Şimdi Ara

Chocolate (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.imdb.com/title/tt1183252/

yönetmen: Prachya Pinkaew
    Senaryo: Chukiat Sakveerakul & Nepalee Sakweerakul
    Gösterim Tarihi: 6 şubat 2008 (Thailand)
    Tür: aksiyon
    yapım: Thailand
    Dil: Thai

oyuncular

JeeJa Yanin, Ammara Siripong, Hiroshi Abe, Pongpat Wachirabunjong

Bu filmi çok merak ediyorum. Çok kanlı dövüş sahneleri var diyorlar. Bilgisi olan var mı bu film hakkında?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• henüz bende izlemedim ama merak ettim şimdi:)ong bak tarzı bir filmse mutlaka izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninjaturtle -- 14 Mayıs 2008; 16:47:55 >

Orijinalden alıntı: ninjaturtle

henüz bende izlemedim ama merak ettim şimdi:)ong bak tarzı bir filmse mutlaka izlenir.
    Buda fragmanı Kız Bruce Lee filmlerini izleyerek kendini geliştiriyor. Ayrıca fragmanda çekim esnasındaki tehlikeli kazalar da var.

http://srv14.movie-list.net/sexmaniac/chocolate.mov
    (Quicktime 7, 640x360, 45.7 MB, 2:18 min)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 14 Mayıs 2008; 18:21:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Buda fragmanı Kız Bruce Lee filmlerini izleyerek kendini geliştiriyor. Ayrıca fragmanda çekim esnasındaki tehlikeli kazalar da var.

Alıntıları Göster
    Fragmanı izlemedim de kızın elinde kılıc var.Bruce Lee ve Tony Jaa karate yapar ama ne alakası var anlamadım?(filmde varsa bilmem tabi izlemedimde)Yoksa kill bill ci mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Fragmanı izlemedim de kızın elinde kılıc var.Bruce Lee ve Tony Jaa karate yapar ama ne alakası var anlamadım?(filmde varsa bilmem tabi izlemedimde)Yoksa kill bill ci mi bu

Alıntıları Göster
    Tony Jaa'nın "Ong-Bak" ve "Tom Yum Goong" isimli 2 filmide çok güzeldi. Tony Jaa'nın 2008 yılında "Sword" isimli filmi çıkacaktı. Ondan bir haber var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Tony Jaa'nın "Ong-Bak" ve "Tom Yum Goong" isimli 2 filmide çok güzeldi. Tony Jaa'nın 2008 yılında "Sword" isimli filmi çıkacaktı. Ondan bir haber var mı ?

Alıntıları Göster
    Tony Jaa'nın yeni filmi mi geliyorO zaman gideriz ya adam gercekten de güzel dövüsüyor Zaten ong -bak ve tom yum goondan baska filmi var mı?

• quote:

Tony Jaa'nın yeni filmi mi geliyorO zaman gideriz ya adam gercekten de güzel dövüsüyor Zaten ong -bak ve tom yum goondan baska filmi var mı?

Alıntıları Göster
    Yan karakterde oynadığı "bodyguard" diye bir filmi vardı. Onda da fazla görünmüyor zaten. İndirmene değmez yani. Imdb'den bakınca 2007 yılında Bodyguard2 isimli filmi çevirmiş. 2008'de önceden "sword" adlı film görünüyordu , şimdi baktım "Ong-Bak 2" görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yan karakterde oynadığı "bodyguard" diye bir filmi vardı. Onda da fazla görünmüyor zaten. İndirmene değmez yani. Imdb'den bakınca 2007 yılında Bodyguard2 isimli filmi çevirmiş. 2008'de önceden "sword" adlı film görünüyordu , şimdi baktım "Ong-Bak 2" görünüyor.

Alıntıları Göster
    Tony Jaa filan yok filmde, film daha dvdrip olarak sunulmadan gelişinden haberdar olanların başında geliyorum ki zaten divxplanet ve sarangni.org'da hakkında epeyce heyecana kapıldığımız bir filmdi. Saolsun carkin arkadaşımızda çevirisini yaptı, bizlerede bu güzel filmi izlemek nasip oldu.

Çok fazla bir şey beklemeyin izlerken konusundan ziyade başarılı dövüş sahneleri için izlenilmeli, zaten konulu olunca dövüş sahneleri az ve öz oluyordu. Bu filmde ise dövüş sahnelerine doyucaksınız..

İyi seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: holywars

Tony Jaa filan yok filmde, film daha dvdrip olarak sunulmadan gelişinden haberdar olanların başında geliyorum ki zaten divxplanet ve sarangni.org'da hakkında epeyce heyecana kapıldığımız bir filmdi. Saolsun carkin arkadaşımızda çevirisini yaptı, bizlerede bu güzel filmi izlemek nasip oldu.

Çok fazla bir şey beklemeyin izlerken konusundan ziyade başarılı dövüş sahneleri için izlenilmeli, zaten konulu olunca dövüş sahneleri az ve öz oluyordu. Bu filmde ise dövüş sahnelerine doyucaksınız..

İyi seyirler.

Alıntıları Göster
    @holywars
    Bugün , filmin e-mule link'i , dvdrip ac3 xvid olarak divxplanet'te verildi.
    Chocolate.2008.DVDRip.XviD.AC3.iNT-MrCJ.avi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Çoğu sahnede kılıç kullanmıyor. Hatta bir sahnede aynı Bruce Lee gibi burnunu siliyor ve bağırıyor. Ayrıca çok tehlikeli dövüş sahnelerinde dublör kullanmıyor kız. Bir nevi DİŞİ JACKIE CHAN. Helal olsun kıza. Bir çok karatecinin çok zorlanacağı hareketleri çok iyi yapıyor. Bu kız Jet li ve Jackie Chan gibi Hollywood'a transfer olur kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 15 Mayıs 2008; 23:43:27 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Çoğu sahnede kılıç kullanmıyor. Hatta bir sahnede aynı Bruce Lee gibi burnunu siliyor ve bağırıyor. Ayrıca çok tehlikeli dövüş sahnelerinde dublör kullanmıyor kız. Bir nevi DİŞİ JACKIE CHAN. Helal olsun kıza. Bir çok karatecinin çok zorlanacağı hareketleri çok iyi yapıyor. Bu kız Jet li ve Jackie Chan gibi Hollywood'a transfer olur kesin.

Alıntıları Göster
    Bu film izledim.Oldukça güzel.Özelikle son haftalardaki kolpa holywood filmlerden sonra ilaç gibi geldi:D

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Bu film izledim.Oldukça güzel.Özelikle son haftalardaki kolpa holywood filmlerden sonra ilaç gibi geldi:D

Alıntıları Göster
    Fragmanını indirdim , izleyip izleyip duruyorum. Tam benlik. Hemen filmin tamamını bulup izlemem lazım.

Orijinalden alıntı: holywars

İyi seyirler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: holywars

Tony Jaa filan yok filmde, film daha dvdrip olarak sunulmadan gelişinden haberdar olanların başında geliyorum ki zaten divxplanet ve sarangni.org'da hakkında epeyce heyecana kapıldığımız bir filmdi.

Biz filmde Tony Jaa var demedik zaten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

Tony Jaa filan yok filmde, film daha dvdrip olarak sunulmadan gelişinden haberdar olanların başında geliyorum ki zaten divxplanet ve sarangni.org'da hakkında epeyce heyecana kapıldığımız bir filmdi.

Biz filmde Tony Jaa var demedik zaten.

Alıntıları Göster
    filmi başka yerlerde de gördüm çok iyi fln diyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klutch

filmi başka yerlerde de gördüm çok iyi fln diyolar.

Alıntıları Göster
    Henüz izlemedim ama , dövüş sahnelerine şöyle bir göz attım. Tony Jaa'nın "Ong-Bak" ve "Tom Yum Goong" filmlerinde olduğu gibi , gayet estetik , koreografisi güzel dövüş sahneleri var. Tek fark Tony Jaa yerine kadın oyuncu var.

Henüz izlemedim ama , dövüş sahnelerine şöyle bir göz attım. Tony Jaa'nın "Ong-Bak" ve "Tom Yum Goong" filmlerinde olduğu gibi , gayet estetik , koreografisi güzel dövüş sahneleri var. Tek fark Tony Jaa yerine kadın oyuncu var.

Alıntıları Göster
    Chocolate.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR

4.37 gb

indirdim ve az önce izledim... müthişti gerçekten son bölümleri özellikle

kaçırmayın türü sevenler...

8/10

filmin sonunda 2 dakika kadar kamera arkası görüntüler var... onu da izleyin.. kaç kişi yaralanmış dövüş sahnelerinde.. herşey gerçek

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

BU NE YA.. SIRF DÖVÜŞ, AKSİYON için bile izlenir, dövüşler çok gerçekçi, çok önem verilerek yapılmış.. Manyak dövüş filmi..

Tony Jaa ile Umarım aynı filmde oynarlar..

• Gece inmiş. Bakalım ne zamana izlerim artık.

Orijinalden alıntı: PHI

Gece inmiş. Bakalım ne zamana izlerim artık.
    ben bu filmi 2 kez izledim. Ammara Siripong başrolde oynayan kızın adı. tek kelime ile harika bir dövüşçü. filmin konusu itibari ile inanılmaz güzel rol yapıyor. ayrıca filmde bruce lee filmleri değil Tony jaa filmleri izliyor ve onun gibi hareketler yapmaya çalışıyor. ve ayrıca kız hiç kılıç kullanmıyor. samuray kılıçlarının kını ile dövüşüyor filmin bir sahnesinde. hayatımda izlediğim en iyi genç dövüşçü. filmin çekim tarihinin üzerinden 2 yıl geçti fakat hala bu kızın yeni bir filmini göremedik. şahsen büyük bir heycanla bekliyorum. umarım sinema tarihindeki yerini uzun süreli alır. dövüş filmi sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. hayatımda izlemedim demeyin.

• yorumlar gayet iyi "720p Dts Esir" çekmek lazım arşivlik olabilir,rafta "Tony Jaa" da yanlız kalmamış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 5 Eylül 2010; 14:09:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.