Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ŞArjla ilgili küçük bir bilgi.! iphone kullanıcıları okuyun.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> ŞArjla ilgili küçük bir bilgi.! iphone kullanıcıları okuyun. Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emreterzioglu

14 Mayıs 2008; 10:09:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar telefondaki şarj sorununun farkındasınızdır.Youtube izleyince falan hemen azalıyor.Bu olayı en aza indirecek ve şarjın ömrünü olabildiince uzatacak küçük bir bilgi vericem.(Sitede verilmiş olabilir ama ana başlık göremedim)Denedim ve fayda sağladım hakketen gözle görülür bir artış war.Tabi siz gene dewamlı youtobe izlerseniz mp3 dinlerseniz normalinden çok daha çabuk biticektir.

İnstallerda Services programını yükleyin. Edge-Bluetooth-Wifi-Ssh seklemeleri war.Siz burdan Bluetoth ile wifiyi kapatabilrsiniz ama asıl kapatmanız gereken SSH sekmesi.arka planda çalışıo ve acayip pil yio.deneyin farkı göreceksiniz.

not:telefonu tamamen kapattıp açtıgınızda ssh sekmesi tekrar aktif olur.Telefonu her açtıgınızda tekrar ssh kapatmalısınız.Kolay gelsin.

edit:installer ' da package failed error hatasıyla karşılaşan arkdaşlar yüklemelerinizi clear yapıp sonra tekrar yükleme ikonuna basın ayrıca bilmneyenler için hatırlatayım wireless olmadan installerdan program yüklenmez ve dewamlı package failed hatası werir.bir kablosuz adsl edinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreterzioglu -- 28 Mayıs 2008; 10:05:03 >

grcim

14 Mayıs 2008; 10:14:47 

Güzel paylaşım tşk.

IPHONE 8GB 114 - VW POLO 2001 COMFORT - SONY DCS-T3 - SEIKO ARCTURA - SONY DRC-MF 29M69 - SONY DAV-SC8 - PS2
DOBERDEN

14 Mayıs 2008; 10:28:48 

Arkadaşım evet önceden bu konu paylaşıldı ama yınede paylaşman güzel bır de bu konuyla ılgılı daha gelışmiş program olan BOOS PREFS v1.67programın var başlık açılmışken bende bunu yazma gereği duydum..

PLOVDİV....2007-
emreterzioglu

14 Mayıs 2008; 10:40:34 

quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

Arkadaşım evet önceden bu konu paylaşıldı ama yınede paylaşman güzel bır de bu konuyla ılgılı daha gelışmiş program olan BOOS PREFS v1.67programın var başlık açılmışken bende bunu yazma gereği duydum..

o programla ilgili yapılacak bir uygulama warmı?Yoksa aynı uygulamamı yapılıyor.Konuyu açabilirmisin biraz

ozngltkn

14 Mayıs 2008; 11:02:41 

Arkadaslar benim durumum biraz daha farklı.
Boss prefs falan yuklu bende.Yanlız telefonun usage time (kullanma zamanı) na baktıgım zaman,herzaman usage ile standby aynı gosteriyor.Yani ben telefonu sarjdan çıkardıgım andan beri bir an olsun bile telefonu kullanmadıgım olmamıs,hep oynamışım gibi.Ama oyle degil.Başına buna benzer birşey gelen arkadas varmı?Sarjım 15 18 saat falan gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngltkn -- 14 Mayıs 2008; 11:03:15 >

PSN: Gbros
aston

14 Mayıs 2008; 11:30:02 

SSH ı bosprefs ile kapattım da ssh o kadar pilden yiyor mu??

MONSTER T74HEL801
SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

aggressor19

14 Mayıs 2008; 11:43:44 

SSH kapatıyoruz ama bu program ne işe yarıyor? merak ettimde paylasım için tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 14 Mayıs 2008; 11:46:05 >

..::iPhone::..
...::Nikon D40::...
aston

14 Mayıs 2008; 11:51:17 

ssh bildiğim kadarıyla bilgisayardan itunes haricinde bağlantı seçenekleri (iphonebrowser, winscp vb) ile ilgili bağlantıyı düzenliyor.

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

dakkush

14 Mayıs 2008; 12:31:19 

Walla benim degil ancak bir arkadasimin basinda ole bir sorun var bu demek oluyor ki arkada devamli calisan bir program var

peynirli tombi

14 Mayıs 2008; 13:20:35 

services'i yükleyemedim :(
"package download failed:can't find host! " hatası verdi.

quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

Walla benim degil ancak bir arkadasimin basinda ole bir sorun var bu demek oluyor ki arkada devamli calisan bir program var

spider1

14 Mayıs 2008; 13:35:27 

Navizon adlı program yüklü mü sende eğer yüklü ise onu off haline getirmelisin.Eğer yüklü değilse başka bir program çalışıyor demekki.Bende de aynı sorun vardı navizon'u kapattım standby ve usage süreleri düzeldi.
quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

Arkadaslar benim durumum biraz daha farklı.
Boss prefs falan yuklu bende.Yanlız telefonun usage time (kullanma zamanı) na baktıgım zaman,herzaman usage ile standby aynı gosteriyor.Yani ben telefonu sarjdan çıkardıgım andan beri bir an olsun bile telefonu kullanmadıgım olmamıs,hep oynamışım gibi.Ama oyle degil.Başına buna benzer birşey gelen arkadas varmı?Sarjım 15 18 saat falan gidiyor.

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider1 -- 14 Mayıs 2008; 17:56:56 >

MAİL OKUYARAK BİLGİSAYAR BAŞINDA PARA KAZANIN
ozngltkn

14 Mayıs 2008; 13:52:26 

navizon yuklu evet
saol

PSN: Gbros
aston

14 Mayıs 2008; 13:59:41 

quote:

Orjinalden alıntı: peynirli tombi

services'i yükleyemedim :(
"package download failed:can't find host! " hatası verdi.

quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

bu hatayı bende arada alıyorum çok can sıkıcı dün en son böyle oldu 2 saat uğraştım düzeltmek için..bi kaç program sildim hatta özellikle installer açılırken update leri kontrol etmesinden mi kaynaklanıyo anlamadım.birde iradio update çıkmış onu bi türlü yükleyemiyor package download failed hatası alıyorum bu yüzden sildim bende. bunun bi çözümü varmı acaba?

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

Lienna5

14 Mayıs 2008; 14:03:20 

Dostum dediğin services programını kurdum ve SSH kapattım, fakat EDGE bir türlü kapanmıyor, deli olacam.

OFF konumuna getiriyorum programı tekrar açtığımda ON olarak duruyor EDGE.

Çözüm varmı buna? cidden sinir oldum sol üstte E harfinden artık..

rapsound

14 Mayıs 2008; 14:23:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Lienna5

Dostum dediğin services programını kurdum ve SSH kapattım, fakat EDGE bir türlü kapanmıyor, deli olacam.

OFF konumuna getiriyorum programı tekrar açtığımda ON olarak duruyor EDGE.

Çözüm varmı buna? cidden sinir oldum sol üstte E harfinden artık..

bende BOOS PREFS le kapatıorm edge yi ama yinede ana ekranda o kucuk e harfi gitmek bilmio gerci baglantı kurulmuyor bunu safariye girerek deniyebilirsin ama sinir bozucu tabi orda bi e harfi durması

bu arada arkadaslar su SSH iphone browser kullanmak icin gereklimidir ? sonucta kablo ile baglanıyor?

gunbah

14 Mayıs 2008; 14:57:30 

arkadasım paylasım icin sagol...

peki size bir sorum olacak. ben iphoneyi full sarj yaptıgım zaman ayarlardaki kullanım bolumu 23:59 saate kadar gosteriyor 1 gun oldugu anda -- -- gosteriyor sebebini bilen var mı??

melihcelik

14 Mayıs 2008; 15:31:41 

ssh telnetten farki olarak daha güvenli olan bağlantı şeklidir.Telnet de bilgileriniz alelen ortadayken ve bir sniffer programı ile kolaylıkla neler yazdığınız görünürken ssh de bunu yapamazlar.
mcagirici

14 Mayıs 2008; 16:15:40 

Arkadaşlar yukarıdaki "E" harfinin EDGE'in açık ya da kapalı olmasıyla bir ilgisi yok.

EDGE hizmetinin mümkün olduğunu gösteren bir işaret o. Telefonun sinyal seviyesini gösteren işaret gibi yani.

Boss Prefs'ten EDGE'i kapattıysanız, korkmanıza gerek yok. "E" işareti dursun orada zararı yok.

SSH'nin wikipedi tanımı şu: SSH, Telnet ve rlogin gibi ağ üzerindeki başka bir sunucuya uzakta bulunan bir başka makineden bağlantı sağlayan bir protokoldür. SSH açık haliyle Secure Shell yani güvenli kabuk anlamına gelir. Telnet ve rlogin kullanıcı şifreleri dahil tüm iletişim açık yani şifrelenmeden gerçekleştirilirken, SSH güvensiz makineler arasındaki iletişimi güçlü bir kriptografik yöntemiyle şifreler.

marikanwap

14 Mayıs 2008;