Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
panasonica

14 Mayıs 2008; 9:49:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
niye atamıyorum kardeşim 3 dakka bekle diyor
ard arda adam uzaya mekik gönderiyor
biz 2 satır mesaj gönderemiyecekmiyiz?
bu kadar zor mu bu
kimdir bu sitenin sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 14 Mayıs 2008; 9:59:40 >

bipekkan

14 Mayıs 2008; 11:57:28 

3-4 gündür foruma giremedim ve pillerle ilgili doğrudan bana sorulan sorulara bir mesaj içinde cevaplayayım dedim ve dediğime , diyeceğime bin pişman oldum. Neymiş efendim? "bir çok alıntı yapıldığından mesajların gösterimi engellenmişmiş..... SEVSİNLER , İçimden en kaliteli ithal KALAY' ı ! çekerek, 6 alıntıyı ilk önce 2 ye böldüm yani 3' e düşürdüm. IIHHHH ! Hazret, kabul etmiyor, Müsadesi 2 alıntı imiş miş ve ben 6 kişiye bir mesaj çekerek işi bitirecekken mesaj sayısı üst üste 3' e çıktı. İş bununla da kalmadı efendim, 2 mesaj arası da 2 dakka bekleyecekmişiz. Ne engel var? Herhalde Türk Telekomla bir anlaşma var DH arasında..... Örnek mi? Alın size Örnek !
http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_24/tm.htm
Uzatmayayım, bu tarz anlamsız CİNS engellemelerle 5 dk. lık iş için tam ilave 18 dk. daha harcadım.
Sn. DH yöneticileri,
Ben bu forumda, GEYİK MUHABBETİ YAPMIYORUM. Ve genellikle de bir yarım saat foruma girip çıkıyorum. Çoğu kişi de gördüğüm kadarıyla gerçekten bilgi arayışı içinde, soruyorlar ve aradığını bulduğunda da forumu gereksiz işgal etmeyip çıkıyorlar. Bu TUHAF engellemeler nedendir? bilinmez ama çoğu kişinin vakti kıymetli, Tıpkısının aynısı !, Benim gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 14 Mayıs 2008; 12:03:32 >

anilgee

14 Mayıs 2008; 21:04:03 

evet ben de katılıyorum
girdiğimde ilgilendiğim 4-5 başık çıkıyor
normalde 5 dakika içinde bitirebilecekken 8dakika zaten arada beklerken geçiyor
çok gereksiz bir uygulama

panasonica

15 Mayıs 2008; 10:38:41 

quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

3-4 gündür foruma giremedim ve pillerle ilgili doğrudan bana sorulan sorulara bir mesaj içinde cevaplayayım dedim ve dediğime , diyeceğime bin pişman oldum. Neymiş efendim? "bir çok alıntı yapıldığından mesajların gösterimi engellenmişmiş..... SEVSİNLER , İçimden en kaliteli ithal KALAY' ı ! çekerek, 6 alıntıyı ilk önce 2 ye böldüm yani 3' e düşürdüm. IIHHHH ! Hazret, kabul etmiyor, Müsadesi 2 alıntı imiş miş ve ben 6 kişiye bir mesaj çekerek işi bitirecekken mesaj sayısı üst üste 3' e çıktı. İş bununla da kalmadı efendim, 2 mesaj arası da 2 dakka bekleyecekmişiz. Ne engel var? Herhalde Türk Telekomla bir anlaşma var DH arasında..... Örnek mi? Alın size Örnek !
http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_24/tm.htm
Uzatmayayım, bu tarz anlamsız CİNS engellemelerle 5 dk. lık iş için tam ilave 18 dk. daha harcadım.
Sn. DH yöneticileri,
Ben bu forumda, GEYİK MUHABBETİ YAPMIYORUM. Ve genellikle de bir yarım saat foruma girip çıkıyorum. Çoğu kişi de gördüğüm kadarıyla gerçekten bilgi arayışı içinde, soruyorlar ve aradığını bulduğunda da forumu gereksiz işgal etmeyip çıkıyorlar. Bu TUHAF engellemeler nedendir? bilinmez ama çoğu kişinin vakti kıymetli, Tıpkısının aynısı !, Benim gibi....

global_playboys

15 Mayıs 2008; 17:26:29 

dh artık eski dh degil b.ku cıktı bende o yüzden takılmıyorum artık eskisi gibi ne eski arkadaslıklar ne eski muhabbetler ne eski yardımlasma dayanısma paylasım kavga gürültü vsvs

İmzamız kural dışıymış ne zaman kural içi olduki
bilgisayars

16 Mayıs 2008; 12:20:21 

hocam bence mesaj sayısına göre bu süre arttıralabilir bazıları girip reklam falan yapıyor yada karşılıklı atışmalar oluyor sanırım bunun için mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. mesaj sayısına göre olursa daha mantıklı olur gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayars -- 16 Mayıs 2008; 12:19:54 >

BİLGİSAYARS
DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ!!!
1 HAFTA İÇİNDE BİZDEN DÜŞÜK FİYAT BULURSANIZ FARKI İADE EDİYORUZ (ÜRÜNLERİN TÜMÜ DISTRIBUTOR GARANTİ BELGELİDİR)
msn/mail: bilgisayars@bilgisayars.com
ALSANCAK ŞUBE 0232 465 26 65
KONAK ŞUBE :0 232 489 88 87
İZMİR
www.bilgisayars.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sonyericsson W880i video
Sonyericsson W880i cep telefonu video inceleme
Hitachi 5K500 2.5
2.5 disklerde 500GB depolama alanı devri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç