Arkadaşlar bu üç telefon arasında kaldım,özellik olarak iphone un geride olduğunu biliyorum ama görünüşü güzel
n82 de xenon flaş n95 e göre bariz bir üstünlük sağlıyor mu? Bu üç telefonu kullanan arkadaşlardan görüşlerini alabilirsem karar vermemde faydası olabilir.
Bir de ayrıca bir sorum olacak:Bir akrabam kıbrıs'a gidecek,pasaportsuz gidilebiliyor diye biliyorum,orada telefon fiyatları nasıl?Peşin alırsam indirim olur mu?türkiye'ye getirdiğimde kayıtla ilgili bir sorun olur mu?
iphonu kullan yazılımını,ekranını falan incele sonra telefondan ne istediğine karar ver ben olsam şu anda N82 alırım. iphone2 haziranda duyurulacak sanırım bence ya bekle ya da N82 yi al
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Arkadaşlar bu üç telefon arasında kaldım,özellik olarak iphone un geride olduğunu biliyorum ama görünüşü güzel
n82 de xenon flaş n95 e göre bariz bir üstünlük sağlıyor mu? Bu üç telefonu kullanan arkadaşlardan görüşlerini alabilirsem karar vermemde faydası olabilir.
Bir de ayrıca bir sorum olacak:Bir akrabam kıbrıs'a gidecek,pasaportsuz gidilebiliyor diye biliyorum,orada telefon fiyatları nasıl?Peşin alırsam indirim olur mu?türkiye'ye getirdiğimde kayıtla ilgili bir sorun olur mu?
Teşekkürler
Kıbrıs'ta 4 senem geçti telefonlar ucuz değil emin ol,hatta daha pahalı diyebilirim,o yüzden uzaklarda arama..garanti olsun sen burdan al,sonra tekrar telefona bişi olduğunda sorun yaşamak istemiyorsan tabi.
PHILIPS 19' TFT LCD V6FB | Abit AN7 Motherboard| AMD - ATHLON 2600+ | Ati Radeon X1650 Pro Avivo 256 MB| SEAGATE 500GB SATA II 7200RPM Hdd | KINGSTON 2 GB DDR RAM | FSP bluestorm 500w | AOPEN - ES50A-A34 | ASUS 6030BI 4 Port ADSL Modem | ASUS DRW-1608P 16X Double Layer Siyah DVD Writer |