 400W| - |A4Tech KB21 Siyah M.Medya Klavye + OP620 Siyah| - |Tunçmatik 650Va Ups|
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> sistem tavsiyesi ve inventus hakkında yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xilence XP800 PSU video
Xilence den fiyat performans kategorisinde iyi bir guc kaynagi
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar