Merhaba arkadaşlar Creative Zen 20 GB aldım fakat Media Player ile film atamıyorum.. Ne yapmam gerek? Bir öneriniz yada atabileceğim başka bir program var mı yardımlarınızı bekliyorum..
sen $unun tam modelini soyler misin lutfen ? (vision w/m gibi)
ama sanirim onlar da wmv ile degil, kendi programlarini kullaniyorlar film icin. zen media explorer "creative zen" urunu icin kullanilan $ey. vision x'de ne oldugunu bilemiyorum.
software dediginiz gibi wmp gozukuyor. yalniz wmp 10. yani surumun en az 10 (belki de sadece 10) olmasina dikkat ediniz, sorununuzu yazarsaniz daha yardimci olabilirim/z.
yani neden muzik atarken atamiyorsunuz, izlediginiz yontem nedir hata mi aliyorsunuz gibi bilgileri yazarsaniz iyi olur..
müzik atarken sorun yok atıyorum wmp10 kullanıyorum zaten fakat film atarken 2 saatten fazla bekliyorum %0 da kalıyor öyle.. normal müziği nasıl atıyorsan sync diyerek atıyorum fakat olmuyor bir türlü :(
ya bende creavite zen 4 gb var ama bugün şarja takmak içi pc ye taktım bi sorunla karşılaştım bana yardımcı olursanız sevinirim zen açılmıyor açıldığında clean up, format all,reload firmware,reboot gibi şeyler yazıyo bana yardımcı olun lütfen