Herkese selamlar arkadaşlar.. Bugünlerde yeni bir sistem toplamak istiyorum genelde oyun ve yüksek grafik uygulamaları olan programları çalıştırmak..daha önce kendim hiç sistem toplamadığım için alacağım bilgisayarı aldığım yere toplatacağım ancak malumunuz her parça her firmada bulunmuyo..Forumda yaptığım araştırmalar sayesinde 1-2 firma buldum.. Öncelikle bursada oturmaktayım ve bursada aşağıdaki sistemi toplatacağım bi yer tavsiyesi söyleyebilirmisiniz ben bütün parçaları toplayacağım bi yer bulamadım o yüzden istanbuldaki inventus firmasının internet sitesine ve exa bilgisayara falan baktım ve inventusda tam aradığım sistemi buldum fiyatıda uygun,işte o sistem;
GIGABYTE GA-EP35C-DS3R (rev. 2.1) INTEL E8400 C0 Core 2 Duo 3.00GHz 1 adet KINGSTON HYPERX 2x1GB; DDR2-800Mhz; Cas 4 (2GB) SEAGATE ST3250410AS 3.AAC FW 250GB SATA300 5 yıl garantili PALIT 8800GT HDMI Sonic ASUS DRW-2014L1T 20X SATA DVD yazıcı ASUS TA-915 + FSP BLUESTORM II 500W sessizleştirilmiş kasa geldi...
toplam:1317 ytl(kdv dahil) Acaba bu firmadan alsam ilerde sorun oldugunda teknik destek konusunda ve firma güvenilirliği konusunda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi? Ayrıca sistemde DVD yazıcıya ihtiyacım yok onu çıkartıp onun yerine PALIT 8800GT HDMI Super+ 1GB alsam fiyat değişmez sanırım bu ekran kartı hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olucam.. şimdiden çok teşekkürlerrr....