tv kartını tanıtırken bilgisayar resetleniyor. işlemi tamamlayamıyorum. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler

kıvanç_demirtaş -> tv kartını tanıtırken bilgisayar resetleniyor. işlemi tamamlayamıyorum. (13 Mayıs 2008; 23:14:31)

tv kartımı tanıtamıyordum. anakartımı değiştirdikten sonra. bunu foruma yazdım kimseden cevap gelmeyince bu gün bilgisayarı açtım. tv kartını çıkardım taktım derken driverlerden 1. sini yükledim. 2. si yine aynı hatayı veriyordu. onunla da biraz ugraştım. yüklemeye geçtim. ama yüklemeyi tamamlayamıyorum.

bilgisayar açıldığında yeni donanım bulundu diyor. yükle diyorum yüklemeye geçiyor. sonuna yaklaştığında bilgisayarı resetliyor. bilgisayar açıldığında driver yüklenmemiş oluyor ve hata raporu veriyor.

msi p4m900m2 anakart, la conte tv kartı.

mselcuks -> Cevap: tv kartını tanıtırken bilgisayar resetleniyor. işlemi tamamlayamıyorum. (14 Mayıs 2008; 0:31:38)

Anakartın MicroATX, 2 PCI yuvalı.. Bu TV kartını en alttaki yani en kenardaki PCI yuvaya takıp dene. MicroATX kartlarda ekran kartıyla IRQ çakışması çok olur.

Öte yandan La Conte ve Fly asla alınmaması gereken markalar, sürücü konusunda da her zaman sorunlu olmuşlardır. Aynı fiyatlara Avermedia ve Winfast'ın iyi kartları var, değiştirirsen daha memnun olursun.

Şu sorun çakışmadan gibi gözüküyor.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125