Bugün bana gelen bir mesaj. Gönderen TURKCELL ama yinede emin olamadım. Başka bu mesajı alan varmı? Mesajın içeriği aynen şöyle;
"Turkcell cepte fırsat ile markaların fırsatları cebinizde! FIRSAT yazın 2755e ücretsiz gönderin hem 10 kontör/2,5 dakika kazanın hemde indirimleri ilk siz öğrenin"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 15 Mayıs 2008; 4:06:40 >
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
10 Kontör Hattiniza 2 Gün Içerisinde Yüklenir Ve 10 Kontor Hattiniza Yüklenmiştir Diye Mesaj Gelir Gönderdiğimiz Mesajla Bize Seçmiş Olduğumuz Markanin Tanitim Mesajlari Geliyo(gelen Mesajlar Ve Attiğiniz Mesajlar ücretsizdir)
Ben Pepsiyi Seçmiştim Pepsiden Yilda 3-4 Tane Mesaj Geliyodu Mesajda Pepsi Kolasindaki Indirim Yaziyodu Yani Kafaniza Takmayin Biyere Abone Oldum Kontörlerim Gidecek Diye 0 Kontör Bile Gitmiyo Ya Iptal Etmek Için Iptal Yazin 2755 E Gönderin
hocam hemen mi geldi yoksa bir kaç gün sonra mı yapmaya değer mi sence :)
quote:
Orjinalden alıntı: serkanbardak18
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Bana böyle bir mesaj gelmedi.Ama ben şimdi bu kampanyaya katılsam yine 10 kontör gelir mi?
bana geldi valla 10 kontör.Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 17 Mayıs 2008; 12:39:56 >
10 Kontör Hattiniza 2 Gün Içerisinde Yüklenir Ve 10 Kontor Hattiniza Yüklenmiştir Diye Mesaj Gelir Gönderdiğimiz Mesajla Bize Seçmiş Olduğumuz Markanin Tanitim Mesajlari Geliyo(gelen Mesajlar Ve Attiğiniz Mesajlar ücretsizdir)
Ben Pepsiyi Seçmiştim Pepsiden Yilda 3-4 Tane Mesaj Geliyodu Mesajda Pepsi Kolasindaki Indirim Yaziyodu Yani Kafaniza Takmayin Biyere Abone Oldum Kontörlerim Gidecek Diye 0 Kontör Bile Gitmiyo Ya Iptal Etmek Için Iptal Yazin 2755 E Gönderin
hocam hemen mi geldi yoksa bir kaç gün sonra mı yapmaya değer mi sence :)
quote:
Orjinalden alıntı: serkanbardak18
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Bana böyle bir mesaj gelmedi.Ama ben şimdi bu kampanyaya katılsam yine 10 kontör gelir mi?
bana geldi valla 10 kontör.Teşekkürler
bana 2 günde geldi valla.Daha bi kampanya mesajı gelmedi.Olmazsa iptal ederiz.Önemli Olan 10 kontör
10 kontör kaç kuruş eder ki ya? Değer mi mesaj kutunu çöplüğe çevirmeye? Arada bir önemli mesaj geldiğinden, spamdir diye bakmayacağın tutar hem sıkıldığın zaman.