Şimdi Ara

## Sony'den Xplod Serisi iPod Destekli İki Yeni CD Ünitesi ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Sony'den Xplod Serisi iPod Destekli İki Yeni CD Ünitesi ##


    GT920U


     ## Sony'den Xplod Serisi iPod Destekli İki Yeni CD Ünitesi ##


    GT620U


    Oto-müzik sistemleri konusunda sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Sony, popüler serisi Xplod dahilinde hazırladığı iki yeni CD ünitesini duyurdu. Maksimum müzik keyfi ve dijital medya uygulamaları göz önüne alınarak hazırlanan yeni üniteler özellikle usb desteği ve içerik kontrolü için sahip oldukları Quick BrowZer isimli arayüz ile dikkat çekiyorlar. Yeni arayüz sayesinde sürücüler ve kullanıcılar AAC, MP3, ve WMA formatındaki dosyaları kolayca sıralayabiliyorlar. GT920U ve GT620U kod adını taşıyan yeni ünitelerden üst model olan GT920U, iPod desteğinin yanı sıra tercihe bağlı olarak opsiyon listesinde yer alan HD radya ve uydu yayınlarına da destek verebiliyor. Kanal başına 52 watt olmak üzere 4 kanal ses desteğine sahip olan Sony'nin yeni ürünleri komplike oto ses sistemleri için ön hazırlıklı yapılarıyla da dikkat çekiyorlar. Gelen bilgilere göre, GT620U modeli 170$'lık etiket fiyatı ile raflardaki yerini almaya başlarken, GT920U modeli ise 250$'lık yurt dışı satış fiyatı ile önümüzdeki ay itibariyle kullanıcıların beğenisine sunulacak.







  • Cdx-gt929U modeli 2-3 aydır Avrupa'da satışta ama ABD ve Türkiye'de satılmayacak bu model. Sizin söylediğiniz 920U modeli ise ABD için olan bir model diye biliyorum yani Türkiye'de resmi ithalat olarak bulunmayacak. Bu modellerde bir de Bluetooth olsa daha iyi olurdu. Bunların eşdeğeri Bluetooth'lu model olan mex-bt5100'de de usb imkanı yok. Firmaların sürekli sahneledikleri bir oyun bu; asla herşeyi olan tam bir model çıkarmıyorlar.
  • sony teyp kalitesine direk bağlantı ile tam uyumlu parçalar kullanarak ulaşmak çok zevkli olur...

    son derece kro olan ben 60gb pod umu kaset aparatı ile bağlıorum
  • sony bu işi biliyor
  • GT620U'nun bir üst modeli (grafik ekranlı) GT828U Türkiye'de birkaç aydır satışta, 420YTL civarına almak mümkün. Hatta bir ara bir online mağaza 360YTL gibi bir fiyattan satmıştı.
  • GT620U'yu dün Sony mağazasında gördüm...

    Fotoğraftakinden daha şıktı...

    420 YTL/12 Taksit fiyat verdiler...

    Ne yalan söyleyim, gördükçe düşünmüyor değilim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 14 Mayıs 2008; 22:39:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.