bol miktarda sprey lehim havye pasta macun zımpara cnc tezgah dremel dekupaj mengene zımpara makinası sıcak silikon tabancası plexi işkence matkap çok çeşitli alüminyum çekiç tornavida perçin ve perçin makası törpü ...... çok sayıda bisürü şey
yada benim tavsiyem ikinci liste olarak para ,paraya bağlı olarak mantıkla birlikte hayalgücü
100 ytl yi geçmemesini istiyorum..ve de kasanın modelini nerden öğrenicem?hiç bişi yazmıyor.. kabloları neyle topluycam??vede kasanın herşeyini söktükten sonra nasıl birleştireceğim??yan kapağı cam falan yapmak istiyorum...isterseniz kasanın bir kac resmini çekip koyabilirim..biraz fikir lazım bana power düğmesi falan asagılarda fan vs vs nasıl koyacağım..?yani en büyük sorun söktükten sonra parçaları nasıl geri bağlayacağım..??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 14 Mayıs 2008; 21:04:39 >
Hocam tamamen el becerısı ve yaratacılık.Forumda arastır adam cd kutusu kapagından feel kasalardekıjet fana benzer sey yapıyo dıgerı ahsaptan sıfırdan kasa yapıyor hersey el becerısı ve yaratıcılık gerısı ıse teferuat
ses kartı ile anakart bağlantısını nasıl yapacağım mic grid mic power vs vs küçük kablolar var elimi deydirdim çekerken kabloları çıkarmısım..2 bölüm var kablolar için..neyi nereye bağlayacağım? konu yeri değil ama acil..